ALBERT II massagestoel

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Beperkt

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst

Maak gebruik van de diensten van de massagestoel die is uitgerust met:
8 automatische programma's
7 soorten massage technieken
Reflexologietherapie voor de voeten

Het wordt aanbevolen om de armen, rug en benen te strekken/ stretchen om botregeneratie te activeren, spierspanning en contracties te elimineren. Het strekken wordt gedaan door gebruik te maken van de massagekussens van de schouders, armen en benen.

De ALBERT II massagestoel is uitgerust met 8 automatische massageprogramma's die een gepersonaliseerde massage bieden die passen bij het moment van de dag.

Voorzien van een verwarmingssysteem in de rug

De verwarming accentueert de effectiviteit van de massage en elimineert het gevoel van kou in de winter. Zodra de verwarmingsfunctie is geactiveerd, warmen de luchtkussens in de lendenstreek geleidelijk op, waardoor het gemakkelijker wordt om de spieren te ontspannen.

De ALBERT II is een massagestoel waar je meteen dol op zult zijn

De massage-ervaring die ALBERT II biedt, is indrukwekkend. De manier waarop deze stoel je weet te ontspannen is fantastisch. 3D-technologie met verwarming wordt onder meer gebruikt om lage rug- of nekpijn te behandelen.

ALBERT II verwarmingssysteem

Armmassage met luchtkussens

De luchtkussens passen zich aan de kromming van de armen aan en bieden een volledige massage ervan. Dit soort massage ontspant, activeert de lymfedrainage en stimuleert uw armen en handpalmen.

ALBERT 2 Armmassage met luchtkussens

Fixatie van schouders met luchtkussens

De rol van de luchtkussens bij de schouders is om u correct in de stoel te fixeren en uw lichaam correct in de stoel te plaatsen voor een effectieve massage ter hoogte van de paravertebrale spieren.

Armmassage met luchtkussens

De luchtkussens passen zich aan de kromming van de armen aan en bieden een complete massage. Dit soort massage ontspant en stimuleert uw armen en handpalmen.

Voetmassage met luchtkussens

De voetensteun is tevens voorzien van luchtkussens voor drukmassage.

Beenmassage met luchtkussens

Luchtkussens in verschillende vormen bedekken de kuit, enkel en voet volledig om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Activeer de compressiemassagefunctie met luchtkussens om de acupressuurpunten te stimuleren. Deze functie zal uw benen ontspannen en u zult een verbetering in de spieren voelen.

Armmassage met luchtkussens

Kuitmassage en verlenging van de beensteun tot 20 cm extra

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, wordt de beensteun uitgeschoven, de maximale lengte van de verlenging is 20 cm, waardoor een volledige massage wordt gegarandeerd, aangepast aan de lengte van elke gebruiker.

Reflexologietherapie - voetzolenmassage

De massagestoel ALBERT II is uitgerust met een functie voor reflexologietherapie. Deze functie is perfect voor het stimuleren van de zenuwcentra in de voeten.

Reflexologietherapie is een soort massage die goed is voor de snelle eliminatie van fysieke of mentale vermoeidheid

De reflexologietherapiemassage wordt uitgevoerd door de rollen in de voetsteun in combinatie met de airbags die daarom heen zijn geplaatst. De kuitsteun kan worden uitgeschoven om de stoel aan te passen aan de verschillende lengtes van de gebruikers. We raden het gebruik van de reflexologietherapiefunctie onder meer aan voor mensen met pijn in de benen of voor mensen die veel staan.

Reflexologietherapie - voetzolenmassage

8 automatische programma's

ALBERT II - 8 automatische programma's

5 cm van de muur - Slimme ruimtebesparende functie

Deze massagestoel is ontworpen voor kleine ruimtes. Er is slechts een afstand van 5 cm nodig tussen de achterkant van de massagestoel en de muur wanneer de massagestoel een sessie uitvoert. De zitting van de massagestoel schuift namelijk naar voren zonder de achterwand te raken.

Wat houdt de Zero Gravity lighouding precies in?

Door "Zero Gravity" te activeren, worden de dijen en benen op hetzelfde horizontale niveau als de schouders geplaatst. Het zwaartepunt van het lichaam verandert en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale positie voor een massage.

De Albert II beschikt over 2 Zero Gravity ligposities

Deze houding brengt u in een staat van gewichtloosheid waarin u kunt genieten van volledige ontspanning. De Albert II massagestoel biedt u verschillende "Zero Gravity" ligposities. Geniet optimaal van deze buitengewone massagestoel!

Space saver

Intelligent scannen en aanpassen

De ALBERT II is uitgerust met een automatisch bodyscan systeem. Dit systeem omvat een voorafgaande scan vóór elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie kan worden gepersonaliseerd.

De ALBERT II is voorzien van een 135 cm SL-rail uitgerust met een 3D massagemechanisme

Het massagemechanisme beweegt naar voren, op en neer, van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Het massagemechanisme wordt tevens gebruikt om een nauwkeurige bodyscan te doen voorafgaand aan de massage. Tijdens deze scan wordt het gewicht en de lengte van elke gebruiker bepaald en daardoor nauwkeurig de acupunctuurpunten vastgesteld.

Afstandsbediening en opbergvak

ALBERT II Afstandsbediening en opbergvak
ALBERT II Afstandsbediening en opbergvak

Prettige uitstraling. Functioneel design

De dynamische vorm van deze massagestoel is zo ontworpen om gebruikers te helpen ruimte in huis te besparen. Dit model is ideaal voor thuis, appartement of kantoor, zelfs waar de ruimte beperkt is.

ALBERT II Functioneel design

Geïntegreerd audiosysteem. Luister naar uw favoriete muziek tijdens de massage

U heeft de mogelijkheid om met een smartphone of tablet naar muziek te luisteren. Verbind de stoel via bluetooth met uw telefoon, tablet of laptop. De ALBERT II is uitgerust met een set speakers die in de rugleuning zijn geïntegreerd en dankzij de bluetooth-verbinding luistert u direct vanaf de mobiele telefoon naar uw favoriete muziek. Optimaal genieten!

ALBERT 2 bluetooth

Belangrijkste specificaties en technische kenmerken

Aantal automatische massageprogramma's 8
Aantal massage technieken 7
Massage mechanisme 3D op 130 cm rail met 4 massagerollen
Aantal airbags 14 met 3 intensiteitsniveaus
Kuitmassage Kneedmassage
Voetmassage Ja, reflexologie met 2 rollers per voet
Afstandsbediening Ja
Ruimtebesparend systeem Ja, 5 cm benodigd van de muur
Voetsteun Ja, uitschuifbaar tot extra 20 cm
Verwarming Ja, in de rug
Bluetooth speakers Ja, 2 stuks
Bekleding Ecologisch antibacterieel synthetisch leer
Geschikt voor lengte (cm) en gewicht (kg) gebruiker 180 cm en 90 kg
Gewicht massagestoel (kg) 68
Afmetingen in rust (BxHxL) 73 cm x 97 cm x 135 cm
Maximale lengte in ligpositie 182 cm
Stroomvoorziening en wattage 220-240 V en 80 W
Beschikbare kleuren Zwart/ Ivoor/ Bruin
VIDEO gebruiksaanwijzing:
Afmetingen
Afmetingen
Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Het is een zeer goede aankoop!
- van
Helen C. / Den Haag
5 / 5 punten
lk kocht deze stoel voor de verjaardag van mijn man en hij geniet er elke dag van na zijn werk. Het is een zeer goede aankoop met een goede ervaring en service aangeboden door het bedrijf.
Geweldige massagestoel
- van
L. Meijers / Amstelveen
5 / 5 punten
Sinds kort in het bezit van een Albert 2. Geweldige massagestoel. Veel functies en programma's, verwarming, Bluetooth en overzichtelijk spraakgestuurd menu. Neemt niet veel ruimte in. Een echte aanrader!
Vergelijkbare producten
De ANDORRA massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ De stoel beschikt over 6 automatische massageprogramma’s ✔️ Voorzien van spraakbesturing.
details bekijken
1 beoordelingen
De FOCUS II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 12 automatische massageprogramma's ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
5 beoordelingen
De VICTORIA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 8 automatische programma’s ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
4 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk aan den Rijn

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl