Victoria II Massagestoel

beoordelingen
 • BESCHIKBAARHEID

  Op voorraad

 • GARANTIE

  3 Jaar

 • LEVERING

  Gratis

 • MERK

  Komoder

Vraag de speciale prijs aan

VICTORIA II - Ontworpen voor het hele gezin. Massagestoel die uw leven en vrije tijd zal veranderen!

VICTORIA II maakt deel uit van onze nieuwe generatie massagestoelen, uitgerust met 4 intelligente massagehanden, die gebruik maken van 3D-technologie. De massagerollers zijn stil, verstelbaar en mobiel en zorgen voor een volledige rugmassage. VICTORIA II maakt gebruik van een 135 cm "L" -massagetrack en behoort tot de modellen met het grootste massagebereik. Met deze massagetrack kunt u genieten van een massage van de nek tot en met het zitvlak.

Deze massagestoel geeft u een complete luchtdrukmassage door middel van luchtkussens (schouders, rug, zitten, armen, benen)

De massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie waarbij de gebruikers vooraf worden gescand. De massagestoel past zich aan uw lengte aan, zodat u kunt genieten van een cervicale massage en een uitzonderlijke reflexologiemassage.

VICTORIA II Massagestoel

Een effectieve massage begint met een reflexologie-sessie

De VICTORIA II is uitgerust met een reflexologiefunctie. Deze functie is perfect voor het stimuleren van zenuwcentra.

Reflexologie is een soort massage die nodig is voor het snel elimineren van fysieke of mentale vermoeidheid

De reflexologiemassage wordt uitgevoerd met behulp van een plaat die is uitgerust met rollers. De beensteun wordt automatisch verlengd op basis van de lengte van de verschillende gebruikers. We raden het gebruik van de reflexologiefunctie aan voor mensen die pijn ervaren in hun benen, of veel moeten staan.

VICTORIA II Massagestoel

VRAAG NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TEST AAN IN EEN VAN ONZE SHOWROOMS

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de dag en het tijdstip van uw test te bevestigen.
We heten u welkom om de beste massagestoelen uit te proberen. Neem voldoende tijd om een ​​massagestoel in Rotterdam of Katwijk uit te proberen en u zult overtuigd zijn van de voordelen van een massagestoel in huis.

Barcelona Showroom

VRAAG NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TEST AAN IN ROTTERDAM

Adres: Weissenbruchlaan 86 (3054 LR), Rotterdam.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

VRAAG NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TEST AAN IN KATWIJK

Adres: Sandtlaan 36 E1F, Katwijk.

MAAK NU EEN AFSPRAAK
Katwijk Showroom

VICTORIA II wordt het meest geliefde lid van uw gezin

De stoel is uitgerust met een set intelligente mechanische handen die gebruik maken van 3D-technologie. De handen bewegen op en neer, heen en weer en maken zijwaartse bewegingen. Ze zijn bovendien in staat om de parameters van de gebruiker te detecteren: gewicht en lengte.

U gebruikt VICTORIA II uit liefde voor massage en ontspanning

Het bewijs van het vermogen van deze fauteuil om een ​​gepersonaliseerde massage te geven, is het feit dat u met de massagetechnologie het massagemechanisme kunt aanpassen. U kunt hierdoor de afstand tussen de massagerollers aanpassen en de massagesnelheid instellen. Zo kunt bijvoorbeeld kiezen voor een diepe nekmassage, of een rolmassagefunctie selecteren om de lichaamshouding te corrigeren.

VICTORIA II Massagestoel

Uitgerust met verwarmingssysteem

De verwarming stimuleert de efficiëntie van de massage en neemt het gevoel van kou in de winter weg. Zodra de verwarmingsfunctie is geactiveerd, worden de luchtkussens in het lendengebied geleidelijk warm, waardoor de spieren kunnen ontspannen.

VICTORIA II is een massagestoel waar u onmiddellijk van gaat houden

De massage-ervaring die VICTORIA II biedt, is indrukwekkend. De manier waarop deze massagestoel u weet te ontspannen is fantastisch. De 3D-technologie wordt gebruikt om lage rug- of nekpijn te behandelen.

VICTORIA II Massagestoel

Schoudermassage met luchtkussens

De luchtkussens in het schoudergebied hebben als functie om u goed te fixeren en om het lichaam in de rugleuning te houden voor een effectieve massage in het gebied van de paravertebrale spieren.

Armmassage met luchtkussens

De luchtkussens respecteren de vormgeving van de menselijke armen en zijn instaat een complete massage te geven. Deze massage zal je armen en handpalmen ontspannen en versterken.

Voetmassage met luchtkussens

De voetensteun is ook uitgerust met luchtkussens voor een lucktdrukmassage.

Beenmassage met luchtkussens

Luchtkussens in verschillende vormen wikkelen zich volledig om het been, de enkel en de voet, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Activeer de compressiefunctie met luchtkussens om de acupressuurpunten te stimuleren. Deze functie ontspant uw benen behandelt uw spieren.

VICTORIA II Massagestoel

Ervaar de diensten van een onvermoeibare fysiotherapeut:
8 automatische programma's
5 soorten massages
Reflexologie en kuitkneedmasage

Het strekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en spierspanning en contracties te verminderen. Deze rekoefening wordt uitgevoerd met behulp van massagekussens op de schouders, armen en benen.

De massagestoel VICTORIA II is ontworpen voor verschillende gebruikers en bevat 8 automatische massageprogramma's die een kwaliteitsmassage bieden en die uiteraard aan verschillende verwachtingen voldoen.

5 cm van de muur - Intelligente ruimtebesparende functie

Deze massagestoel is ontworpen voor kleine ruimtes. Hierdoor is slechts een afstand van 5 cm tot de achterwand nodig als de massagestoel in gebruik is. De zitting van de fauteuil schuift naar voren zonder de achterwand te raken.

Stijlvol uiterlijk. Functioneel ontwerp

Door de dynamische vorm van deze massagestoel kan worden voorzien in de behoefte van gebruikers, om ruimte in huis te besparen. Dit model is ideaal voor thuis, uw appartement, of kantoor, zelfs als de ruimte beperkt is.

VICTORIA II Massagestoel

De stoel scant uw lichaam en past zich aan

VICTORIA II is uitgerust met een automatisch schouderdetectiesysteem. Dit systeem voert een scan uit voorafgaande aan elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren. Hierdoor kunt u genieten van een massagesessie op maat.

3D rolsysteem

VICTORIA II is uitgerust met een set 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, heen en weer strekken en bovendien zijwaartse bewegingen uitvoeren. Deze mechanische handen helpen om de parameters van elke gebruiker te detecteren, zoals het gewicht en de lengte.

VICTORIA II Massagestoel

Afstandsbediening met ondersteuning. Voorzie uw smartphone van stroom via de USB-poort

VICTORIA II is uitgerust met een USB-poort om een ​​smartphone, of andere apparaten van stroom te voorzien.

telecomanda

Spraakopdracht

Geef de massagestoel opdracht om de massage uit te voeren die u wilt. U kunt zo heerlijk ontspannen zonder de stoel met afstandsbediening te hoeven bedienen. Alle commando's staan ​​op de achterkant van de afstandsbediening. Vertel de commando gewoon tegen uw massagestoel.

VICTORIA II Massagestoel

Zero Gravity-joystick en bedieningsknoppen

De nieuwe VICTORIA II biedt gemakkelijke toegang tot de bedieningsknoppen. U hoeft niet langer te stoppen tijdens de massagesessies om de massagepositie te veranderen. U kunt de stoel op elk moment in een bepaalde positie draaien.

VICTORIA II Massagestoel

Wat is Zero Gravity?

Deze positie zal u in een staat van gewichtloosheid brengen waardoor u optimaal kan ontspannen. De nieuwe VICTORIA II massagestoel kan worden ingesteld in Zero Gravity-posities.

Zero Gravity-posities

Door "Zero Gravity" te noemen, worden de dijen en benen op hetzelfde horizontale niveau als de schouders gepositioneerd. Het zwaartepunt van het lichaam verandert en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale positie voor een massage. Dit is het moment om de massageprogramma's van deze buitengewone stoel in het echt te ervaren.

VICTORIA II Massagestoel

Ingebouwd audiosysteem. Versterk het welzijn!

U heeft de mogelijkheid om een ​​smartphone of tablet te gebruiken om uw muziek af te spelen.

Verbind de massagestoel via bluetooth met uw telefoon, tablet of laptop. De VICTORIA II massagestoel is uitgerust met een set luidsprekers die in de rugleuning is ingebouwd. Via de bluetooth verbinding kunt u vervolgens luisteren naar uw favoriete muziek vanaf uw mobiele telefoon.

VICTORIA II Massagestoel

Kneedmassage voor uw benen en verlenging van de steun

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker schuift de beensteun automatisch uit. De maximale lengte van de extensie is 20 cm, waardoor een volledige massage wordt gegarandeerd, afhankelijk van de lengte van elke gebruiker.

VICTORIA II Massagestoel

Specificaties en technische kenmerken

8 automatische massageprogramma's Comfort
Relax
Stretch
Shoulder & Neck
Back & Waist
+ 3 (F6, F7, F8)
Timer Ja
3D-massage over het gehele rug oppervlak Ja. 135 cm SL-rail
Afstand tussen massagerollers Instelbaar in 3 stappen
Mogelijkheid tot vaste puntmassage Ja
Intensiteit luchtkussens Instelbaar Instelbaar in 3 stappen
Massagesnelheid Instelbaar, 5 niveaus
Elektrisch uitschuifbaar Ja
Voetsteun 20 cm uitschuifbaar
Luchtkussens in het lendengedeelte Ja. Verwarmd
Been luchtkussens Ja
3D-massage Met rollers
Zitvlakmassage Ja
Beenmassage Ja
Reflexologie Ja. Verstelbaar in 3 niveaus
Kneden in de benen Ja
Verwarming In het lumbale gebied
Afstandsbediening Ja
Afstandsbediening standaard Ja
Bekleding Ecologisch, antibacterieel leer
Gewicht fauteuil (kg) 93 kg
Stroomvoorziening 220 - 230V
Kleuren
Grey Orange Brown

Wilt u ook ervaren wat een Komoder massagestoel voor u kan betekenen? Maak een exclusieve afspraak in onze showroom!

Vraag nu de prijslijst aan

Geverifieerde beoordelingen voor

Goede service en snelle levering
- van
Frans / Leiden
5 / 5 punten
Wij zijn heel tevreden met de snelle levering. Een aantal dagen na de bestelling werd de Victoria II al bij ons thuis bezorgd.
Tevreden klant
- van
Henny / Spijkernisse
5 / 5 punten
Onlangs een massagestoel gekocht bij Komoder. Het personeel in de showroom was zeer behulpzaam. Bedankt Stephan!
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de producten
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst