Retourneren

Het Herroepingsrecht: 14 dagen bedenktijd

Binnen de Europese Unie heeft u het recht om binnen 14 dagen alsnog af te zien van online-aankopen en van andere aankopen van goederen en diensten die u niet in een winkel of showroom gedaan heeft (bijvoorbeeld telefonisch). U hoeft in dit geval geen reden op te geven.

Het herroepingsrecht van 14 dagen geldt echter niet voor alle aankopen. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld: Speciaal gefabriceerde of gepersonaliseerde producten. Vanaf de dag dat u het product heeft ontvangen heeft u 14 dagen bedenktijd, hierna verloopt het herroepingsrecht. Indien uw bedenktijd niet op een werkdag verstrijkt, wordt hij verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

Zoals aangegeven zijn deze wettelijke richtlijnen dus niet van toepassing op aankopen van massagestoelen in onze showrooms, of voor aankopen die zijn geplaatst door middel van telefonische of schriftelijke bestellingen na aanleiding van uw showroom bezoek.

Voorwaarden

Uw retour wordt alleen geaccepteerd indien de retour gestuurde producten compleet zijn en in goede conditie verkeren. Wanneer er onderdelen ontbreken wordt uw retour mogelijk niet geaccepteerd. Het retourneren van producten na de 14 dagen bedenktijd wordt alleen geaccepteerd als de garantievoorwaarden van toepassing zijn. Indien uw product beschadigd is, dan dient u dit binnen 48 uur bij ons te melden door middel van e-mail of telefonisch contact.

Terugbetalen

Uw geld wordt binnen 14 dagen na uw annulering door de ons teruggeven. Echter kan uw terugbetaling vertraging oplopen indien wij de goederen of het bewijs dat u de goederen hebt teruggestuurd nog niet ontvangen hebben.

Voor bestellingen van massagestoelen die online of telefonisch zijn ontvangen (en waarbij geen bezoek aan onze showroom heeft plaatsgevonden) behoudt Komoder zich het recht voor om transportkosten in mindering te brengen op het aankoopbedrag. Afhankelijk van uw locatie brengen wij in Nederland maximaal 195 Euro retourkosten in rekening voor de service van het komen ophalen van uw massagestoel.

Retourformulier:

Indien u uw product retour wenst te sturen dan verzoeken wij u om onderstaand formulier ingevuld terug te mailen naar contact@komoder.nl.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl