White Glove Levering & Installatie Service

De Komoder White Glove Levering & Installatie Service maakt het kopen van massagestoelen een stuk relaxter

White Glove Delivery

Het installatieteam zal uw massagestoel uitpakken en monteren en zij zullen er ook voor zorgen dat deze op de door u gekozen locatie wordt geplaatst. Vervolgens zullen zij eventueel verpakkingsmateriaal of afval van uw terrein verwijderen, zodat u weer over een schone en opgeruimde ruimte beschikt.

Tijdens installatie zal ons team er alles aan doen om uw massagestoel te beschermen tegen schade of krassen. Nadat uw massagestoel is bezorgd en geïnstalleerd, zal het installatieteam u een korte uitleg geven over hoe u deze moet gebruiken en zij zullen eventuele vragen die u heeft beantwoorden. Op deze manier haalt u het maximale uit uw nieuwe massagestoel en zorgen we ervoor dat u volledig tevreden bent met uw aankoop.

Let op: Hoewel we ernaar streven om onze White Glove Levering & Installatie Service aan al onze klanten aan te bieden, kunnen er bepaalde omstandigheden zijn waarin deze service niet beschikbaar is of alleen wordt aangeboden als betaalde service. Bijvoorbeeld, op dit moment kunnen we onze White Glove Levering & Installatie Service alleen aanbieden op het vasteland en is het niet beschikbaar op sommige van de eilanden. In deze gevallen kunnen we de service mogelijk tegen een extra vergoeding wel aanbieden of u alternatieve opties aanbieden. We willen ervoor zorgen dat al onze klanten snel en gemakkelijk hun KOMODER massagestoelen kunnen ontvangen, samen met u kijken naar een geschikte oplossing. Als u vragen of zorgen heeft over onze White Glove Levering & Installatie Service, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice of dichtbijzijnde Komoder Showroom voor meer informatie.

Massagestoel bezorgservice in de Benelux

Bij Komoder BV hebben wij geschatte levertijden voor onze massagestoelen die geleverd worden in de Benelux.

Doordat wij een interne plan team hebben, bieden wij u onze oproep-ter-aankondiging service, uw vertrouwde contactpersoon zal dan contact met u opnemen om de levertijd en locatie van levering aan te kondigen voordat de daadwerkelijke levering plaatsvindt.

Deze service is ontworpen om gemiste leveringen te voorkomen en een soepelere bezorger ervaring te garanderen voor zowel onze klanten als ons bezorg/ installatie team.

Om ervoor te zorgen dat bezorging/ installatie soepel verloopt, vragen we onze klanten om nauwkeurige contactgegevens te verstrekken en beschikbaar te zijn op de dag van levering zodra u de aangegeven leverdag en tijdstip heeft bevestigd.

Bij KOMODER zijn we er trots op uitzonderlijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen, vanaf het moment dat ze een bestelling plaatsen tot het moment dat hun massagestoel op de gewenste locatie wordt bezorgd en geïnstalleerd.

Massagestoel installatieservice

Onze massagestoelen worden zorgvuldig verpakt en geleverd in verschillende dozen, afhankelijk van het specifieke model. Sommige modellen worden mogelijk in één doos geleverd, terwijl andere mogelijk in twee of drie dozen worden geleverd.

Bij levering zal ons deskundige team de massagestoel ter plaatse installeren, op de door de klant gekozen locatie. We zorgen er goed voor dat dit proces snel en efficiënt verloopt en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in het installeren van massagestoelen. Ze zullen ook eventueel verpakkingsmateriaal of afval van het terrein van de klant verwijderen, zodat de ruimte netjes en opgeruimd achterblijft.

Het ter plaatse installeren van de massagestoel biedt verschillende voordelen voor onze klanten. Het stelt hen in staat om de exacte/juiste locatie te kiezen waar de stoel wordt geplaatst en het zorgt ervoor dat de stoel correct wordt geïnstalleerd en klaar is voor gebruik. Daarnaast elimineert het de noodzaak voor klanten om de stoel zelf te monteren, wat een tijdrovende en mogelijk frustrerende taak kan zijn.

We zijn er trots op om een probleemloze bezorg- en installatie-ervaring te kunnen bieden aan onze klanten. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en we streven ernaar uitzonderlijke service te bieden van begin tot eind.

Massagestoelen op een verdieping leveren

Bij het bezorgen van een massagestoel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het bezorggebied toegankelijk en geschikt is voor het product. Als de leveringslocatie zich op een andere verdieping bevindt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het gebied toegankelijk is via een lift of een geschikte trap.

Bij Komoder zorgen we er goed voor dat ons bezorg/ installatieteam volledig is voorbereid om leveringen op andere verdiepingen te verzorgen. We vragen daarbij wel aan onze klanten om ons vooraf te informeren als de leveringslocatie zich op een andere verdieping bevindt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het bezorg/ installatieteam is uitgerust met de benodigde gereedschappen en apparatuur om de levering veilig en efficiënt uit te voeren.

Als de leveringslocatie toegankelijk is via een lift, zal ons team de lift gebruiken om de massagestoel naar de gewenste verdieping te transporteren. Als de leveringslocatie alleen toegankelijk is via trappen, zal ons team de massagestoel voorzichtig en veilig de trap op transporteren naar de gewenste verdieping.

Het is belangrijk op te merken dat het bezorgen van een massagestoel op een andere verdieping uitdagender kan zijn dan bezorgen op de begane grond. Het is dan ook noodzakelijk dat wij vooraf, door middel van foto’s/Video’s en afmetingen geïnformeerd worden over de doorgangen waar de stoel door zou moet gaan ( denk hieraan deuren, gangen, trappen maar ook bepaalde draaien die de stoel zou moeten maken). Bij Komoder zetten we ons in voor uitzonderlijke service aan onze klanten, ongeacht de leveringslocatie.

We zorgen er goed voor dat het bezorg- en installatieproces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt, terwijl we ook de veiligheid van ons team en de kwaliteit van het te leveren product waarborgen.

Komoder massagestoel levertijden

Bij Komoder BV begrijpen we het belang van tijdige levering en streven we ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Doorgaans kunnen onze producten binnen één tot twee weken worden geleverd. Levertijden kunnen echter variëren afhankelijk van factoren zoals uw locatie,productbeschikbaarheid en andere omstandigheden.

Als de levertijd voor uw bestelling verschilt van onze standaard levertijden, zullen we dit bij aankoop met u communiceren. Ons team zal u tijdens het bezorgproces op de hoogte houden en updates geven over het verwachte aflevermoment en tijd.

Als u vragen of zorgen heeft over uw levering, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice of dichtbijzijnde Komoder Showroom.

Het afvoeren van uw oude massagestoel

We begrijpen dat het ontvangen van een nieuwe massagestoel het verwijderen van een oude kan vereisen. Daarom bieden we onze deskundige massagestoel verwijdering service aan.

Deze service biedt onze klanten een probleemloze oplossing voor het afvoeren van hun oude massagestoelen, terwijl ervoor wordt gezorgd dat dit proces veilig en verantwoord wordt uitgevoerd.

Houd er rekening mee dat deze service onderhevig is aan extra kosten. Ons lokale team zal u informeren over de extra kosten bij het regelen van de service. We bieden deze service aan om het proces van het wegdoen van uw oude massagestoel zo makkelijk en stressvrij mogelijk te maken. Ons ervaren bezorg/ installatieteam zal het volledige verwijderingsproces verzorgen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat uw eigendom wordt beschermd en de oude massagestoel op een verantwoorde manier wordt afgevoerd of gerecycled.

Als u gebruik wilt maken van onze Massagestoel Verwijdering Service en bent u benieuwd naar eventuele extra kosten, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons lokale team voor meer informatie. We zullen samen met u de meest kosteneffectieve oplossing proberen te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl