Op zoek naar de beste massagestoel?

Ben jij op zoek naar een elektrische massagestoel, maar weet je niet wat de beste keuze voor jou is? Bij Komoder vind je de beste massagestoel die aansluit op jouw wensen. Wij hebben een ruim aanbod massagestoelen van verschillende merken, waaronder ons eigen merk. Zo heb jij altijd voldoende keuze uit de beste massagestoelen. Maar hoe weet je wat de beste massagestoel voor jou is.

Massagestoelen met verschillende functionaliteiten

BEPERKTE VOORRAAD
TITAN II Ultra High-end Dual Track Massagestoel
De Titan II massagestoel van Komoder is de meest innovatieve massagestoel van dit moment! ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending & installatie.
details bekijken
4 beoordelingen
BEPERKTE VOORRAAD
PRIME High-end Dual Track Massagestoel
De PRIME massagestoel beschikt over 2 onafhankelijke massagesystemen ✔️ Hoogwaardige design ✔️ 12 programma’s ✔️ Touchscreen en stembediening.
details bekijken
3 beoordelingen
THERAPEUTIX Massagestoel
Therapeutix is de nieuwste massagestoel van Komoder met een zero gravity functie ✔️ Bevat 4D-massage en een gezondheidsscan ✔️ Gratis verzending
details bekijken
1 beoordelingen

Ieder lichaam is anders en dus zijn er ook tal van verschillende massages mogelijk. Wat voor jou een fijne professionele massage is, kan voor iemand anders als een onaangename massage ervaring worden beleefd. Een goede masseur luistert naar zijn cliënt, voelt het lichaam en past zijn behandeling hierop aan.

Een elektrische massagestoel werkt eigenlijk precies hetzelfde. Goede massagestoelen kunnen als het ware je lichaam scannen en weten dus precies waar er gemasseerd moet worden. Bovendien zijn er allerlei verschillende functionaliteiten zoals verwarming, automatische programma’s en zelfs de mogelijkheid om muziek af te spelen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een zero gravity massagestoel die je lichaam in de meest ideale positie brengt waarin je zo min mogelijk zwaartekracht ervaart en dus optimaal kan genieten van je massage.

Persoonlijk advies om de beste massagestoel uit te zoeken

VELETA II | Komoder dé expert in massagestoelen
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat ook een touchscreen bediening ✔️ 23 automatische programma's en 11 massagetechnieken.
details bekijken
2 beoordelingen
BEPERKTE VOORRAAD
FOCUS III | Komoder dé expert in massagestoelen
De nieuwe massagestoel FOCUS III beschikt over 6 massagetechnieken en biedt 15 geautomatiseerde massageprogramma's. ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending.
details bekijken
1 beoordelingen

Onze gespecialiseerde medewerkers geven je graag persoonlijk advies welke massagestoel het beste bij jouw lichaam, wensen en situatie past. Op basis van je lengte en gewicht, zullen we een aantal geschikte massagestoelen voor je uitzoeken. De volgende stap is te bepalen waar jouw massagestoel aan moet voldoen. Zoek je bijvoorbeeld een massagestoel voor het verhelpen van specifieke lichamelijke klachten, zoals een behandeling van de nek of schouders? Of wil je aan het eind van een lange werkdag gewoon kunnen genieten van een ontspannende massage terwijl je de deur niet meer uit hoeft?

Voor iedere situatie vind je bij Komoder een passende massagestoel. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 615 671 997 of kom eens langs in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Naast advies krijgen, is het hier ook mogelijk om verschillende massagestoelen zelf te testen om er zo achter te komen wat het beste bij jou past.

Geniet van de service van Komoder

Heb jij de beste massage stoel voor jouw situatie gekozen? Dan gaan wij onze uiterste best doen om deze binnen vijf werkdagen bij jou te leveren. Bij Komoder willen we je graag ontzorgen, want het laatste wat je wil, is stress om je nieuwe massagestoel. Daarom monteren wij de massagestoel direct op locatie, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van een heerlijke massage.

Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl