Bezorging en montage
Gratis bezorging en montage in Nederland en België.


Wij bezorgen en monteren uw massagestoel gratis bij u thuis in zowel Nederland* als België. *Voor de waddeneilanden gelden andere condities.

Onze bezorgdienst

Uw bestelling wordt bij u afgeleverd door onze vakkundige Komoder bezorgservice. Onze bezorger neemt voor de levering contact met u op voor een afleverafspraak.

Montage

De massagestoelen worden geleverd in verschillende dozen en op locatie door ons gemonteerd. Indien u twijfelt of uw deur of trap voldoende doorgang biedt, Vraag naar de voorwaarden of afmetingen van onze massagestoelen. Neem contact met ons op via [email protected] of bel: +31 615 671 997.
Desgewenst krijgt u tijdens de montage een korte uitleg over het gebruik van de massagestoel.

Leveren jullie ook op verdiepingen?

Indien de massagestoel gemonteerd dient te worden op de eerste of tweede verdieping dan is dat in principe mogelijk. De ruimte waar de massagestoel moet worden geplaatst dient in dat geval wel bereikbaar te zijn via een lift of een geschikte trap.
Indien de trap of reguliere lift niet genoeg ruimte bieden kunnen we kijken naar andere opties, mits dit van te voren wordt besproken. Mogelijk zijn hier wel extra kosten aan verbonden.

Kan de massagestoel via de trap omhoog?

Of de massagestoel via de trap omhoog kan hangt sterk af van het type trap en de breedte hiervan. Indien u twijfelt of de massagestoel via uw trap omhoog kan dan kunt u dit van te voren aan ons doorgeven. Het is in dit geval handig om foto’s te maken van de trap en de de breedte van de trap aan ons door te geven. Zo kunnen wij van te voren een inschatting maken of de massagestoel via de trap omhoog gedragen kan worden.
Indien u twijfelt of de massagestoel bij u omhoog kan kunt contact opnemen via: +31 615 671 997, of mailen naar [email protected].

Leveringstijd

Wij streven er naar om uw order zo snel mogelijk te leveren. Doorgaans kunnen onze producten binnen 5 werkdagen geleverd worden Indien onze levertijden hiervan afwijken dan wordt dit van te voren aan u doorgegeven.

Kunt u mijn oude massagestoel mee terug nemen?

In overleg behoort dit tot de mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden. Neem contact met ons op via [email protected] of bel: +31 615 671 997.

Vraag nu de prijslijst aan
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de producten
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst