Masters Expo 2023 | KomoderBeste liefhebbers het leven,


Komoder zal dit jaar deel uitmaken van het spectaculaire evenement van het jaar: Masters EXPO van 7 t/m 11 december 2023. Dit exclusieve evenement belooft een weelderige reis door de wereld van verfijning en elegantie, waar het summum van luxe op schitterende wijze wordt tentoongesteld.

Masters Expo

Masters Expo biedt een unieke gelegenheid om te genieten van de meest exclusieve en verfijnde producten en diensten. Van haute couture en high-end sieraden tot adembenemende auto's en state-of-the-art technologie, dit evenement belichaamt de essentie van luxe in al zijn pracht en praal en natuurlijk het ervaren van onze massagestoelen.

Masters Expo wordt gehouden in het indrukwekkende Amsterdam RAI, een toonaangevende locatie die perfect past bij de grandeur van deze bijeenkomst. Het adres is Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, waar we u verwelkomen in een wereld van elegantie en stijl.Om de magie van luxe te delen, stellen wij met genoegen 100 gratis toegangskaarten ter beschikking. U kunt deze aanvragen door een e-mail te sturen naar dessa@komoder.nl met de volgende benodigde informatie: uw volledige naam, telefoonnummer, e-mailadres, het aantal gewenste toegangskaarten en uw voorkeursdag van bezoek (let op: de zaterdag VIP dag is helaas uitverkocht).

Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de wereld van luxe en exclusiviteit tijdens Masters Expo.

We kijken ernaar uit u te mogen begroeten op dit buitengewone evenement op stand nummer 1510 Hal 10.

Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl