Roy van den Berg: "Ik kan inmiddels niet meer zonder de massagestoel, kan hem echt aanraden!"

"Mijn naam is Roy van den Berg, een van de leden van het Nederlandse team dat de Gouden Medaille wist te veroveren bij de teamsprint baanwielrennen tijdens de Olympische Spelen in Tokyo in 2021. Als topsporter is het zeer belangrijk om je lichaam goed te onderhouden en een massage is daar een essentieel onderdeel van.
Het is daarom ook heerlijk om een massagestoel thuis te hebben, zodat ik ieder moment wanneer ik daar behoefte aan heb, even een goede effectieve massage kan ondergaan. Ik kan inmiddels niet meer zonder de massagestoel, kan hem echt aanraden! Of je nu topsporter bent, werkzaam bent in de bouw, of bijvoorbeeld kantoorwerkzaamheden doet, een goede massage is gezond voor het lichaam en de geest!
In de showroom van Komoder Massagestoelen in Katwijk heb ik kennis gemaakt met meerdere massagestoelen en heb uiteindelijk gekozen voor de Focus II, deze past gewoon goed bij wat ik zoek. Ben je ook benieuwd naar wat een massagestoel voor jou kan betekenen? In de showrooms in Katwijk (bij Leiden) en Rotterdam kun je terecht voor een goed advies en uiteraard het testen van een van de vele modellen die daar staan. Grote kans dat je ook verkocht raakt aan een van deze heerlijke massagestoelen!"

Komoder Massagestoelen - Reviews

Noël van 't End: "De Komoder massagestoel is zeer geschikt voor sportmassage!"

"Na het zware trainen is niets fijner dan een goede en stevige massage om te herstellen, dat ik dat nu thuis kan doen is erg fijn.
De combinatie van een volledige lichaamsmassage en het zwaarste intensiteitsniveau helpt mijn herstel enorm zodat ik klaar ben voor het volgende toernooi!
Het verschil tussen een Komoder en andere stoelen is volgens mijn ervaring dat de Komoder stoel de spieren veel dieper kunnen raken, wat voor sportmassage perfect is!"

Komoder Massagestoelen - Reviews

Familie Van Dijk: "Geweldig! Erg bedankt!"

"Alles is precies zo gegaan als we hadden gehoopt.
Mijn vrouw is dolgelukkig met deze geweldige massagestoel. Ik zal jullie stoelen dan ook aan al mijn vrienden aanbevelen. Hartelijk bedankt voor jullie betrokkenheid."

Komoder Massagestoelen - Reviews

Mr. John: "Heel goed! Jullie krijgen 5 sterren!"

"De stoel biedt een complete massage voor het hele lichaam.
Vooral de massage functie voor het zitvlak is erg interessant. Het is een zwaar en complex product, maar het is onze investering dubbel en dwars waard geweest."

Komoder Massagestoelen - Reviews

Mr. Schutte: "Elke cent waard. Aan iedereen aan te bevelen!"

"Een uitstekende massagestoel. Ik heb wel eens een massagestoel getest, maar die was een stuk minder efficient dan deze stoel.
Een mooie grote stoel! Vooral de zwarte versie ziet er heel erg mooi uit.Kortom, ik ben er ontzettend blij mee en ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

Vraag nu de prijslijst aan
Klantenbeoordelingen. De mening van onze klanten is het belangrijkste.
De eerste ervaring was echt geweldig!
- van
Jan Larooij / Zwolle
Gisteravond is de stoel bij ons bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Helaas kon de auto niet bij ons voor de duur staan, maar dat vonden ze geen probleem. Toen ik thuis kwam van mijn werk hebben ze de stoel uitgepakt en gemonteerd op de juiste positie. Nadat de stoel er eenmaal stond heeft de hele familie even in de stoel gezeten om de stoel te testen. Echt een geweldige eerste ervaring! Vriendelijke groet, Jan Larooij
Uitstekende service!
- van
Familie Evers / Groningen
Wij hebben vanochtend onze stoel ontvangen en zijn ontzettend blij met de service. Hartelijk bedankt
100% procent tevreden!
- van
Mr. Jan Willem / Utrecht
Zeer fijne rug en been / voet massage. Goede heupmassage. Onze familie gebruikt de stoel elke dag
Geweldig! Erg bedankt!
- van
Familie Van Dijk / Nijmegen
Alles is precies zo gegaan als we hadden gehoopt. Mijn vrouw is dolgelukkig met deze geweldige massagestoel. Ik zal jullie stoelen dan ook aan al mijn vrienden aanbevelen. Hartelijk bedankt voor jullie betrokkenheid
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de producten
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.