FOCUS III Massagestoel

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Beperkt

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst

De nieuwe massagestoel FOCUS III beschikt over 15 geautomatiseerde massageprogramma's, uitgevoerd door 6 massagetechnieken

Daarnaast is de stoel uitgerust met een luchtdrukmassage systeem uitgevoerd door 24 dubbellaagse airbags. Voor een ultiem comfort is de stoel verder uitgerust met 2 luidsprekers via Bluetooth-connectiviteit, een tablet-afstandsbediening, stembediening en een innovatief verwarmingssysteem!

Het geheim om succesvol te zijn in deze tijd is nauw verbonden met het vermogen van het lichaam om snel te herstellen na een lange stressvolle dag. Een massage is een van de gemakkelijkste methoden om dit herstel te versnellen en de huidige technologie van onze massagestoelen, is gericht op het bieden van oplossingen voor een grote verscheidenheid aan aandoeningen. Rug- en spierpijn en -verrekkingen, cervicale problemen, contracturen of spierspanningen, lichamelijke en mentale stress, alles zal worden opgelost of verlicht door het gebruik van de FOCUS III massagestoel.

FOCUS 3 - Massagestoel

VIDEO Gebruiksaanwijzing

VIDEO Gebruiksaanwijzing

De FOCUS III is een massagestoel die een onmisbaar lid van de familie zal worden! Het effectieve 3D massage mechanisme in combinatie met de 15 massageprogramma’s en het infrarood verwarmingssysteem, zullen ervoor zorgen dat stress en vermoeidheid in het verleden zullen liggen.

Uw spieren zullen soepeler zijn, andere klachten verminderen en u zult simpelweg energieker in het leven staan.

De innovatieve verplaatsbare verwarmingssjaal voor schouders, rug, taille en buik

De massagestoel is ontworpen met een unieke grafeen infrarood verwarming in een verplaatsbaar verwarmingsonderdeel, lijkend op een sjaal. De gebruikers kunnen de sjaal tijdens de massagesessie op de gewenste positie plaatsen om hun massage-ervaring te perfectioneren. Dit accessoire vermindert onder meer de symptomen van scapulohumerale periartritis en hoest en elimineert het gevoel van kou en ongemak ter hoogte van de schouders. Door het ter hoogte van de buik te plaatsen, kalmeert het lokale pijn en verbetert het de bloedsomloop.

De innovatieve verplaatsbare verwarmingssjaal voor schouders, rug, taille en buik

Bedieningsscherm voor snelle personalisatie van massage

De FOCUS III massagestoel is voorzien van een makkelijke te bedienen scherm, waardoor u tijdens massagesessies gemakkelijk toegang hebt tot alle beschikbare functies. Alle massage-opties zijn altijd slechts één druk op de knop verwijderd.

Bedieningsscherm voor de FOCUS III massagestoel

Door middel van een bodyscan verzekert de FOCUS III een gepersonaliseerde massage

De FOCUS III beschikt over een geautomatiseerd schouderdetectiesysteem en beensteun verlenging om de juiste houding bij het gebruik van de stoel te verzekeren. Binnen enkele ogenblikken wordt de massage nauwkeurig gepersonaliseerd.

Ontdek de 6 massagetechnieken in de 15 programma’s

De massagestoel biedt u 6 verschillende massagetechnieken die altijd beschikbaar zijn: Shiatsu, Kneden, Tikken, Kloppen, Kneden & Kloppen en “Massage”. Perfect aangepast aan uw behoeften, tijdstip van de dag of gemoedstoestand, het juiste type massage staat altijd voor u klaar.

Een heerlijke luchtdrukmassage door de 24 dubbele airbags

FOCUS III is uitgerust met luchtdrukmassage techniek in de 3 zones: de 1 ste voor de schouders met behulp van 4 ingebouwde dubbele airbags, de 2 de voor de handen en handpalmen, door 8 onafhankelijke dubbele airbags en de 3 e voor de kuiten, met de hulp van 12 dubbele airbags. De luchtdrukintensiteit is op 3 verschillende niveaus in te stellen.

KOMODER FOCUS III verwarming van de massagestoel

De Focus III is uitgerust met een wrijf- en kneedkuitmassage functie

Deze dubbele functie wordt uitgevoerd door de bij de kuiten geplaatste airbags. De techniek deactiveert de drukpunten en vermindert de stijfheid van gewrichten en spieren, evenals de spanning van het onderlichaam als gevolg van langdurig staan. De massage is verkwikkend en tonifiërend, met een op 3 niveaus instelbare intensiteit. Deze massagevorm is onder meer ideaal voor diegenen die tijdens hun dagelijkse activiteiten lange uren staand doorbrengen.

Kneden van de kuiten

Realtime gezondheidsmonitor

Op de rechter armleuning van de massagestoel, op vingertoppenniveau, is een scan- en detectiesysteem voor de gezondheidsstatus aanwezig. Het detecteert uw hartslag, het zuurstofgehalte in het bloed en het vermoeidheidsniveau van uw lichaam. Vervolgens stelt de Focus III een massage programma voor, passend bij hoe u zich voelt.

Komoder Focus 3

De Focus III past qua design perfect in uw huis of kantoor

Door speciale ruimtebesparende techniek kan de stoel op slechts 5 cm van de muur geplaatst worden. Hierdoor kan hij perfect en ruimte-efficiënt worden geïntegreerd in uw huis of kantoor.

Sneltoetsen rechterarmsteun

Door de sneltoetsen op de rechter armsteun kunnen er onder meer snelle aanpassingen worden gedaan aan de ligpositie en het type programma. Tevens kunnen de verwarming en stembediening worden geactiveerd en de airbags worden bediend.

Komoder Focus 3 - Sneltoetsen

Luister naar je favoriete muziek, podcast of show tijdens uw massagesessie

Het op schouderhoogte ingebouwde digitale audio 3D stereosysteem maakt uw massage-ervaring compleet. De Bluetooth-functie helpt u uw smart apparaten te verbinden om draadloos uw favoriete muziek af te spelen. Daarnaast is de rechter armleuning voorzien van een USB-oplader om je smart device altijd opgeladen te houden.

Het KOMODER FOCUS III audiosysteem

De unieke stembediening van de FOCUS III

De FOCUS III is uitgerust met een slim spraakherkenningssysteem dat spraakopdrachten van u kan ontvangen en uw massage naar wens kan aanpassen, laten beginnen of laten stoppen. Een makkelijke bedienbare afstandsbediening op ooghoogte met lcd-kleurendisplay maakt het besturingssysteem compleet.

Komoder Focus 3 - Stem commando

De intelligente ruimtebesparende functie

U kunt de FOCUS III op slechts 5 cm afstand van de muur plaatsen. De stoel is uitgerust met een ruimtebesparend systeem waardoor de massagestoel naar voren zal glijden tijdens de massage, zonder hierbij de muur te raken.

Belangrijkste specificaties en technische kenmerken

Aantal automatische massageprogramma's 15
Aantal massage technieken 6
Massage mechanisme 3D op 135 cm rail met 4 massagerollen
Aantal airbags 24 met 3 intensiteitsniveaus
Kuitmassage Dubbele functie; wrijf- en kneedmassage
Voetmassage Ja, reflexologie met 3 rollers per voet
Stembediening Ja
Afstandsbediening Touch screen tablet op linker armsteun
Ruimtebesparend systeem Ja, 5 cm benodigd van de muur
Voetsteun Ja, uitschuifbaar tot extra 17 cm
Verwarming Ja, via innovatieve verwarmingssjaal
Bluetooth speakers Ja, 2 stuks
Bekleding Ecologisch antibacterieel synthetisch leer
Geschikt voor lengte (cm) en gewicht (kg) gebruiker 185 cm en 120 kg
Gewicht massagestoel (kg) 87 kg
Afmetingen in rust (BxHxL) 73 cm x 118 cm x 153 cm
Maximale lengte in ligpositie 186 cm
Stroomvoorziening en wattage 220-240 V en 160 W
Beschikbare kleuren Baby-blue/ Beige/ Zwart/ Zwart-rood/ Donkerblauw
Overige features Beschikt over gezondheidscheck
VIDEO gebruiksaanwijzing:
Afmetingen
Afmetingen
Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Ik ben heel tevreden over de stoel!
- van
Mark / Capelle aan den IJssel
5 / 5 punten
Ten eerste wil ik jullie laten weten dat ik zeer tevreden ben met de stoel die jullie aan mij hebben verkocht. De stoel werkt uitstekend en geeft een hele goede massage. Echter heb ik wel een klein probleempje waar jullie mij misschien mee kunnen helpen. Kort nadat ik de stoel van jullie heb gekocht ben ik verhuisd naar een ander huis en nu wil ik de stoel graag naar de bovenverdieping brengen. Helaas heb ik nu een vrij smalle trap. Mijn vraag aan jullie is dan ook of het mogelijk is om de trap op te splitsen, zodat ik de trap naar boven kan dragen. Het gewicht van de stoel is geen probleem, maar de het is de grootte die ertoe doet. Nog een fijne dag!
Vergelijkbare producten
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat ook een touchscreen bediening ✔️ 23 automatische programma's en 11 massagetechnieken.
details bekijken
2 beoordelingen
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat 11 massagetechnieken ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
1 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl