Massagestoel kopen

Bent u van plan een massagestoel te kopen? Misschien heeft u onlangs even mogen genieten van een massage in een stoel van een goede vriend, kennis of familie en bent u overtuigd geraakt van de vele voordelen die een dergelijke stoel met zich mee brengt. Zo verminderen onze massagestoelen lichamelijke klachten, zoals rugpijn en helpen ze bij het aanzienlijk verminderen van stress.

Wij bieden u de mogelijkheid om onze stoelen te komen testen en geven daarbij advies op maat. Zo wordt het kopen van een massagestoel een stuk gemakkelijker en leuker. Wij beiden ook professionele massagestoelen en elektrische massagestoelen aan.

4 beoordelingen
De Titan II massagestoel van Komoder is de meest innovatieve massagestoel van dit moment! ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending & installatie.
2 beoordelingen
De PRIME massagestoel beschikt over 2 onafhankelijke massagesystemen ✔️ Hoogwaardige design ✔️ 12 programma’s ✔️ Touchscreen en stembediening.
2 beoordelingen
De Komoder Luxury II 4D Massagestoel, is voorzien van een 4D massagemechanisme en beschikt onder meer over een gezondheidscheck, 12 automatische programma’s, een uitgebreide kuiten wrijf & voetmassagefunctie en een geavanceerd touchscreen bediening dat tevens is voorzien van Youtube toegang!
2 beoordelingen
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat ook een touchscreen bediening ✔️ 23 automatische programma's en 11 massagetechnieken.
1 beoordelingen
De nieuwe massagestoel FOCUS III beschikt over 6 massagetechnieken en biedt 15 geautomatiseerde massageprogramma's. ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending.
0 beoordelingen
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme, een touchscreen bediening, maar liefst 23 automatische programma's, 11 massagetechnieken, een geavanceerde kuiten wrijf massagefunctie, draadloos opladen van de telefoon, spraakbediening en vele andere nieuwe functies!
1 beoordelingen
De KOMODER MARINA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ 21 automatische programma’s en 11 massagetechnieken ✔️ Geïntegreerde health check.
2 beoordelingen
De VICTORIA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135 cm – ook zeer geschikt voor langere mensen. De stoel beschikt daarnaast over 8 automatische programma’s, een geavanceerde kuiten wrijf massagefunctie, spraakbesturing en nog vele andere opties.
2 beoordelingen
De FOCUS II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135 cm en beschikt over onder meer over 12 automatische massageprogramma's, spraakbesturing en heeft een ruimtebesparend design. Een ontwerp dat bij uw wensen past! Kies de FOCUS II massagestoel voor een dagelijkse, unieke massage-ervaring!
1 beoordelingen
De MONACO massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem op een SL-rail van 135 cm en beschikt over onder meer over 12 automatische massageprogramma's, spraakbesturing en heeft een ruimtebesparende design. Geniet van de massage met je eigen muziek via Bluetooth in de comfortabele Zero Gravity lighouding!
0 beoordelingen
De ALBERT II massagestoel is uitgerust met 8 automatische massageprogramma's die een gepersonaliseerde massage bieden die passen bij het moment van de dag.
1 beoordelingen
De ANDORRA massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ De stoel beschikt over 6 automatische massageprogramma’s ✔️ Voorzien van spraakbesturing.

Roy van den Berg - Komoder Massagestoelen

Roy van den Berg
Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.


☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Massagestoel testen

Wellicht heeft u al besloten tot de aankoop van een massagestoel. Wij adviseren onze klanten altijd om onze stoelen eerst te testen. Of u nu een massagestoel wil huren, wil leasen, of een stoel gaat kopen, het aanschaffen van een dergelijk product is een persoonlijke aangelegenheid. Aspecten zoals lengte, gewicht en lichaamsbouw kunnen een behoorlijke invloed hebben op hoe u een massagestoel ervaart. Door het testen van het product weet u zeker dat de stoel daadwerkelijk bij u past.

Wij vinden het erg belangrijk dat u in alle rust een goede keuze kunt maken. Wij werken daarom uitsluitend op afspraak. We reserveren de showroom voor al onze klanten voor twee uur, zodat er voldoende tijd is om de massagestoelen grondig te testen. Bovendien wordt u daarbij voorzien van advies op maat door onze ervaren specialisten. Voor afspraken en extra informatie verwijzen wij u graag door naarf de contactpagina.


Verschillende massagestoelen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen de verschillende soorten stoelen? Er zijn inmiddels veel verschillende types massagestoelen. Zo zijn er ergonomische massagestoelen en Shiatsu-stoelen die zich richten op drukpunten verspreid over het hele lichaam. Een Shiatsu-massagestoel maakt gebruik van drukkende-, zwaaiende en rollende bewegingen. Daarnaast zijn er ook nog 2, 3 en 4D stoelen.

Zo zijn er 2D stoelen, waarbij de rollers in de rug van boven naar beneden en zijwaarts kunnen bewegen. Daarnaast zijn er de zogenaamde 3D massagestoelen waarbij de rollers naast de 2D bewegingen, ook voorwaarts kunnen bewegen. De 4D stoelen hebben naast de 3D functionaliteiten vaak meerdere mogelijkheden om de snelheid en de intensiteit van de massage te kunnen bepalen. Wij bieden een groot assortiment van verschillende 3D en 4D massagestoelen in verschillende prijsklassen, kleuren en maten. De meest populaire kleuren zijn zwart, beige en ivory. Per model zijn meerdere kleuren of combinaties beschikbaar. Onze specialisten kunnen u voorzien van meer informatie en een actueel overzicht van de beschikbare kleuren.


Full body massagestoel

Vraagt u zich af welke delen van het lichaam door een massagestoel gemasseerd worden? Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit full body stoelen. Dit houdt in dat praktische alle delen van het lichaam worden gemasseerd tijdens de massage. Denk daarbij aan de voeten, de benen, het zitvlak, de rug, de nek & schouders en de armen. Tijdens de massage sessie wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende massagemethodes. De eerste massagemethode is de rolmassage.

Deze massage wordt uitgevoerd door de massagerollers die zijn aangebracht op de massage rail die het zitvlak, de rug, de nek en schouders masseert. De andere massagemethode maakt gebruikt van luchtdruk. In de stoel zitten verschillende luchtkussens verwerkt die worden opgeblazen tijdens de massage en druk uitoefenen op verschillenden plekken van het lichaam, zoals de armen, benen en voeten. Zoals u kunt zien zijn massagestoelen geschikt voor verschillende delen van uw lichaam. Het is belangrijk om erachter te komen welke delen van uw lichaam speciale aandacht nodig hebben en vervolgens een massagestoel te kopen die geschikt is voor dit specifieke gebied. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen.


De bezorging en installatie van uw massagestoel

Wij verkopen onze massagestoelen altijd inclusief bezorging en installatie. We installeren de stoel op de gewenste plaats en onze installateurs geven ter plaatse nog een uitleg over het gebruik ervan. Wij bezorgen en installeren al onze producten gratis in Nederland en ook in de meeste andere Europese landen. Wij komen altijd met twee deskundige installateurs bij u langs om de stoel voor u te monteren. Het enige dat u hoeft te doen, is aanwezig zijn en daarna kunt u direct genieten van een heerlijke massage!


Aanbiedingen massagestoelen

Bent u op zoek naar scherpe aanbiedingen voor de beste massagestoelen? Dan bent u bij Komoder aan het juiste adres. Wij bieden innovatieve 3D en 4D massagestoelen in verschillende prijsklassen aan. Voor ieder budget hebben wij de perfecte massagestoel beschikbaar. Voor onze aanbiedingen kunt u hier onze prijslijst opvragen.


Hoe kunt u ons bereiken

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken in een van onze showrooms? U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken via de volgende telefoonnummers:

Rotterdam: +31 615 671 997
Leiden: +31 642 451 153

Tevens zijn wij bereikbaar per email:

Showroom Rotterdam: contact@komoder.nl.
Showroom Leiden: katwijk@komoder.nl.


Veelgestelde vragen

Waarom een massagestoel gebruiken?

Het gebruik van een massagestoel heeft veel voordelen, zoals:

  • PREVENTIE: een massage helpt het risico te verlagen op RSI/ KANS*
  • WEERSTAND: een maakt je minder vatbaar voor ziekte
  • SNEL: het is een snelle manier van gezondheidsbevordering
  • EFFECTIEF: het is een bewezen vorm van gezondheidsbevordering
  • CIRCULATIE: het verbetert de circulatie van bloed en lymfe
  • ONTKNOPEND: spierknopen worden effectief verwijderd
  • RUIMT OP: een massage verwijdert versneld afvalstoffen uit het lichaam
  • STRESS VERLAGEND: een massage heeft een stress verlagende werking
  • NDWEEFSEL: het versoepelt het bindweefsel
  • ALGEMEEN WELZIJN: geeft energie en een betere balans lichaam en geest

Een kwartier ontspannen in een massagestoel draagt bij aan de afname van stress en dat komt ten gunste van jouw productiviteit en algehele welzijn!

*KANS staat voor Klachten Arm, Nek en/of Schouder en is in 2011 geïntroduceerd als nieuwe term in het medische domein. Het doel hiervan was om de negatieve associaties met de term RSI te vermijden.

Wat kosten de massagestoelen?

Wij bieden innovatieve 3D en 4D massagestoelen in verschillende prijsklassen aan. Voor ieder budget en specifieke wensen hebben wij de perfecte massagestoel beschikbaar. Voor onze aanbiedingen kunt u hier onze prijslijst opvragen. Onze specialisten staan u graag te woord.

Klantenbeoordelingen. De mening van onze klanten is het belangrijkste.
De eerste ervaring was echt geweldig!
- van
Jan Larooij / Zwolle
Gisteravond is de stoel bij ons bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Helaas kon de auto niet bij ons voor de duur staan, maar dat vonden ze geen probleem. Toen ik thuis kwam van mijn werk hebben ze de stoel uitgepakt en gemonteerd op de juiste positie. Nadat de stoel er eenmaal stond heeft de hele familie even in de stoel gezeten om de stoel te testen. Echt een geweldige eerste ervaring! Vriendelijke groet, Jan Larooij
Uitstekende service!
- van
Familie Evers / Groningen
Wij hebben vanochtend onze stoel ontvangen en zijn ontzettend blij met de service. Hartelijk bedankt
100% procent tevreden!
- van
Mr. Jan Willem / Utrecht
Zeer fijne rug en been / voet massage. Goede heupmassage. Onze familie gebruikt de stoel elke dag
Geweldig! Erg bedankt!
- van
Familie Van Dijk / Nijmegen
Alles is precies zo gegaan als we hadden gehoopt. Mijn vrouw is dolgelukkig met deze geweldige massagestoel. Ik zal jullie stoelen dan ook aan al mijn vrienden aanbevelen. Hartelijk bedankt voor jullie betrokkenheid
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Grote actuele voorraad

We hebben een grote actuele voorraad in verschillende
magazijnen in heel Europa en kunnen daardoor altijd snel leveren.

3 jaar garantie op alle producten

Bij ons krijgt u 3 jaar garantie op al onze producten
én de zekerheid op service na afloop van de garantieperiode.
Geen verzendkosten

Gratis transport en installatie

Onze massagestoelen worden kosteloos geleverd en
geïnstalleerd door het Komoder installatieteam.
Komoder voorbereiding en montage

Exclusieve showroom afspraak

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat onze
specialisten 100% aandacht voor u hebben
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij bespreken uw wensen en persoonlijke omstandigheden en bepalen zo samen de ideale massagestoel die daarbij past.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst