Komoder massagestoelen voor zakelijk gebruik. Een massagestoel voor elke branche

Bent u opzoek naar een massagestoel voor uw werkvloer, fitness center of wachtkamer? Komoder heeft wat u zoekt.

Zakelijk gebruik

WERKPLEK WELLNESS

Wat zijn de voordelen van een massagestoel op de werkvloer?

Verbeter de moraal en verhoog de productiviteit

Wist u dat medewerkers zich harder inzetten voor organisaties die goed voor ze zorgen? Een massagestoel draagt bij aan het verlichten van hoofdpijn, rugpijn en stress bij werknemers. Hierdoor kunnen ze al hun aandacht besteden aan hun werk.

Lichamelijke gezondheid

Veel van uw medewerkers zitten waarschijnlijk de hele dag achter hun computer. Mensen die de hele dag over het scherm gebogen zitten, kunnen te maken krijgen met spierpijn en chronische nek- en rugklachten als gevolg van herhaalde belasting. Het hebben van een massagestoel op het werk helpt om de opgebouwde spierspanning in het lichaam te verlichten. Massage door middel van een massagestoel kan geleidelijk zorgen voor een betere bloedcirculatie, een lagere bloeddruk en een versterkt immuunsysteem.

Geestelijke gezondheid

Massage door middel van een massagestoel kan worden gezien als een vorm van stressmanagement. Een massage van een massagestoel is een geweldige manier om de stress die zich ophoopt te bestrijden op elk gewenst moment van de dag. Even stoppen met met je taken en genieten van een massage, om vervolgens weer vol energie en goede moed aan de slag te gaan.

Zakelijk gebruik

RETAIL WELLNESS

Wat zijn de voordelen van een massagestoel voor uw winkel of kliniek?

Heeft u een kapperszaak, een hotel, een kliniek of retail store? Grote kans dat uw klanten even moeten wachten. Hoewel het verkorten van wachttijden uw bedrijf en klanten tevreden kan houden, is dit niet de enige manier om uw klantenservice te verbeteren. Vermaak en verwen uw klanten wanneer ze moeten wachten met een gratis massage. Zo wordt het wachten een leuke en plezierige ervaring voor uw klanten.

FITNESS

Wat zijn de voordelen van een massagestoel voor uw fitness center?

Fitness en massage gaan heel goed samen om het algehele welzijn van uw leden te verbeteren. Een massagestoel en fitness vullen elkaar op 2 manieren aan. Fitness bevordert het uithoudingsvermogen en draagt daarnaast bij aan het verminderen van lichaamsvet. Terwijl massage kan helpen om de hartslag en bloeddruk te verlagen door de persoon in kwestie heerlijk te ontspannen.
Daarnaast kan het met pijnlijke spieren moeilijk zijn om gemotiveerd te raken en weer te gaan fitnessen. Een massagestoel kan helpen om de pijn die gepaard gaat met sport en fitness te verlichten, zodat uw leden het programma dat ze volgen zo snel mogelijk weer kunnen oppikken

Kom testen

Ervaar nu zelf de voordelen die onze massagestoelen u kunnen bieden. Maak een afspraak bij 1 van onze 2 showrooms, of bel +31 615 671 997 (Rotterdam) / +31 642 451 153 (Katwijk) voor meer informatie.

Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.


☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst