Excellent woonbeurs

Op 24-27 november staan wij op de Excellent Woonbeurs in Ahoy.
Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Excellent woonbeurs

Wij zullen hier onze high end massagestoelen presenteren.

Beperkte voorraad
TITAN II Massagestoel
TITAN II - De enige massagestoel met twee onafhankelijke massagesystemen met beide 4 massagerollen. Het nauwkeurige scansysteem, de 8 inch tablet, de meest uitgebreide kuiten wrijf & voetmassagefunctie, snel draadloos opladen van een telefoon en de 24 automatische programma's, maken TITAN II de meest innovatieve massagestoel van dit moment.
details bekijken
4 beoordelingen
PRIME Massagestoel
Deze massagestoel beschikt over 2 onafhankelijke massagesystemen, 1 met 4 massagerollen en 1 met 2 massagerollen. Het hoogwaardige design, de 12 programma’s, het touchscreen, de stembediening en de vele andere mogelijkheden, maken de Prime tot een zeer exclusieve massagestoel. De ultieme massagestoel!
details bekijken
2 beoordelingen
Beperkte voorraad
Luxury II 4D Massagestoel
De Komoder Luxury II 4D Massagestoel, is voorzien van een 4D massagemechanisme en beschikt onder meer over een gezondheidscheck, 12 automatische programma’s, een uitgebreide kuiten wrijf & voetmassagefunctie en een geavanceerd touchscreen bediening dat tevens is voorzien van Youtube toegang!
details bekijken
2 beoordelingen
VELETA II Massagestoel
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme, een touchscreen bediening, maar liefst 23 automatische programma's, 11 massagetechnieken, een geavanceerde kuiten wrijf massagefunctie, draadloos opladen van de telefoon, spraakbediening en vele andere nieuwe functies!
details bekijken
2 beoordelingen

Komt u ook een kijkje nemen?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij bespreken uw wensen en persoonlijke omstandigheden en bepalen zo samen de ideale massagestoel die daarbij past.