Over Komoder

KOMODER is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van massagestoelen.

Opgericht in 2011, werd het opgericht met het doel om een belangrijke speler te worden op de Europese markt van welzijns- en therapeutische massagestoelen en fauteuils, zowel voor thuis als voor professioneel gebruik.

Begonnen als lokale wederverkopers van 's werelds meest gerenommeerde merken zoals: Panasonic, Human Touch, iRest of Inada, groeiden we in een tijdsbestek van slechts drie jaar uit tot een multinationaal bedrijf, dat uiteindelijk levert binnen de hele EU en het Verenigd Koninkrijk (inclusief Ierland).

In onze zoektocht om de beste massagestoelen en diensten aan onze klanten aan te kunnen bieden, zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen producten, onder de merknaam KOMODER, waarbij we ons concentreren op het voldoen aan de steeds complexere vraag van onze klanten. Door het continu aanbieden van steeds betere producten, diensten en services zijn wij marktleider geworden in verschillende Europese landen.

Ons succes berust op de manier waarop we onze merkreputatie opbouwen en vruchtbare, maar ook duurzame interacties met onze klanten en zakenpartners koesteren.
Het creëren van een algeheel duurzaam bedrijf op de lange termijn voor al onze medewerkers en belanghebbenden is een credo dat we niet stoppen en actief nastreven op alle niveaus van onze organisatie, bij elke stap die we zetten.

Een ander belangrijk element van onze vooruitgang ligt in de manier waarop we onze producten daadwerkelijk ontwikkelen - van de keuze van toekomstige productontwerpen en -materialen tot de integratie van de nieuwste massage technologie en -functies, wij gaan hier altijd proactief mee om.

Bovendien zijn onze toewijding, de waarden en principes die ons bedrijf onderscheiden, evenals onze betrokkenheid bij onze belanghebbenden, tekenend voor de cultuur en de organisatie van ons bedrijf.
Ons doel is het creëren van de ultieme massagestoel ervaring voor iedereen.

Onze missie

Om de beste geautomatiseerde massagestoel ervaring aan te bieden met het oog op voortdurende verbetering van het welzijn en de levenskwaliteit van onze klanten.

Onze Kernwaarden

Integriteit

We promoten hoge ethische normen en moreel positief gedrag (zoals transparantie, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid) op elk niveau van onze organisatie, maar ook tegenover onze belanghebbenden, ongeacht de markt of zakelijke omgeving waarin we aanwezig zijn.

Eerlijkheid en rechtvaardigheid

We behandelen al onze belanghebbenden gelijk en eerlijk, en zorgen voor gelijke behandeling en kansen - zonder discriminatie van sekse en geslacht, seksuele geaardheid, ras en huidskleur, nationale afkomst, sociale status, cultuur en religie of welke andere vorm van discriminatie dan ook.

Inzet

We zijn zeer toegewijd aan onze medewerkers, klanten en zakenpartners gedurende de volledige cyclus van ons zakelijk streven. We zijn ook toegewijd aan het naleven van de wetten, regels en voorschriften die van toepassing zijn op elke markt waarin we actief zijn.

Kwaliteit en innovatie

We zijn voortdurend op zoek naar verbetering van onze producten, diensten en marktgedrag, evenals onze wereldwijde klantervaring, door altijd de kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel te houden.

Teamwork

We stimuleren positieve, ethische samenwerking en een natuurlijke, organische samenhang binnen onze organisatie, op alle niveaus en structuren, maar ook in relatie met onze belanghebbenden.

KOMODER in cijfers

  • 11 jaar geschiedenis
  • 32 landen waarin we zakendoen
  • 18 showrooms in Europa
  • 9 gesproken talen
  • 11 internationale depots en magazijnen
  • Meer dan 40 medewerkers
  • Meer dan 15.000 verkochte units
  • Meer dan 20 modellen massagestoelen
Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.


☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten!

Vraag direct een prijsopgave via e-mail

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl

Komoder Sales in London

Herman B.

Den Haag/Katwijk

Telefoon: +31 642 451 153

E-mail: katwijk@komoder.nl

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst