MEER UIT UZELF EN UW ORGANISATIE HALEN?

Het inzetten van een massagestoel als therapeut of bedrijfsmiddel & de bijbehorende voordelen voor personeel én organisatie.

EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT
EN EEN LAGER VERZUIM?


Ontvang onze brochure en prijslijst ☟

Ontvang nu
Titan2

Massagestoel bedrijfsmatig inzetten – voor wie?


Voor uw medewerkers

Een massagestoel op het werk, zoals bijvoorbeeld op kantoor, is ideaal voor alle medewerkers. Of ze nu zittend werk doen, of juist veel fysieke arbeid verrichten. Personeel dat heel de dag achter een bureau zit, krijgt te vaak last van klachten door het vele zitten. Vaak klachten aan schouders en nek of RSI, die kunnen worden verlicht door een gerichte massage op de probleemgebieden.

Medewerkers die veel fysieke arbeid verrichten ontwikkelen vaak een heel ander soort klachten en hebben ook veel baat bij een regelmatige massage om de zwaarder belastes spieren en gewrichten te verlichten.

Een kantoor massagestoel heeft dus voordelen voor iedere medewerker, ongeacht het type werkzaamheden. Daarnaast zijn er ook diverse fiscale en bedrijfseconomische redenen om een massagestoel te overwegen.


Inzetten als extra inkomstenbron

Naast het inzetten van een elektrische massagestoel voor medewerkers binnen een organisatie, kan deze ook worden ingezet om extra omzet te genereren. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende massage na een uurtje intensief sporten in een fitnesscentrum, of wat dacht u van de combinatie van een heerlijke behandeling bij een schoonheidsspecialiste die wordt afgesloten met 20 minuten in de massagestoel.

Er zijn al legio voorbeelden van toepassingen met massagestoelen die de dienstverlening van een organisatie verder uitbreiden en zich razendsnel terugverdienen:

  • Beauty centra
  • Fitnesscentra
  • Kapsalons
  • Kapsalons
  • Horeca
  • Vakantieparken
  • Etc

Belangrijkste voordelen van een massage voor de eindgebruiker

PREVENTIE: een massage helpt het risico te verlagen op RSI/ KANS* WEERSTAND: een maakt je minder vatbaar voor ziekte
SNEL: het is een snelle manier van gezondheidsbevordering EFFECTIEF: het is een bewezen vorm van gezondheidsbevordering
CIRCULATIE: het verbetert de circulatie van bloed en lymfe ONTKNOPEND: spierknopen worden effectief verwijderd
RUIMT OP: een massage verwijdert versneld afvalstoffen uit het lichaam STRESS VERLAGEND: een massage heeft een stress verlagende werking
BINDWEEFSEL: het versoepelt het bindweefsel ALGEMEEN WELZIJN: geeft energie en een betere balans lichaam en geest

Een massagestoel is daarnaast ook verrassend voordelig voor een werkgever

Door onder meer de combinatie van de btw aftrek en in veel geval de mogelijkheden van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) is de aanschaf verrassend voordelig. In onze brochure beschrijven we uitgebreid de overige fiscale en bedrijfseconomische voordelen die beschikbaar zijn voor het bedrijfsleven.


Financiering op maat

Voor de zakelijke markt bieden wij operational lease aan. U kunt kiezen uit looptijden van 15, 24, 30, 36, 42, 48, 54, 60 en 72 maanden. Aan het einde van de looptijd kunt u het object aankopen voor een vooraf afgesproken slot termijn, of u kunt kiezen voor een nieuwe massagestoel met daaraan gekoppeld een nieuwe financiering. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Prime

Een hogere productiviteit en lager verzuim!

Positieve fiscale en bedrijfseconomische voordelen!

Extra omzet genereren!


Ontvang onze brochure en prijslijst ☟

Ontvang nu

Onze ervaren specialisten in onze showrooms in Leiden en Rotterdam, adviseren u graag wat de beste oplossing voor uw organisatie is. Klik hieronder op showroom van uw keuze om direct een afspraak in te plannen.

Maak direct een afspraak in de showroom in Leiden →

Maak direct een afspraak in de showroom in Rotterdam →

Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio


☝ De brochure en prijslijst zijn nu slechts één klik verwijderd