CORPORATE Massagestoel

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Beperkt

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst

Perfect voor op kantoor, perfect voor uw bedrijf

Deze stoel is speciaal ontworpen voor bedrijven die de arbeidsproductiviteit en het welzijn van hun werknemers willen verhogen. Een massagestoel kan dienen als een stimulans om de routine en het zittende karakter van moderne werkzaamheden op het werk tegen te gaan. Het biedt toegevoegde waarde en voordelen voor de werkgever die op deze manier ontspannende pauzes aanbiedt voor het hele team.

CORPORATE Massagestoel

De Massagestoel Corporate is uitgerust met een set slimme massagehanden met vier rollers om vijf massagetechnieken uit te voeren: shiatsu, kneden, tikken, kloppen en kneden met tikken. Deze slimme handen glijden over een gebogen baan die de exacte contouren van de wervelkolom volgt voor een complete massage vanaf de nek tot aan de kuiten.

Doelgerichte massage verjongt je onmiddellijk

De Komoder massagestoel Corporate is uitgerust met zeven geautomatiseerde massagefuncties: comfort, zachte massage, massage van het hele lichaam, nek- en schoudermassage, rugmassage, taillemassage en stretchingprogramma. Voor het bovenlichaam heeft deze massagerobot functies die zich richten op kwetsbare gebieden. Zo kun je kiezen voor een volledige rugmassage, een massage gericht op de nek en schouders, op de taille of een massage op een vast punt, waarbij de snelheid van elke massagetechniek via de afstandsbediening op drie intensiteitsniveaus instelbaar is.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Zero Gravity

Vaste punt massage of massage naar wens

Met deze massagetechniek kan de massagerol precies op de gevoelige of pijnlijke plek worden geplaatst. Met behulp van de knoppen op de afstandsbediening kan deze roller omhoog of omlaag worden bewogen, wat resulteert in een zeer nauwkeurige en effectieve massage.

Shiatsu is afgestemd voor elke gebruiker

Uitgaande van het idee dat elke massageontvanger uniek is en zijn eigen afmetingen heeft, kun je bij de Corporate stoel de breedte tussen de rollen aanpassen tijdens de uitvoering van het programma. Voor bijvoorbeeld een shiatsu- of tikmassage kun je de breedte tussen de twee kneedballen op drie niveaus instellen: breed, medium en smal.

Herstellende airbags

Hoewel het concept van airbags meestal wordt geassocieerd met de veiligheid van auto's, is het airbagsysteem in een massagestoel net zo belangrijk. De massage die door deze airbags wordt uitgevoerd, heeft een onmiddellijk versterkend effect en werkt door druk uit te oefenen op de spieren van de armen, handpalmen of kuiten. In het geval van de Corporate stoel kan de luchtdrukmassagefunctie in drie standen worden ingesteld: luchtdruk op het hele lichaam, luchtdruk op de armen en luchtdruk op de benen. Dit proces kan op elk moment worden aangepast naar drie intensiteitsniveaus.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Airbagurile vindecătoare

De wonderen van magneten

De vele accessoires die een professionele massage op de werkplek compleet maken, worden in het geval van de Corporate massagestoel aangevuld met een magneetsysteem. Deze magneten zijn geplaatst in de airbagzone van de handpalm en zorgen voor een magnetische massage.

Zero Gravity

Het comfort van een moderne massage is de combinatie van elk detail. De Zero Gravity positie simuleert voor jou een gevoel van gewichtloosheid, bereikt door de horizontale positie waarin de massagestoel Corporate zich gedurende het hele massageprogramma bevindt. Met behulp van de afstandsbediening kun je kiezen uit twee speciale Zero Gravity posities, die zorgen voor een ongelooflijke ontspannende ervaring.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Zero Gravity Full Body

Een warme stoel wanneer nodig

Voor een gevoel van welzijn en comfort kan de massagestoel Corporate massageprogramma's en -technieken uitvoeren terwijl de ervaring wordt versterkt door de warmte van een verwarmingselement dat op de rugleuning van de stoel is geplaatst. Dit verwarmingselement genereert infraroodwarmte die de bloedsomloop stimuleert, pijnlijke weefsels verwarmt en reuma helpt verlichten.

Intelligente interactie

De interactie met de Corporate massagestoel wordt vergemakkelijkt door een afstandsbediening met LCD-scherm, een uiterst gebruiksvriendelijke en intelligente interface waarmee je op elk moment het massageprogramma, de intensiteit, de werking van de airbags, het toevoegen van warmte aan de massage en alle andere functies van deze massagerobot kunt kiezen en wijzigen.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Telecomanda

De kunst van ontspanning

De kunst van ontspanning door Komoder is niet langer alleen thuis beschikbaar. Nu kan het een hoogtepunt zijn van elk bedrijf dat wil dat zijn werknemers zich ook op het werk goed voelen en de routine van zittend werk bestrijden. Massagestoel Corporate heeft slechts 20cm ruimte nodig vanaf de achterwand om probleemloos te worden geïntegreerd in moderne kantoor- of wachtkamerinterieurs. Het is een duurzame stoel, gemaakt van recyclebare en gemakkelijk te onderhouden milieuvriendelijke materialen.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Arta Relaxarii

Specificaties en technische kenmerken

Automatische massage programma's 7
Timer Ja
3D-massage over het volledige rugoppervlak Ja
De afstand tussen de massagerollers Aanpasbaar in 3 standen
Optie voor vaste punt massage Ja
Rugleuning elektrisch verstelbaar Ja
Airbags in de lendenstreek Ja
Airbags bij de kuiten Ja
Massagesrollers 3D
De intensiteit van de airbags Aanpasbaar in 3 standen
Massage snelheid Aanpasbaar in 5 standen
Kuit massage Ja
Rug verwarming systeem Ja
Afstandsbediening Ja
Houder voor de afstandsbediening Ja
Bekleding Milieuvriendelijk, antibacterieel lederlook
Netto gewicht van de massagestoel (kg) 90 kg
Stroomvoorziening 220 - 230V
Afmetingen
Afmetingen
Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl