PRIME Massagestoel

  • Op voorraad

  • 3 Jaar Garantie

  • Gratis bezorging en montage

Prime video

Uw persoonlijke zorgverlener

U zult graag thuis komen als de Komoder PRIME massagestoel op u wacht.
Deze massagestoel combineert een nieuwe generatie technologie met een hoogwaardig design om u de ultieme ontspannende massage ervaring te geven gericht op het versterken van uw gezondheid. Ontsnap aan het hectische ritme van het dagelijks leven in een veilig ‘nest’ die is ontworpen om uw dromen waar te maken.

Prime Massagestoel

Een leven met minder pijn

Zeg vaarwel tegen ongemak: de Komoder PRIME massagestoel heeft speciale functies voor elk deel van uw lichaam en omhult u met comfort - letterlijk van top tot teen!

Fysieke en spirituele ontspanning

Ga zitten en begin met het spelen van uw favoriete deuntjes. De PRIME massagestoel is gemaakt om u te helpen uw lichaam en ziel te ontspannen door technologie, design en exclusief vakmanschap te combineren.

Prime Massagestoel
Rotterdam Showroom

VRAAG NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TEST AAN IN DE SHOWROOM

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u in te plannen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Gun uzelf een welverdiende beloning tijdens of na een dag hard werken

De speciale functies van de PRIME helpen u de symptomen van de "ziekten van moderne beroepen" zoals nek- en lumbaal ongemak of andere pijn als gevolg van een verkeerde houding te verminderen.

Een gezonde leefstijl

De gezondheidsvoordelen van massagetherapie zijn al millennia bekend en de moderne geneeskunde heeft dit bevestigd. De massagestoel PRIME verlicht de negatieve effecten van een snelle en stressvolle levensstijl.

Prime Massagestoel

ELKE DAG LUXE

De PRIME massagestoel bevat 12 geautomatiseerde wellnessprogramma's die zijn ontworpen voor uw welzijn - van 's ochtends vroeg tot' s avonds laat wanneer u gewoon een paar minuten rust en ontspanning nodig heeft. U kunt zelfs een timer instellen die in uw dagelijkse programma past.

Prime Massagestoel

Technologie is vaak de belangrijkste reden voor het ontstaan stress, het houdt ons immers altijd bezig. PRIME brengt een belangrijke revolutie teweeg: onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling stelt technologie ten dienste van uw gezondheid en welzijn. Geen stress!

Prime Massagestoel

DUBBEL MECHANISME, DUBBEL HET EFFECT

Het 3D-massagemechanisme voor deep tissue massage bundelt de krachten met het gespecialiseerde mechanisme voor taille en billen. Wat is het effect? Een gesynchroniseerde massage vergelijkbaar met de gelijktijdige vierhandenmassage door professionele massagetherapeuten.

EDELE MATERIALEN DIE EEN NOBELPRIJS WAARD ZIJN

De Zweedse Academie kende een Nobelprijs toe aan de uitvinders van grafeen. PRIME biedt u grafeenverwarming, die de efficiëntie van de massage verdubbelt, de doorbloeding stimuleert, en daarnaast pijn en spierstijfheid vermindert.

Prime Massagestoel

Twee rugmassage-assen

Recht railsysteem

Het massagemechanisme bedekt het hele bovenlichaam in een rechte lijn die dwars over de rug loopt van de nek tot het middel.

Flexibel railsysteem

Deze gepatenteerde innovatie buigt uw rug om uw houding voor te bereiden op een Thaise massage.

Prime Massagestoel

Warm nest in je eigen huis

In 2010 ontvingen twee natuurkundigen de Nobelprijs voor het ontdekken van grafeen, een soort van koolstof met verbazingwekkende mogelijkheden die voortkomt uit de wondere wereld van de kwantumfysica.
Dit jaar gebruikt Komoder PRIME grafeen voor uw gezondheid. Dit nieuwe materiaal op koolstofbasis wordt gebruikt als warmtegeleider en overtreft de prestaties van alle bekende materialen tot dusver. De infraroodstraling die het afgeeft wordt beschouwd als de ideale therapie voor natuurlijke gezondheidszorg.

Prime Massagestoel

Het ontwerp dient de functie

Een goed gemaakt, eenvoudig ontwerp omvat een interieur dat is toegewijd aan het bieden van perfect comfort. Het ontwerp van de PRIME massagestoel toont de gepatenteerde Komoder-technologie: een flexibele rail die de massage-ervaring naar een geheel nieuw niveau tilt.
De stoel is ontworpen met elegante materialen en subtiele verlichting. Bovendien hebben we tal van multimediafuncties toegevoegd, die allemaal samenwerken, om u de best mogelijke massage-ervaring te bieden, in een omgeving die is toegewijd aan uw persoonlijke ontspanning.

Prime Massagestoel

Ideaal voor in huis

De PRIME massagestoel heeft slechts 5 centimeter afstand tot de muur nodig. De stoel schuift naar voren en kantelt achterover met behulp van twee gesynchroniseerde mechanismen. Hierdoor wordt ruimte bespaard en wordt u tegelijkertijd een positie geboden die zorgt volledige ontspanning. Het elegante ontwerp maakt van de PRIME massagestoel het middelpunt van elke kamer.

Prime Massagestoel

Uniek, gebalanceerd, opmerkelijk

PRIME gebruikt elegante lijnen en contouren versterkt door een modernistische esthetiek. Het contrast tussen de concave en convexe vormen creëert een ruimte die u continu een verhoogd gevoel van intimiteit en veiligheid biedt.

Prime Massagestoel

Elegante verbindingen

De zijpanelen zijn ontworpen met elegant schrijnwerk en creëren een driedimensionaal effect. Hierdoor past de PRIME massagestoel naadloos in de meeste ruimtes. PRIME zal zeker niet misstaan in uw huis!

Prime Massagestoel

Luxe materialen

Hoogwaardige premium materialen, zoals leer en granulaat, die de meest rigoureuze tests hebben ondergaan, hebben alle industrienormen doorstaan. Hierdoor kan de gebruiker genieten van het gevoel van luxe en handgemaakt vakmanschap.

Prime Massagestoel

Een ruimte voor absoluut comfort

Geavanceerde ecologische materialen

PRIME maakt gebruik van geavanceerd synthetisch polyurethaanleer, dat een fijne textuur heeft en een aangenaam uiterlijk heeft. Het oppervlak voelt delicaat aan en is vanaf het begin comfortabel. Het is gemakkelijk schoon te maken met een simpele natte doek. PRIME is gecertificeerd om te voldoen aan alle milieu- en kwaliteitsnormen. Het productieproces is in overeenstemming met de richtlijn inzake de beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS).

Uniek kussenontwerp

De kussens van onze PRIME massagestoel zijn gemaakt van synthetisch polyurethaan leer en hebben een uniek geweven ontwerp. PRIME zorgt ervoor dat elk deel van uw lichaam goed wordt ondersteund door een van de kussens die op de stoel zijn aangebracht: een zitkussen, een groot en een medium kussen voor uw rug, een klein kussen voor het hoofd.
PRIME-kussens zijn ontworpen om bij te dragen aan uw persoonlijke ervaring. Gebruik ze om een zachte massage te ervaren of verwijder ze voor een stevigere massage.

Prime Massagestoel

Volledige controle met een enkele aanraking

De afstandsbediening met touchscreen geeft u toegang tot alle functies van PRIME met een enkele aanraking. Dit omvat ook de meest geavanceerde instellingen, zoals het koppelen van slimme apparaten met de massagestoel. De pictogrammen zijn met zorg geselecteerd om alles intuïtief en eenvoudig te maken. De armleuning heeft 7 knoppen om de toegang tot de basisfuncties van de massagestoel te vergemakkelijken.

Prime Massagestoel

6 Massagetechnieken

Synchroon kneden en tikken


De massagerollers zorgen voor een gesynchroniseerde kneed- en tikmassage over de gehele lengte van de rug om spierstijfheid tegen te gaan.

Intense druk


De massagerollers richten zich op een specifiek drukpunt langs de achtermeridiaan. Dit is de enige oplossing om druk te verlichten!

Ritmisch kloppen


De massagerollers zorgen voor ritmische kloppingen op de drukpunten op de rugmeridiaan en gaan naar beneden langs de wervelkolom om de hele rug te ontspannen.

Fijn kneden


Haal spierspanning weg met deze delicate bewegingen. De massagerollen maken een ronddraaiende beweging, en u voelt direct het geweldige effect.

Deep Shiatsu


De massagerollers oefenen druk uit op de meridianen en gaan langs uw rug naar beneden om de blokkades op te heffen.

3D Shiatsu


De massagerollen schuiven 8 centimeter in en uit en bieden een diepe massage aan de meridianen en de energiekanalen van het lichaam.

PRIME … massage van top tot teen!

Nek


Gecombineerde knijp-, til- en trekbewegingen voor de nek die uw hoofd leegmaken en bijdragen aan een beter geheugen, en misschien zelfs een beter humeur!

Schouders


Toegepaste druk en kneding van de schouders: een perfect programma na een lange dag op kantoor, of achter de computer. Het helpt u om u te ontdoen van stress en andere lasten. Vergeet de pijn en de spanning!

Schouderbladen


Dit is een gevoelig gebied en heeft een delicate en innovatieve therapie nodig. Dit nieuwe programma is perfect om in dit gebied te ontspannen. Het programma heeft verschillende gunstige effecten voor uw hele rug.

Borst


Het verbetert de flexibiliteit en de beweeglijkheid van de thoracale spieren door gebruik te maken van een nieuwe techniek waardoor de borstkas wordt gerekt. Adem gemakkelijk!

Taille


Thai stretching helpt de taillespieren te ontspannen en versterkt de wervelkolom in het lumbale gebied. DIt heeft gunstige langetermijneffecten voor uw houding. U voorkomt hierdoor toekomstige problemen.

Benen


De beensteun heeft een dubbele rol. Het maakt gebruik van een gepatenteerde innovatie die ondersteuning en tractie in beide richtingen biedt en zich automatisch aanpast aan de lengte van de gebruiker!

Voeten


De in totaal 18 airbags die in de beensteun zijn geïntegreerd, samen met de ingebouwde grafeen verwarming, helpen de spierspanning te verminderen en de bloedtoevoer naar de benen en voeten te stimuleren.

De geribbelde rollers die bedoeld zijn om uw voeten te masseren, stimuleren drukpunten.

Heeft u gevoelige voeten? PRIME biedt 5 intensiteitsinstellingen voor de luchtdrukmassage van de voeten.

De vriend die altijd voor je klaar staat

Een steeds groter deel van ons leven speelt zich af op onze mobiele telefoons. PRIME helpt u verbonden te blijven. De massagestoel kan worden verbonden met uw telefoon via de Bluetooth-functie, zodat u via het ingebouwde systeem naar uw favoriete liedjes kunt luisteren. Een speciale USB-poort biedt de mogelijkheid om uw mobiele telefoon op te laden terwijl u uw eigen energieboost krijgt.

Surround geluid

Probeer het geweldige gevoel van deze intense massage te begeleiden met uw favoriete muziek. De muziek wordt afgespeeld via de NICAM surround luidsprekers die nauwkeurig de volledige dynamiek van het geluid weergeven. Ontspan en droom verder! Laat uw ziel het ware gevoel van welzijn ervaren!

Prime Massagestoel

Product Specifications

Timer Ja
Automatische massageprogramma's 12
Automatisch uitschuifbaar Ja
Voetsteun Schuift automatisch uit
Airbags in de billen Ja
Kuitairbags Ja
Massagerollen 3D
Rugmassagesystemen 2 onafhankelijke systemen
Kuitmassage Ja
Reflextherapie Ja
Verwarming Voor rug en benen
Aanraakscherm van afstandsbediening Tablet
Afstandsbediening Standaard Ja

Afmetingen

Afmetingen massagestoel PRIME

Kleuren

Kleuren
Vraag meer informatie aan over PRIME Massagestoel

Geverifieerde beoordelingen voor PRIME Massagestoel:

Review
- van
5 van 5 punten
Review
Toch gekozen voor de Prime!
- van
5 van 5 punten
Bij aankomst in de showroom hadden we het voornemen om een andere massagestoel te kopen. Na de goede uitleg en het uitvoerig testen hebben we toch besloten om te kiezen voor de Prime. De massage van deze massagestoel was immers niet te vergelijken met de andere massagestoelen die we hebben getest.
Maar complimenten!
- van
5 van 5 punten
Beste ik zag uw stoelen, verliefd worden is maar iets wat ik zelden heb. Maar wat een mooie stoel heeft u. Vooral Prime massagestoel in het zwart oranje. Ik denk dat u dit best als een goede thuiswerk stoel kan introduceren. Links waar u de tablet heeft zou een standaard waar je bv 3 monitors op kunnen doen. In de stoel zou een uitschuifbare plankje kunnen zijn waar je de toetsenbord en de muis op kunnen doen. Dus een uitgeklede versie maar dan voor thuiswerk zo een goede optie kunnen zijn. En als u nog wat uitgebreider: Een Koepel er om heen zodat je een videoprojector er op kan zetten. Denk er eens over na , zal wel even duren voor ik het bijelkaar gespaard heb.
Beoordeling: 5 van 5 punten, op basis van 3 beoordelingen