Massagestoel kopen

Bent u van plan een massagestoel te kopen? Misschien heeft u onlangs even mogen genieten van een massage in een stoel van een goede vriend, kennis of familie en bent u overtuigd geraakt van de vele voordelen die een dergelijke stoel met zich mee brengt. Zo verminderen deze stoelen lichamelijke klachten, zoals rugpijn en kan het helpen om stress aanzienlijk te verminderen.

Wij bieden de mogelijkheid om onze stoelen te testen en geven daarnaast advies op maat. Zo wordt het kopen van een massagestoel een stuk gemakkelijker. Naast reguliere stoelen voor massage bieden wij bijvoorbeeld ook professionele massagestoelen, elektrische massagestoelen en Panasonic massagestoelen aan.

2 beoordelingen
Deze massagestoel combineert een nieuwe generatie technologie met een hoogwaardig design om u de ultieme ontspannende massage ervaring te geven gericht op het versterken van uw gezondheid. Ontsnap aan het hectische ritme van het dagelijks leven in een veilig ‘nest’ die is ontworpen om uw dromen waar te maken!
PRIME Massagestoel
2 beoordelingen
FOCUS II massagestoel met 12 automatische massageprogramma's, verwarmingsfunctie, spraakbesturing, ruimtebesparend, zero gravity, Bluetooth-muziekspeler. Een ontwerp dat bij uw wensen past! Kies de FOCUS II massagestoel voor een dagelijkse, unieke massage-ervaring!
Focus II
2 beoordelingen
De ADRIATICA 4D massagestoel uitgerust met Touch Screen bedieningspaneel, 12 automatische massageprogramma's, 4D joystick, verwarmingssysteem, space saver, zero gravity en bluetooth muziek.
ADRIATICA 4D Massagestoel
2 beoordelingen
Ontspanning is een must! Daarom hebben we de SUPERIA ontworpen. De massagestoel die u absoluut comfort zal bieden, zodat u kunt genieten van een heerlijke massage.
Superia
0 beoordelingen
LUXOR II massagestoel met rug- en beenverwarming, 3D instelbare massagetechnologie, 12 massageprogramma's, ruimtebesparend systeem, zero gravity, bluetooth-muziek.
LUXOR II massagestoel
2 beoordelingen
VICTORIA II massagestoel met kneedfunctie voor de kuiten, verwarmingssysteem, spraakbesturing, ruimtebesparing, zero gravity, muziek via bluetooth. Kies VICTORIA II - De eerste stap naar een beter leven!
Victoria II
1 beoordelingen
ANDORRA massagestoel met beenmassage, verwarmingssysteem, ruimtebesparing, zero gravity functie, bluetooth-muziek en spraakbesturing.
ANDORRA massagestoel
2 beoordelingen
Komoder Bari massagestoel met meerpuntsmassagesysteem, Bluetooth-muziek, verwarming en reflextherapie. Uniek kenmerk: hoofdmassage met airbags
BARI Massagestoel
3 beoordelingen
4D Komoder Capsule Massagestoel Luxury Zero Gravity 2020 Model. 4D Massagestoel met 8 verwarmde rugrollers, bluetooth, spraakbediening, verwarmingssysteem voor rug en benen, 12 automatische programmas
LUXURY 4D Massagestoel
2 beoordelingen
Panasonic EP MA70 massagestoel met verwarmingsfunctie, met 6 vooraf ingestelde massageprogramma's en 6 handmatige massageprogramma's. De Panasonic EP MA70 biedt Shiatsu-massage en Zweedse massage (rollen en tikken, en vele andere massagecombinaties)
Panasonic
Vraag naar de prijslijst
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Massagestoel testen

Wellicht heeft u uw keuze al gemaakt en wilt u overgaan tot het kopen van een stoel voor massage. Echter raden wij onze klanten altijd aan om onze stoelen eerst te testen. Of u nu een massagestoel wil huren, wil leasen, of een stoel gaat kopen, het aanschaffen van een dergelijk product is een persoonlijke aangelegenheid. Aspecten zoals lengte, gewicht en lichaamsbouw kunnen een behoorlijke invloed hebben op hoe u een massage stoel ervaart. Door het testen van het product weet u zeker dat de stoel daadwerkelijk bij u past.

Wij vinden het erg belangrijk dat u in staat wordt gesteld een goede keuze te maken. Daarom werken wij met exclusieve afspraken en geven al onze klanten twee uur de tijd om alle producten grondig te testen. Bovendien wordt u tijdens uw afspraak voorzien van advies op maat dat wordt gegeven door onze vakkundige adviseurs. Voor afspraken en extra informatie verwijzen wij u graag door naar de contactpagina.


Soorten massagestoelen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen de verschillende soorten stoelen? Tegenwoordig worden ze aangeboden in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er ergonomische, maar ook Shiatsu-stoelen die zich richten op drukpunten verspreid over het hele lichaam. Een Shiatsu-massagestoel maakt gebruik van drukkende-, zwaaiende en rollende bewegingen. Daarnaast zijn er ook nog 2, 3 en 4D stoelen.

Zo zijn er 2D stoelen, waarbij de rollers in de rug van boven naar beneden en zijwaarts bewegen. Vervolgens zijn er de zogenaamde 3D massagestoelen waarbij de roller ook voorwaarts kunnen bewegen en zijn er 4D stoelen waarbij u meerdere mogelijkheden hebt om de snelheid en de intensiteit van de massage te kunnen bepalen. Ook wij bieden een groot assortiment met verschillende 3D en 4D massagezetels in verschillende kleuren en maten. De meest populaire kleuren zijn zwart, beige en ivory. Daarnaast bieden wij ook tal van andere kleurencombinaties, zoals rood/beige, blauw/beige en beige/bruin. Onze verkopers kunnen u voorzien van meer informatie en een actueel overzicht van de beschikbare kleuren.


Full body massagestoel

Vraagt u zich af welke delen van het lichaam door een massagestoel gemasseerd worden? Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit full body stoelen. Dit houdt in dat praktische alle gedeelten van het lichaam worden gemasseerd tijdens de massagesessie, zoals de voeten, de benen, het zitvlak, de rug, de nek en schouders en de armen. Tijdens de massage sessie wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende massagemethodes. De eerste massagemethode is de rolmassage.

Deze massage wordt uitgevoerd door de massagerollers die zijn aangebracht op de massage track die het zitvlak, de rug, de nek en schouders masseert. De andere massagemethode maakt gebruikt van luchtdruk. In de stoel zitten verschillende kussentjes verwerkt die worden opgeblazen tijdens de massage en druk uitvoeren op verschillenden plekken van het lichaam, zoals de armen, benen en voeten. Zoals u kunt zien zijn stoelen geschikt voor verschillende delen van uw lichaam. Waarschijnlijk gaat u niet alle functies van uw stoel gebruiken, daarom is het is belangrijk om erachter te komen welke delen van uw lichaam speciale aandacht nodig hebben en een product te kopen die geschikt is voor dit specifieke gebied.


Alles over bezorging van massagestoelen

Benieuwd hoe uw bestelling door ons wordt bezorgd? Veruit de meeste producten dienen eerst te worden gemonteerd. Wij begrijpen dat dit voor de meeste klanten niet altijd even prettig is om zelf te doen. Daarom nemen wij u deze zorg uit handen. Wij bezorgen en installeren al onze producten gratis in Nederland en ook in de meeste andere Europese landen. Wij komen met twee deskundige bezorgers bij u langs om de stoel voor u te monteren. U kunt dus gelijk genieten van een heerlijke massage na de levering!


Aanbiedingen massagestoelen

Bent u op zoek naar scherpe aanbiedingen voor massagestoelen? Dan bent u bij Komoder aan het juiste adres. Wij bieden producten in verschillende prijsklassen, waaronder relatief goedkope stoelen voor massage, maar ook zeer geavanceerde 3D en 4D stoelen. Voor scherpe aanbiedingen kunt u onze prijslijst opvragen.


Neem contact met ons op

Wilt meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op telefoon, of stuur ons een email: [email protected]. Mocht u ons willen bereiken buiten de reguliere openingstijden laat dan een Whatsapp bericht achter met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor afspraken in een van onze showrooms kunt u contact opnemen met de volgende telefoonnummers:

Rotterdam: +31 615 671 997
Katwijk: +31 642 451 153

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Klantenbeoordelingen. De mening van onze klanten is het belangrijkste.
De eerste ervaring was echt geweldig!
- van
Jan Larooij / Zwolle
Gisteravond is de stoel bij ons bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Helaas kon de auto niet bij ons voor de duur staan, maar dat vonden ze geen probleem. Toen ik thuis kwam van mijn werk hebben ze de stoel uitgepakt en gemonteerd op de juiste positie. Nadat de stoel er eenmaal stond heeft de hele familie even in de stoel gezeten om de stoel te testen. Echt een geweldige eerste ervaring! Vriendelijke groet, Jan Larooij
Uitstekende service!
- van
Familie Evers / Groningen
Wij hebben vanochtend onze stoel ontvangen en zijn ontzettend blij met de service. Hartelijk bedankt
100% procent tevreden!
- van
Mr. Jan Willem / Utrecht
Zeer fijne rug en been / voet massage. Goede heupmassage. Onze familie gebruikt de stoel elke dag
Geweldig! Erg bedankt!
- van
Familie Van Dijk / Nijmegen
Alles is precies zo gegaan als we hadden gehoopt. Mijn vrouw is dolgelukkig met deze geweldige massagestoel. Ik zal jullie stoelen dan ook aan al mijn vrienden aanbevelen. Hartelijk bedankt voor jullie betrokkenheid
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder Massagestoelen

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de massagestoelen
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Komoder Agent
Komoder Agent
Bel ons nu