Massagestoel kopen

Ben jij van plan een massagestoel te kopen? Veel mensen komen bij toeval voor het eerst in aanraking met een massagestoel. Misschien heb je onlangs even mogen genieten in de massagestoel van een goede vriend, of kennis en ben je overtuigd geraakt van de vele voordelen die een massagestoel met zich mee brengt. Zo verminderen massagestoelen lichamelijke klachten, zoals rugpijn en helpen bovendien om stress te verminderen. Wij bieden de mogelijkheid om ons massagestoelen te testen en geven daarnaast advies op maat. Zo wordt het kopen van een massagestoel een stuk gemakkelijker.

Massagestoel testen

Vraag jij je af of het zinvol is een massagestoel eerst te testen? Wellicht heb jij je keus al gemaakt en wil je overgaan tot het kopen van een massagestoel. Echter raden wij onze klanten altijd aan om onze massagestoelen eerst te testen. Of je nu een massagestoel wil huren, een massagestoel wil leasen, of een massagestoel gaat kopen, het aanschaffen van een massagestoel is een persoonlijke aangelegenheid.
Aspecten zoals lengte, gewicht en lichaamsbouw kunnen een behoorlijke invloed hebben op hoe jij een massage stoel ervaart. Door het testen van een massagestoelen weet je zeker dat de massagestoel daadwerkelijk bij je past. Wij vinden het erg belangrijk dat u in staat wordt gesteld een goede keus te maken. Daarom werken wij werken met exclusieve afspraken en geven al onze klanten zo’n 2 uur de tijd om alle massagestoelen grondig te testen. Bovendien wordt tijdens uw afspraak voorzien van advies op maat dat wordt gegeven door onze vakkundige adviseurs.
Op dit moment hebben wij 3 verschillende locaties waar onze massagestoelen kunnen worden getest. U vindt ons in Rotterdam, Katwijk aan Zee en Almere. Indien u niet kunt komen testen tijdens onze reguliere openingstijden (maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00) is het maken van een afspraak tijdens de avonduren, of het weekend in de meeste gevallen ook een mogelijkheid. U vindt het adres en contactgegevens op de contactpagina van onze website.

Massagestoelen in verschillende soorten, maten en kleuren

Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen de massagestoelen? Tegenwoordig zijn er massagestoelen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er Ergonomische massagestoelen, maar ook Shiatsu-massagestoelen die zich richten op drukpunten verspreid over het hele lichaam. Een Shiatsu-massagestoel maakt gebruik van drukkende-, zwaaiende en rollende bewegingen. Daarnaast is er een verschil tussen 2D, 3D en 4D massagestoelen.
Zo zijn er 2D massagestoelen, waarbij de rollers in de rug van boven naar beneden en zijwaarts bewegen. Vervolgens heb je de zogenaamde 3D massagestoelen waarbij de roller ook voorwaarts kunnen bewegen en zijn er 4D massagestoelen waarbij je meerdere mogelijkheden hebt om de snelheid en de intensiteit van de massage te kunnen bepalen.
Ook wij bieden een groot assortiment met verschillende 3D en 4D massagestoelen in verschillende kleuren en maten. De meest populaire kleuren zijn zwart, beige en ivory. Daarnaast bieden wij ook tal van andere kleurencombinaties, zoals rood/beige, blauw/beige en beige/bruin. Onze verkopers kunnen u voorzien van meer informatie over de massagestoelen en de beschikbare kleuren.

Full body massagestoel

Vraag jij je af welke delen van het lichaam door een massagestoel gemasseerd worden? Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit full body massage stoelen. Dit houdt in dat praktische alle gedeelten van het lichaam worden gemasseerd tijdens de massagesessie, zoals de voeten, de benen, het zitvlak, de rug, de nek en schouders en de armen.
Tijdens de massage sessie wordt er gebruik gemaakt van 2 verschillende massagemethodes. De eerste massagemethode is de rolmassage. Deze massage wordt uitgevoerd door de massagerollers die zijn aangebracht op de massage track die het zitvlak, de rug, de nek en schouders masseert. De andere massagemethode maakt gebruikt van luchtdruk. In de massagestoel zitten verschillende kussentjes verwerkt die worden opgeblazen tijdens de massage en druk uitvoeren op verschillenden plekken van het lichaam, zoals de armen, benen en voeten. Zoals je kan zien zijn massagestoelen geschikt voor verschillende delen van uw lichaam.
Waarschijnlijk gaat u niet alle functies van uw massagestoel gebruiken, daarom is het is belangrijk om erachter te komen welke delen van uw lichaam speciale aandacht nodig hebben en een massagestoel te kopen die geschikt is voor dit specifieke gebied.

Bezorging van een massagestoel

Benieuwd hoe jouw massagestoel door ons wordt bezorgd?
Veruit de meeste massagestoelen dienen eerst te worden gemonteerd. Wij begrijpen dat dit voor de meeste klanten niet altijd even prettig is om zelf te doen. Daarom nemen wij u deze zorg uit handen. Wij bezorgen en installeren al onze massagestoelen gratis in Nederland en ook in de meeste andere Europese landen. Wij komen met twee deskundige bezorgers bij u langs om de massagestoel voor u te monteren. U kunt dus gelijk gebruik maken van uw nieuw massagestoel zodra wij uw huis weer verlaten.

Aanbiedingen massagestoelen

Bent u op zoek naar scherpe aanbiedingen voor massagestoelen?
Dan bent u bij Komoder aan het juiste adres. Wij bieden massagestoelen in verschillende prijsklassen, waaronder relatief goedkope massagestoelen, maar ook zeer geavanceerde 3D en 4D massagestoelen. Voor scherpe massagestoel aanbiedingen kunt u onze prijslijst opvragen.

Neem contact met ons op

Wilt meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op 0031 629 296 589, of stuur ons een email: [email protected]. Mocht u ons willen bereiken buiten de reguliere openingstijden laat dan een Whatsapp bericht achter met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor afspraken in 1 van onze showrooms kunt u contact opnemen met de volgende telefoonnummers:
Rotterdam: +31 615 671 997
Katwijk: +31 642 451 153
Almere: +31 629 296 589.

Vraag nu de prijslijst aan
Kom testen! Maak een afspraak in 1 van onze 3 showrooms!
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder Massagestoelen

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de massagestoelen
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Komoder Agent
Bel ons nu