BLACK FRIDAY 2023 Speciale anbiedingen

DE LAATSTE UREN VAN BLACK FRIDAY 2023

NIET OP VOORRAAD
Japanse D.Core CLOUD Massagestoel
Japanse technologie die in perfecte choreografie werkt om u een unieke therapeutische ervaring te geven. U zult een diepe Shiatsu-massage ervaren die de spieren diep ontspant, met behulp van massagerollen die de vormen en bewegingen van de menselijke hand nabootsen. Alles in een organisch ontwerp en afgewerkt met authentiek walnotenhout, dat de Japanse esthetiek oproept.
details bekijken
0 beoordelingen
Japanse D.Core STRATUS Massagestoel
Deep Core Healing Massage wordt naar een nieuw niveau gebracht, het niveau van Stratus. Het model dat een speciaal armmechanisme integreert met gepatenteerde Wave Arrays technologie. Met een therapeutische werking als gevolg van de diepe massage door bewegingen tot 7 cm in de breedte, combineert deze stoel innovatieve techniek met finesse en esthetiek.
details bekijken
1 beoordelingen
Japanse D.Core CIRRUS Massagestoel
Het topmodel van D.CORE verenigt alle ervaring van Inada Soshu en Dr. Takehiro Isawa in een product dat ongeëvenaard is in de industrie. De elegante vormen, geaccentueerd door de walnotenhouten armen en het decor, maken van D.CORE Cirrus een gastvrij en uitnodigend geheel, compleet toegewijd aan uw welzijn!
details bekijken
2 beoordelingen
Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.