Een massage bureaustoel, geniet er nu van!

Iedereen weet dat lang achter elkaar zitten niet goed voor het lichaam is. Toch komt dit veel voor in ons dagelijks leven. Mensen met een kantoorbaan zitten vaak 8 uur op een dag achter hun bureau en bijvoorbeeld gamers zitten ook vaak urenlang hun spellen te spelen.

Zeker nu regelmatig thuiswerken de norm is, is het belang van een goede bureaustoel groter dan ooit. Werken aan de keukentafel op een niet verstelbare eetkamerstoel kan prima voor één dag, maar wanneer u dit structureel doet, kan dit vele lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Afspraken bij de fysiotherapeut zijn soms zelfs nodig om de rug en schouders weer los te masseren van dagenlang in de verkeerde houding zitten.

Maar wat als u tijdens uw werk kan genieten van een heerlijke massage? Hoe? Door te kiezen voor een massagestoel naast uw bureaustoel. Want ook al heeft u een verstelbare bureaustoel, lang achter elkaar zitten is dan nog steeds niet goed voor u. Regelmatig genieten van een massage verbetert de concentratie en kan zelfs ziekteverzuim tegen gaan.

Ontdek de massage bureaustoelen van Komoder

Bent u benieuwd naar de voordelen van een massage bureaustoel voor uw thuiswerkplek of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of laat uw contactgegevens achter op onze website en één van onze specialisten neemt contact met u op. Op basis van onder andere uw lengte en gewicht zullen wij u advies geven welke stoel(en) het beste bij uw wensen en eisen past. Naast massage bureaustoelen bieden wij opties voor stoelmassage op kantoor.

U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Hier kan u de verschillende massagestoelen, zoals de TITAN II massagestoel, zelf testen om tot de beste keuze te komen die bij u past.

Volledig ontzorgen bij bezorging en montage

Heeft u een elektrische massagestoel of massage bureaustoel besteld voor uw hele bedrijf of juist voor uw thuiswerkplek? Dan proberen wij dit binnen 5 werkdagen bij u te leveren. Wij nemen de volledige bezorging en montage voor onze rekening, zodat u hier geen zorgen over hoeft te maken. Zodra de massagestoel op zijn plek staat en geïnstalleerd is, kunt u direct gaan genieten van een heerlijke massage!

Aanbiedingen massage bureaustoel

Bent u op zoek naar scherpe aanbiedingen voor massages bureaustoelen? Dan bent u bij Komoder aan het juiste adres. Wij bieden producten in verschillende prijsklassen, waaronder relatief goedkope stoelen voor massage, maar ook zeer geavanceerde 3D en 4D stoelen. Voor scherpe aanbiedingen kunt u onze prijslijst opvragen.

Neem contact met ons op

Wilt meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op telefoon, of stuur ons een email: contact@komoder.nl. Mocht u ons willen bereiken buiten de reguliere openingstijden laat dan een Whatsapp bericht achter met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor afspraken in een van onze showrooms kunt u contact opnemen met de volgende telefoonnummers:


Rotterdam: +31 615 671 997
Katwijk: +31 642 451 153

Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl