FOCUS II Massagestoel

beoordelingen
 • Beschikbaarheid

  Beperkt

 • Gratis Bezorging en Montage ✓

 • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst

FOCUS II - Ontworpen voor het hele gezin. Deze massagestoel gaat uw leven positief veranderen!

De FOCUS II maakt deel uit van onze nieuwe generatie massagestoelen, uitgerust met 4 intelligente 3D massagerollers op een 135 cm lange “SL”-rail. De FOCUS II behoort hierdoor tot de modellen met het grootste massagebereik. De massagerollers zijn stil, verstelbaar en mobiel en zorgen voor een volledige rug- en zitvlakmassage. Deze massagestoel geeft u een complete luchtdrukmassage. Uitgevoerd door de luchtkussens op de schouders, rug, zitvlak, armen, benen en voeten, waarbij de luchtdruk constant wordt gevarieerd voor het comfort van de gebruiker.

Deze massagestoel geeft u een complete luchtdrukmassage. Uitgevoerd door de luchtkussens op de schouders, rug, zitvlak, armen, benen en voeten, waarbij de luchtdruk constant wordt gevarieerd voor het comfort van de gebruiker.

De massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie waarbij de gebruikers vooraf worden gescand. De massagestoel past zich aan uw lengte en gewicht aan, zodat u kunt genieten van een cervicale massage en een uitzonderlijke reflexologiemassage van de voeten.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Een effectieve massage bevat een reflexologiemassage van de voeten

De FOCUS II is uitgerust met een reflexologiefunctie. Deze functie is perfect voor het stimuleren van de zenuwcentra op de voeten.

Reflexologie elimineert fysieke of mentale vermoeidheid sneller

De reflexologiemassage wordt uitgevoerd door 2 rollen per voet in combinatie met de airbags die erom heen zijn geplaatst. De beensteun kan worden verlengd om zich aan te passen aan de verschillende lengtes van de gebruikers. We raden het gebruik van de reflexologiefunctie onder meer aan voor mensen met pijn in de benen of voor mensen die veel staan.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN ONZE SHOWROOMS

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de dag en het tijdstip van uw test te bevestigen.
We heten u welkom om de beste massagestoelen uit te proberen. Neem voldoende tijd om een ​​massagestoel in de showrooms in Rotterdam of Katwijk Leiden uit te proberen en u zult overtuigd zijn van de voordelen die een massagestoel u biedt.

Barcelona Showroom

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN ROTTERDAM

Adres: Weissenbruchlaan 86 (3054 LR), Rotterdam.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN KATWIJK LEIDEN

Adres: Sandtlaan 36 E1F, Katwijk.

MAAK NU EEN AFSPRAAK
Katwijk Showroom

De FOCUS II wordt een gewaardeerd lid van uw gezin

De stoel is uitgerust met een massagemechanisme met 4 rollers die gebruik maken van 3D-technologie. De handen bewegen op en neer, heen en weer en maken zijwaartse en duw bewegingen. Ze zijn bovendien in staat om de lengte en gewicht te scannen van de gebruiker en de massage op maat aan te bieden.

De FOCUS II ideaal voor een op maat gemaakte ontspannende massage

De technologie op deze massagestoel maakt het mogelijk om diverse zaken aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de afstand tussen de massagerollers aanpassen en de massagesnelheid instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een diepe nekmassage, of een specifieke massagetechniek selecteren om de lichaamshouding te corrigeren.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Uitgerust met infrarood verwarmingssysteem

Het verwarmingsmechanisme verhoogt de efficiëntie van de massage door het gevoel van kou in de winter, of tijdens het gebruik van de massagestoel in kamers met airconditioning in de zomer te elimineren. De rug verwarmingsfunctie maakt gebruik van koolstofvezel als bron voor infraroodstraling. Zodra de verwarmingsfunctie is geactiveerd, worden de luchtkussens in het lendengebied geleidelijk warm, waardoor de spieren kunnen ontspannen.

De FOCUS II is een massagestoel die u onmiddellijk gaat waarderen

De massage-ervaring die FOCUS II biedt, is indrukwekkend. De manier waarop deze massagestoel u weet te ontspannen is fantastisch. De 3D-technologie wordt gebruikt om bijvoorbeeld lage rug- of nekpijn te behandelen.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Schoudermassage met luchtkussens

De luchtkussens in het schoudergebied hebben als functie om u goed te fixeren en om het lichaam in de rugleuning te houden voor een effectieve massage in het gebied van de paravertebrale spieren.

Armmassage met luchtkussens

De luchtkussens passen zich aan de kromming van de menselijke armen aan en zijn in staat een complete massage te geven. Deze massage zal de lymfedrainage activeren en uw armen en handpalmen ontspannen en versterken.

Voetmassage met luchtkussens

De voetensteun is ook uitgerust met verschillende luchtkussens voor een luchtdrukmassage.

Beenmassage met luchtkussens

Luchtkussens in verschillende vormen wikkelen zich volledig om het been, de enkel en de voet, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Activeer de compressiefunctie met luchtkussens om de acupressuurpunten te stimuleren. Deze functie ontspant uw benen en behandelt uw spieren.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Ervaar de diensten van een onvermoeibare fysiotherapeut
12 automatische programma’s uitgevoerd door de 5 massagetechnieken van de FOCUS II

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Rug en middel massage
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Ontspanningsmassage
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Schouder en nek massage
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Volledige lichaamsmassage
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Aanpasbare massages
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Wervel bescherming
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Comfortabele massage
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Luchtdruk massage
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Vermoeidheidsherstel
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Billen massage
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Bevordert de nachtrust bij slaapproblemen
FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder
Onderhoud en traint de spieren / Activeert de bloeddoorstroming

5 cm van de muur - Intelligente ruimtebesparende functie

Deze massagestoel is ontworpen voor kleine ruimtes. Hierdoor is slechts een afstand van 5 cm tot de achterwand nodig als de massagestoel in gebruik is. De zitting van de massagestoel schuift naar voren zonder de achterwand te raken.

Stijlvol uiterlijk. Functioneel ontwerp

Door de dynamische vorm van deze massagestoel en de ruimtebesparende functie kan de FOCUS II overal worden geplaatst. Dit model is daarom ideaal voor uw huis of kantoor, zelfs als de ruimte beperkt is.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

De stoel scant uw lichaam en past zich aan

De FOCUS II is uitgerust met een automatisch schouderdetectiesysteem. Dit systeem voert een scan uit voorafgaande aan elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren. Hierdoor kunt u genieten van een massagesessie op maat.

3D massagemechanisme

De FOCUS II is uitgerust met een 3D massagemechanisme met 4 massagerollers die op en neer bewegen, heen en weer bewegen, duwen en bovendien zijwaartse bewegingen uitvoeren. Deze massagerollers werken samen om het gewicht en lengte van de gebruiker te scannen en zo de massages op maat aan te kunnen bieden.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Afstandsbediening met opbergvak. Laad uw smartphone op via de USB-poort

De FOCUS II is uitgerust met een USB-poort om een ​​smartphone, of andere apparatuur van stroom te voorzien.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Stembediening

Geef de massagestoel opdracht om de massage uit te voeren die u wilt. U kunt zo heerlijk ontspannen zonder de stoel met afstandsbediening te hoeven bedienen. Alle commando's staan ​​op de achterkant van de afstandsbediening. Zeg een commando en de FOCUS II voert dit uit!

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Zero Gravity-draaiknop en sneltoetsen

De FOCUS II biedt gemakkelijke toegang tot de sneltoetsen die zich op de rechterarmsteun bevinden. Met de Zero Gravity-draaiknop hoeft u niet langer te stoppen tijdens de massagesessies om de massagepositie te veranderen. U kunt de stoel op ieder moment in de gewenste ligpositie draaien.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Wat houdt de Zero Gravity lighouding precies in?

Door de massagestoel zero gravity functie te activeren, worden de dijen en benen op hetzelfde horizontale niveau als de schouders geplaatst. Het zwaartepunt van het lichaam verandert en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale positie voor een massage.

Zero Gravity ligposities

Deze houding brengt u in een staat van gewichtloosheid waarin u kunt genieten van volledige ontspanning. De FOCUS II massagestoel biedt u 2 "Zero Gravity" ligposities. Geniet optimaal van deze buitengewone massagestoel!

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Ingebouwd audiosysteem. Completeer de massage!

U heeft de mogelijkheid om een ​​smartphone of tablet te gebruiken om uw muziek af te spelen.

Verbind de massagestoel via bluetooth met uw telefoon, tablet of laptop. De FOCUS II massagestoel is uitgerust met een 2 luidsprekers die in de rugleuning zijn ingebouwd. Luister naar uw favoriete muziek tijdens een heerlijk ontspannende massage!

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Heb je last van spierpijn?
De FOCUS II massagestoel verlicht spierspanning

Botregeneratie, het verlichten van spierspanning en het elimineren van spierspanning hebben allemaal baat bij het strekken van de armen, rug en benen. Dit gebeurt met behulp van de airbags in het schouder-, rug- en beengebied.

De FOCUS II massagestoel is ontworpen voor een breed scala aan gebruikers. Het heeft 12 geautomatiseerde massageprogramma's, die hoogwaardige massage-ervaringen bieden aan klanten met verschillende behoeften.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Uitschuifbare beensteun tot 15 cm

De beensteun schuift uit tot 15 centimeter in overeenstemming met de lengte van de gebruiker, wat resulteert in een grondige en volledige massage aangepast aan de lengte van de gebruiker.

FOCUS II massagestoel kopen? | Komoder

Belangrijkste specificaties en technische kenmerken

Aantal automatische massageprogramma's 12
Aantal massage technieken 5
Massage mechanisme 3D op 135 cm rail met 4 massagrollen
Aantal airbags 28 dubbele airbags met 3 intensiteitsniveaus
Kuitmassage Kneedmassage
Voetmassage Ja, reflexologie met 2 rollers per voet
Stembediening Ja
Afstandsbediening Ja
Ruimtebesparend systeem Ja, 5 cm benodigd van de muur
Voetsteun Ja, uitschuifbaar tot extra 15 cm
Verwarming Ja, in de rug
Bluetooth speakers Ja, 2 stuks
Bekleding Ecologisch antibacterieel synthetisch leer
Geschikt voor lengte (cm) en gewicht (kg) gebruiker 185 cm en 125 kg
Gewicht massagestoel (kg) 90 kg
Afmetingen in rust (BxHxL) 75 cm x 120 cm x 130 cm
Maximale lengte in ligpositie 194 cm
Stroomvoorziening en wattage 220-240 V en 120 W
Beschikbare kleuren Zwart/ Bruin-grijs/ Zwart-rood/ Beige/ Ivoor
Afmetingen
Afmetingen

Wilt u de voordelen van een Komoder massagestoel zelf ervaren? Maak een exclusieve afspraak in onze showroom in Katwijk Leiden of Rotterdam!

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Geweldige massagestoel
- van
David / Woerden
5 / 5 punten
Wij hebben nu een aantal maanden mogen genieten van deze geweldige massagestoel en zijn zeer onder de indruk. .
Uitstekende service
- van
Henk / Utrecht
5 / 5 punten
Zeer tevreden met onze Focus II. Uitstekend geholpen in de showroom en de stoel stond al binnen 2 dagen bij ons thuis.
Zeer goed service!
- van
SpinnrZ In&Outdoor Trainingen / Enkhuizen
5 / 5 punten
We hebben de stoel zakelijk in gebruik, en er wordt flink gebruik van gemaakt naar volle tevredenheid gebruikers. Zeer goed service ! ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.
Zijn er erg blij mee!
- van
Michiel Schmitz / Aalsmeer
5 / 5 punten
Wij hebben de Focus II nu een paar weken in huis. Zijn er erg blij mee!! Verschillende programma’s voor rug en nek zijn erg prettig. Staan ‘s ochtends soepeler op.
Na een drukke werkdag
- van
Boss / Purmerend
5 / 5 punten
Uitermate tevreden met de Focus 2. Na een drukke werkdag, heerlijk om in de stoel te zitten/liggen en een massage te krijgen. Deze stoel heeft ook veel soorten programma's om te kiezen! Ik had ergens gelezen dat je liever niet in slaap moet vallen tijdens zo'n massage, maar dat vind ik erg moeilijk ;-) Verder was de levering snel en de stoel snel geïnstalleerd door de bezorgers.
Vergelijkbare producten
De VICTORIA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 8 automatische programma’s ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
4 beoordelingen
De MONACO massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 12 automatische massageprogramma's ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
3 beoordelingen
De EVEREST FLEX II is speciaal ontworpen om ook lange mensen te effectief te masseren! ✔️ 11 automatische programma's ✔️ 3D massage ✔️ Verwarmingssysteem
details bekijken
1 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl