Massagestoelen kopen tegen de beste prijzen!

Gratis transport & installatie en 3 jaar garantie voor elke massagestoel die u bij ons aanschaft.Massagestoel kopen

Bent u van plan een massagestoel te kopen? Misschien heeft u onlangs even mogen genieten van een massage in een stoel van een goede vriend, kennis of familie en bent u overtuigd geraakt van de vele voordelen die een dergelijke stoel met zich mee brengt. Zo verminderen onze massagestoelen lichamelijke klachten, zoals rugpijn en helpen ze bij het aanzienlijk verminderen van stress.

Wij bieden u de mogelijkheid om onze stoelen te komen testen en geven daarbij advies op maat. Zo wordt het kopen van een massagestoel een stuk gemakkelijker en leuker. Wij hebben een zeer ruim aanbod in professionele massagestoelen. Elektrische massagestoelen zorgen voor een gezonder en energieker leven.


4 beoordelingen
De Titan II massagestoel van Komoder is de meest innovatieve massagestoel van dit moment! ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending & installatie.
3 beoordelingen
De PRIME massagestoel beschikt over 2 onafhankelijke massagesystemen ✔️ Hoogwaardige design ✔️ 12 programma’s ✔️ Touchscreen en stembediening.
2 beoordelingen
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat ook een touchscreen bediening ✔️ 23 automatische programma's en 11 massagetechnieken.
1 beoordelingen
De nieuwe massagestoel FOCUS III beschikt over 6 massagetechnieken en biedt 15 geautomatiseerde massageprogramma's. ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending.
1 beoordelingen
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat 11 massagetechnieken ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
1 beoordelingen
Therapeutix is de nieuwste massagestoel van Komoder met een zero gravity functie ✔️ Bevat 4D-massage en een gezondheidsscan ✔️ Gratis verzending
1 beoordelingen
De EVEREST FLEX II is speciaal ontworpen om ook lange mensen te effectief te masseren! ✔️ 11 automatische programma's ✔️ 3D massage ✔️ Verwarmingssysteem
4 beoordelingen
De VICTORIA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 8 automatische programma’s ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
1 beoordelingen
NOVA DUO is een massagestoel met innovatieve technologie die wel 20 automatische massageprogramma's en 9 massagetechnieken heeft ✔ Probeer in onze showroom!
5 beoordelingen
De FOCUS II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 12 automatische massageprogramma's ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
3 beoordelingen
De MONACO massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 12 automatische massageprogramma's ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
2 beoordelingen
De ALBERT II massagestoel is uitgerust met 8 automatische massageprogramma's die een gepersonaliseerde massage bieden die passen bij het moment van de dag.
1 beoordelingen
De ANDORRA massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ De stoel beschikt over 6 automatische massageprogramma’s ✔️ Voorzien van spraakbesturing.
0 beoordelingen
Deze massagestoel is ontworpen voor bedrijven die de arbeidsproductiviteit en het welzijn van hun werknemers willen verhogen. Geniet van een relaxte pauze!
0 beoordelingen
De OPERA massagestoel is uitgerust met een 3D-massagemechanisme en heeft 12 automatische programma's en 5 speciale massagetechnieken!

Video

Komoder massagestoelen bij SBS6 programma "Bouwen aan de toekomst"

Komoder Massagestoel - Roy vd Berg


Deelname Komoder aan Excellent woonbeurs 2022 Ahoy Rotterdam


Komoder Massagestoelen bij “Lekker in je Vel”


KOMODER
Massagestoelen


Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Massagestoel testen

Wellicht heeft u al besloten tot de aankoop van een massagestoel. Wij adviseren onze klanten altijd om onze stoelen eerst te testen. Of u nu een massagestoel wil huren, wil leasen, of een stoel gaat kopen, het aanschaffen van een dergelijk product is een persoonlijke aangelegenheid. Aspecten zoals lengte, gewicht en lichaamsbouw kunnen een behoorlijke invloed hebben op hoe u een massagestoel ervaart. Door het testen van het product weet u zeker dat de stoel daadwerkelijk bij u past.

Wij vinden het erg belangrijk dat u in alle rust een goede keuze kunt maken. Wij werken daarom uitsluitend op afspraak. We reserveren de showroom voor al onze klanten voor twee uur, zodat er voldoende tijd is om de massagestoelen grondig te testen. Bovendien wordt u daarbij voorzien van advies op maat door onze ervaren specialisten. Voor afspraken en extra informatie verwijzen wij u graag door naarf de contactpagina.


Voordelen van een massagestoel

Het investeren in een massagestoel brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste, door regelmatig gebruik te maken van een massagestoel, kunt u significante verbeteringen in uw gezondheid en welzijn ervaren. De massage functies helpen bij het verlichten van stress en spanning in het lichaam, wat leidt tot een betere geestelijke gezondheid. Daarnaast stimuleert de massagestoel de bloedcirculatie, wat essentieel is voor het herstel van spieren en het verminderen van pijn. Bovendien zijn onze massagestoelen ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren, waardoor ze een gepersonaliseerde massage-ervaring bieden die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Het regelmatig genieten van een massage kan ook leiden tot betere nachtrust, door het lichaam te helpen ontspannen en de geest tot rust te brengen voor het slapengaan. Kortom, een massagestoel is een waardevolle investering in uw gezondheid, welzijn en dagelijks comfort.


Verschillende massagestoelen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen de verschillende soorten stoelen? Er zijn inmiddels veel verschillende types massagestoelen. Zo zijn er ergonomische massagestoelen en Shiatsu-stoelen die zich richten op drukpunten verspreid over het hele lichaam. Een Shiatsu-massagestoel maakt gebruik van drukkende-, zwaaiende en rollende bewegingen. Daarnaast zijn er ook nog 2, 3 en 4D stoelen.

Zo zijn er 2D stoelen, waarbij de rollers in de rug van boven naar beneden en zijwaarts kunnen bewegen. Daarnaast zijn er de zogenaamde 3D massagestoelen waarbij de rollers naast de 2D bewegingen, ook voorwaarts kunnen bewegen. De 4D stoelen hebben naast de 3D functionaliteiten vaak meerdere mogelijkheden om de snelheid en de intensiteit van de massage te kunnen bepalen. Wij bieden een groot assortiment van verschillende 3D en 4D massagestoelen in verschillende prijsklassen, kleuren en maten. De meest populaire kleuren zijn zwart, beige en ivory. Per model zijn meerdere kleuren of combinaties beschikbaar. Onze specialisten kunnen u voorzien van meer informatie en een actueel overzicht van de beschikbare kleuren.


Full body massagestoel

Vraagt u zich af welke delen van het lichaam door een massagestoel gemasseerd worden? Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit full body stoelen. Dit houdt in dat praktische alle delen van het lichaam worden gemasseerd tijdens de massage. Denk daarbij aan de voeten, de benen, het zitvlak, de rug, de nek & schouders en de armen. Tijdens de massage sessie wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende massagemethodes. De eerste massagemethode is de rolmassage.

Deze massage wordt uitgevoerd door de massagerollers die zijn aangebracht op de massage rail die het zitvlak, de rug, de nek en schouders masseert. De andere massagemethode maakt gebruikt van luchtdruk. In de stoel zitten verschillende luchtkussens verwerkt die worden opgeblazen tijdens de massage en druk uitoefenen op verschillenden plekken van het lichaam, zoals de armen, benen en voeten. Zoals u kunt zien zijn massagestoelen geschikt voor verschillende delen van uw lichaam. Het is belangrijk om erachter te komen welke delen van uw lichaam speciale aandacht nodig hebben en vervolgens een massagestoel te kopen die geschikt is voor dit specifieke gebied. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen.


De bezorging en installatie van uw massagestoel

Wij verkopen onze massagestoelen altijd inclusief bezorging en installatie. We installeren de stoel op de gewenste plaats en onze installateurs geven ter plaatse nog een uitleg over het gebruik ervan. Wij bezorgen en installeren al onze producten gratis in Nederland en ook in de meeste andere Europese landen. Wij komen altijd met twee deskundige installateurs bij u langs om de stoel voor u te monteren. Het enige dat u hoeft te doen, is aanwezig zijn en daarna kunt u direct genieten van een heerlijke massage!


Aanbiedingen massagestoelen

Bent u op zoek naar scherpe aanbiedingen voor de beste massagestoelen? Dan bent u bij Komoder aan het juiste adres. Wij bieden innovatieve 3D en 4D massagestoelen in verschillende prijsklassen aan. Voor ieder budget hebben wij de perfecte massagestoel beschikbaar. Voor onze aanbiedingen kunt u hier onze prijslijst opvragen.


Hoe kunt u ons bereiken

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken in een van onze showrooms? U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken via de volgende telefoonnummers:

Rotterdam: +31 615 671 997
Leiden: +31 642 451 153

Tevens zijn wij bereikbaar per email:

Showroom Rotterdam: contact@komoder.nl.
Showroom Leiden: katwijk@komoder.nl.


Veelgestelde vragen

» Wat kosten de massagestoelen?

» Waarom een massagestoel gebruiken?

» Is een massagestoel goed voor je?

» Wat zijn de beste massagestoelen?

» Hoe vaak een massagestoel gebruiken?

Klantenbeoordelingen. De mening van onze klanten is het belangrijkste.
De eerste ervaring was echt geweldig!
- van
Jan Larooij / Zwolle
Gisteravond is de stoel bij ons bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Helaas kon de auto niet bij ons voor de duur staan, maar dat vonden ze geen probleem. Toen ik thuis kwam van mijn werk hebben ze de stoel uitgepakt en gemonteerd op de juiste positie. Nadat de stoel er eenmaal stond heeft de hele familie even in de stoel gezeten om de stoel te testen. Echt een geweldige eerste ervaring! Vriendelijke groet, Jan Larooij
Uitstekende service!
- van
Familie Evers / Groningen
Wij hebben vanochtend onze stoel ontvangen en zijn ontzettend blij met de service. Hartelijk bedankt
100% procent tevreden!
- van
Mr. Jan Willem / Utrecht
Zeer fijne rug en been / voet massage. Goede heupmassage. Onze familie gebruikt de stoel elke dag
Geweldig! Erg bedankt!
- van
Familie Van Dijk / Nijmegen
Alles is precies zo gegaan als we hadden gehoopt. Mijn vrouw is dolgelukkig met deze geweldige massagestoel. Ik zal jullie stoelen dan ook aan al mijn vrienden aanbevelen. Hartelijk bedankt voor jullie betrokkenheid

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk aan den Rijn

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl