Komoder Massagestoelen | Een massagestoel voor elke branche

KOMODER is een internationaal team van bedrijven gespecialiseerd in de detailhandel van massagestoelen. Het werd opgericht in 2011 met de ambitie om uit te groeien tot een belangrijke speler op de Europese markt van wellness & therapeutische massagestoelen en fauteuils, op maat gemaakt voor zowel huishoudelijke als professionele omgevingen.

Ooit begonnen als lokale wederverkopers van 's werelds gerenommeerde merken zoals: Panasonic, Humantouch, iRest en Inada, zijn we in slechts 3 jaar tijd uitgegroeid tot een multinationale onderneming met aanwezigheid in de hele E.U., het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

In onze zoektocht om de beste stoelen en diensten voor onze klanten aan te bieden, zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen producten, onder de merknaam KOMODER, waarbij we ons richten op het voldoen aan de steeds complexere vraag van onze klanten. Hierbij is ons streven om steeds betere producten en diensten aan te bieden en daarmee marktleider in verschillende Europese landen te worden.

Ons succes berust op de manier waarop we onze merkreputatie opbouwen en vruchtbare en duurzame interacties met onze klanten en zakenpartners opbouwen en koesteren. Het creëren van een algeheel duurzaam bedrijf op de lange termijn voor al onze medewerkers en belanghebbenden is een credo dat we actief blijven nastreven op alle niveaus van onze organisatie, bij elke stap die we nemen.

Een cruciale pijler van onze groei ligt in onze productontwikkelingsaanpak – van het selecteren van eigentijdse ontwerpen en materialen tot het integreren van de allernieuwste massagetechnologieën en -functies. We zijn consequent afgestemd op en proactief in het assimileren van de ambities en verwachtingen van onze klantenkring in elk product dat we bedenken en introduceren.

Bovendien is onze betrokkenheid bij het bedrijf en de principes die ten grondslag liggen aan onze activiteiten, in combinatie met onze niet aflatende inzet voor onze belanghebbenden, van groot belang voor de cultuur en het karakter van onze organisatie.

Onze visie en doelstelling

Bij KOMODER zien we een wereld voor ons waarin de transformerende kracht van een verjongende massage binnen ieders bereik ligt. Ons uiteindelijke doel is om een ongeëvenaarde meeslepende massagestoelervaring te creëren, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met ergonomische genialiteit. Ons doel gaat verder dan alleen fysieke ontspanning; we streven naar een totaal gevoel van welzijn, waardoor zowel lichaam als geest kunnen ontspannen en verjongen. Door voortdurend de grenzen van design en innovatie te verleggen, willen we nieuwe normen stellen op het gebied van wellness, ervoor zorgen dat onze producten aansluiten bij uiteenlopende behoeften en levensstijlen, en voorop blijven lopen op de wereldmarkt.

Onze missie

Bij KOMODER is het onze belangrijkste missie om de levenskwaliteit en het welzijn van onze klanten te verbeteren door het leveren van het beste op het gebied van geautomatiseerde massagestoelervaringen. Door het samenvoegen van ultramoderne technologie met een gebruikersgericht ontwerp, streven we ernaar om therapeutische verlichting en ontspanning te bieden met één druk op de knop. Onze toewijding gaat verder dan alleen het bieden van een high-tech massage; we innoveren voortdurend om ervoor te zorgen dat onze producten op het gebied van wellness niet alleen voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten, maar deze zelfs overtreffen. Door onze niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid en innovatie willen we het baken van transformatief welzijn zijn, dat het gebied van gezondheid en ontspanning voor iedereen een nieuwe vorm geeft.

Onze kernwaarden

Integriteit

Wij staan voor de principes van ethiek en morele integriteit, waarbij waarden als transparantie, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid voorop staan. Deze principes zijn diep verankerd in elk aspect van onze organisatie en worden consequent nageleefd in onze interacties met belanghebbenden. Ongeacht de markt of zakelijke context blijft ons streven naar integriteit onveranderd.

Eerlijkheid & Gelijkheid

We zetten ons volledig in voor de principes van eerlijkheid en rechtvaardigheid. Elke belanghebbende met wie we samenwerken wordt met evenveel respect behandeld en krijgt dezelfde mogelijkheden, zonder vooroordelen op basis van geslacht, seksuele geaardheid, etniciteit, nationaliteit, sociale status, culturele achtergrond, religie of enige andere vorm van discriminatie.

Betrokkenheid

Wij koesteren een diepgaand gevoel van betrokkenheid bij onze medewerkers, klanten en zakenpartners gedurende het hele zakentraject. Bovendien houden wij ons nauwgezet aan de wetten, regels en voorschriften van elke markt waarin wij actief zijn.

Kwaliteit, Innovatie & Constante Verbetering

We zijn onvermoeibaar toegewijd aan het verbeteren van onze massagetechnologie en innovatie. Door traditionele therapeutische technieken te combineren met moderne technologische ontwikkelingen, streven we ernaar de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in massagetherapie. Onze toewijding aan kwaliteit en vindingrijkheid vormt niet alleen onze producten en diensten, maar stimuleert ook onze marktbenadering en verrijkt de wereldwijde klantervaring. Wij geloven dat we door innovatie het massagelandschap kunnen herdefiniëren en ongeëvenaarde niveaus van ontspanning en therapeutisch voordeel kunnen bieden.

Teamwerk

We zetten ons actief in voor een cultuur van positieve en ethische samenwerking binnen onze hele organisatie. Door een goede samenwerking te stimuleren, zorgen we voor een naadloze en organische samenhang tussen onze medewerkers op alle niveaus en in alle functies. Bovendien strekt dit principe van samenwerking zich uit tot onze interacties met belanghebbenden, waarbij we ervoor zorgen dat elke relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en gedeelde doelen. Door deze geïntegreerde aanpak te stimuleren, geloven we dat we samen betere resultaten kunnen bereiken.

KOMODER in Getallen

  • Actieve bedrijfsactiviteiten in 41 landen
  • Een sterk team van ruim 70 toegewijde medewerkers
  • 19 Komoder-showrooms door heel Europa
  • Een indrukwekkend record van meer dan 45.000 verkochte exemplaren
  • Vaardigheid in 10 verschillende talen
  • Een gebruikersbestand van ruim 98.000 tevreden klanten
  • 10 strategisch gelegen internationale magazijnen
  • Een divers assortiment met tot nu toe meer dan 39 verschillende modellen massagestoelen
Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman B.

Den Haag/Katwijk

Telefoon: +31 642 451 153

E-mail: katwijk@komoder.nl

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst