Massagestoelen - Speciale aanbiedingen
Speciale aanbiedingen deze maand | Beperkte voorraadBeperkte voorraad
TITAN II Massagestoel
TITAN II - De enige massagestoel met twee onafhankelijke massagesystemen met beide 4 massagerollen. Het nauwkeurige scansysteem, de 8 inch tablet, de meest uitgebreide kuiten wrijf & voetmassagefunctie, snel draadloos opladen van een telefoon en de 24 automatische programma's, maken TITAN II de meest innovatieve massagestoel van dit moment.
details bekijken
4 beoordelingen
PRIME Massagestoel
Deze massagestoel beschikt over 2 onafhankelijke massagesystemen, 1 met 4 massagerollen en 1 met 2 massagerollen. Het hoogwaardige design, de 12 programma’s, het touchscreen, de stembediening en de vele andere mogelijkheden, maken de Prime tot een zeer exclusieve massagestoel. De ultieme massagestoel!
details bekijken
2 beoordelingen
Beperkte voorraad
Luxury II 4D Massagestoel
De Komoder Luxury II 4D Massagestoel, is voorzien van een 4D massagemechanisme en beschikt onder meer over een gezondheidscheck, 12 automatische programma’s, een uitgebreide kuiten wrijf & voetmassagefunctie en een geavanceerd touchscreen bediening dat tevens is voorzien van Youtube toegang!
details bekijken
2 beoordelingen
VELETA II Massagestoel
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme, een touchscreen bediening, maar liefst 23 automatische programma's, 11 massagetechnieken, een geavanceerde kuiten wrijf massagefunctie, draadloos opladen van de telefoon, spraakbediening en vele andere nieuwe functies!
details bekijken
2 beoordelingen
Speciale introductie - VELETA II DELUXE Massagestoel
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme, een touchscreen bediening, maar liefst 23 automatische programma's, 11 massagetechnieken, een geavanceerde kuiten wrijf massagefunctie, draadloos opladen van de telefoon, spraakbediening en vele andere nieuwe functies!
details bekijken
0 beoordelingen
Beperkte voorraad
FOCUS III massagestoel
De nieuwe massagestoel FOCUS III beschikt over 6 massagetechnieken en biedt 15 geautomatiseerde massageprogramma's. De luchtdrukmassage wordt gerealiseerd door gebruik te maken van 24 dubbellaagse airbags, en voor een ultiem comfort is de stoel uitgerust met 2 luidsprekers, Bluetooth-connectiviteit, tablet-afstandsbediening, spraakopdracht en, een innovatief verwarmingssysteem!
details bekijken
1 beoordelingen
Marina II
De KOMODER MARINA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135 cm – ook zeer geschikt voor langere mensen. De stoel beschikt over onder meer 21 automatische programma’s, 11 massagetechnieken, een geavanceerde kuiten wrijf massagefunctie, stembediening en een geïntegreerde health check.
details bekijken
1 beoordelingen
LUXOR II massagestoel
De LUXOR II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem met aanpasbare intensiteit niveaus. Dit maakt deze massagestoel geschikt voor een breed publiek. Daarnaast beschikt deze stoel over 12 automatische programma’s en een infrarood verwamingsfunctie voor zowel de armen als de kuiten.
details bekijken
2 beoordelingen
Beperkte voorraad
Victoria II Massagestoel
De VICTORIA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135 cm – ook zeer geschikt voor langere mensen. De stoel beschikt daarnaast over 8 automatische programma’s, een geavanceerde kuiten wrijf massagefunctie, spraakbesturing en nog vele andere opties.
details bekijken
2 beoordelingen
FOCUS II massagestoel
De FOCUS II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135 cm en beschikt over onder meer over 12 automatische massageprogramma's, spraakbesturing en heeft een ruimtebesparend design. Een ontwerp dat bij uw wensen past! Kies de FOCUS II massagestoel voor een dagelijkse, unieke massage-ervaring!
details bekijken
2 beoordelingen
MONACO Massagestoel
De MONACO massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135 cm en beschikt over onder meer over 12 automatische massageprogramma's, spraakbesturing en heeft een ruimtebesparende design. Geniet van de massage met je eigen muziek via Bluetooth in de comfortabele Zero Gravity lighouding!
details bekijken
1 beoordelingen
ALBERT II massagestoel
De ALBERT II massagestoel is uitgerust met 8 automatische massageprogramma's die een gepersonaliseerde massage bieden die passen bij het moment van de dag.
details bekijken
0 beoordelingen
Beperkte voorraad
ANDORRA massagestoel
De ANDORRA massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135cm. De stoel beschikt over 6 automatische massageprogramma’s en beschikt tevens over spraakbesturing.
details bekijken
1 beoordelingen
Vraag naar de prijslijst
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Grote actuele voorraad

We hebben een grote actuele voorraad in verschillende
magazijnen in heel Europa en kunnen daardoor altijd snel leveren.

3 jaar garantie op alle producten

Bij ons krijgt u 3 jaar garantie op al onze producten
én de zekerheid op service na afloop van de garantieperiode.
Geen verzendkosten

Gratis transport en installatie

Onze massagestoelen worden kosteloos geleverd en
geïnstalleerd door het Komoder installatieteam.
Komoder voorbereiding en montage

Exclusieve showroom afspraak

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat onze
specialisten 100% aandacht voor u hebben
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij bespreken uw wensen en persoonlijke omstandigheden en bepalen zo samen de ideale massagestoel die daarbij past.