Gezonder leven

Vanaf de start van Komoder massagestoelen richten wij ons op, een gezonde en ontspannen leefstijl. Sinds begin 2023 doen wij dit ook in samenwerking met Krachtwereld.nl.

Krachtwereld Logo

Wat is Krachwereld

Krachtwereld.nl zet zich in om elk individu bewust te maken van een gezonde leefstijl. Dit doen zij bv. door middel van het geven van personal training, voedingsadvies, fysiotherapie (manueel therapie en echo therapie), fitness begeleiding en overige diensten. Wat vaak ontbreekt bij het aanleren van een nieuwe leefstijl is de tijd voor ontspanning en de tijd voor mobiliteit en flexibiliteit. Door de samenwerking die wij met Krachtwereld.nl zijn aangegaan, willen wij samen op dat vlak verandering brengen. Want op langer termijn kun je immers alleen een gezonde leefstijl behouden als er ook tijd en ruimte is voor ontspanning.

Krachten bundelen van Komoder en Krachtwereld

Bij Krachtwereld.nl hebben wij als onderdeel van hun gezondere leefstijl traject de D.Core Stratus massagestoel staan. Deze stoel is naast het geven van ontspanning ook ontwikkeld om diepliggende spieren nog losser te maken, wat uiteindelijk bijdraagt aan een betere mobiliteit en vooral meer bewegingsvrijheid (flexibiliteit).Iets wat voor elk individu van groot belang is.

Doordat deze D.Core massage stoel gebouwd is met een revolutionaire interne architectuur is de stoel in staat om loodrechte druk uit te oefenenen op diepliggende spiergroepen, waardoor het gevoel van spanning en stijfheid letterlijk uit het lichaam kan verdwijnen. Op deze manier slaagt de massagestoel erin de symptomen van vermoeidheid, pijn of stijfheid te verbeteren, de bloedsomloop te stimuleren en de energie van het lichaam te herstellen. De stoel is in samenwerking met Dr. Takehiro Isawa (professioneel therapeut, met wereldwijde bekendheid) ontwikkeld en daardoor medisch gecertificeerd.

Mede hierdoor en alle facetten waarop deze massagestoel gekeurd is vertaald de directe samenwerking tussen Komoder en Krachtwereld.nl. Een samenwerking waarin wij nog meer mensen bewust willen maken van een gezonde leefstijl waar er ook tijd en ruimte is voor ontspanning.

Advies op maat

Onze ervaren specialisten in onze showrooms in Rotterdam en Leiden, adviseren u graag welke massagestoel het best past bij u en of uw organisatie. Klik hieronder op showroom van uw keuze om direct een afspraak in te plannen.

Maak direct een afspraak in de showroom in Rotterdam →

Maak direct een afspraak in de showroom in Leiden →

Wilt u ook de stap in de goede richting maken en een gezonde levensstijl aan te gaan, laat u dan professioneel adviseren door een specialist van Krachtwereld.

Maak direct een afspraak bij krachtwereld →

Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio


☝ De brochure en prijslijst zijn nu slechts één klik verwijderd