Bezorging en montage

Gratis bezorging en montage in Nederland en België


Wij bezorgen en monteren uw massagestoel gratis bij u thuis in zowel Nederland* als België. *Voor de waddeneilanden gelden andere condities.

Onze bezorgdienst

Uw bestelling wordt bij u afgeleverd door onze vakkundige Komoder bezorgservice. Onze bezorger neemt voor de levering contact met u op voor een afleverafspraak.

Montage

De massagestoelen worden geleverd in verschillende dozen en op locatie door ons gemonteerd. Indien u twijfelt of uw deur of trap voldoende doorgang biedt, Vraag naar de voorwaarden of afmetingen van onze massagestoelen. Neem contact met ons op via contact@komoder.nl of bel: +31 615 671 997.
Desgewenst krijgt u tijdens de montage een korte uitleg over het gebruik van de massagestoel.

Leveren jullie ook op verdiepingen?

Indien de massagestoel gemonteerd dient te worden op de eerste of tweede verdieping dan is dat in principe mogelijk. De ruimte waar de massagestoel moet worden geplaatst dient in dat geval wel bereikbaar te zijn via een lift of een geschikte trap.
Indien de trap of reguliere lift niet genoeg ruimte bieden kunnen we kijken naar andere opties, mits dit van te voren wordt besproken. Mogelijk zijn hier wel extra kosten aan verbonden.

Kan de massagestoel via de trap omhoog?

Of de massagestoel via de trap omhoog kan hangt sterk af van het type trap en de breedte hiervan. Indien u twijfelt of de massagestoel via uw trap omhoog kan dan kunt u dit van te voren aan ons doorgeven. Het is in dit geval handig om foto’s te maken van de trap en de de breedte van de trap aan ons door te geven. Zo kunnen wij van te voren een inschatting maken of de massagestoel via de trap omhoog gedragen kan worden.
Indien u twijfelt of de massagestoel bij u omhoog kan kunt contact opnemen via: +31 615 671 997, of mailen naar contact@komoder.nl.

Leveringstijd

Wij streven er naar om uw order zo snel mogelijk te leveren. Doorgaans kunnen onze producten binnen 5 werkdagen geleverd worden Indien onze levertijden hiervan afwijken dan wordt dit van te voren aan u doorgegeven.

Kunt u mijn oude massagestoel mee terug nemen?

In overleg behoort dit tot de mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden. Neem contact met ons op via contact@komoder.nl of bel: +31 615 671 997.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl