Komoder-klanten zijn altijd tevreden!

Hoor wat onze klanten te zeggen hebben over Komoder massagestoelen en bezorgdienst

Video

Komoder massagestoelen bij SBS6 programma "Bouwen aan de toekomst"

Deelname Komoder aan Excellent woonbeurs 2022 Ahoy Rotterdam


Komoder Massagestoelen bij “Lekker in je Vel”


KOMODER
Massagestoelen


Roy van den Berg: "Ik kan inmiddels niet meer zonder de massagestoel, kan hem echt aanraden!"

In de showroom van Komoder Massagestoelen heb ik kennisgemaakt met meerdere massagestoelen en heb uiteindelijk gekozen voor een stoel die het beste bij mijn lichaam en wensen past. Ben je ook benieuwd naar wat een massagestoel voor jou kan betekenen? In de showrooms Katwijk aan Zee en Rotterdam kun je terecht voor goed advies en uiteraard het testen van een van de vele modellen die daar staan. Grote kans dat je ook verkocht raakt aan een van deze heerlijke massagestoelen!

Noël van 't End: "De Komoder massagestoel is zeer geschikt voor sportmassage!"

Salle de sieste

Na het zware trainen is niets fijner dan een goede en stevige massage om te herstellen, dat ik dat nu thuis kan doen is erg fijn.
De combinatie van een volledige lichaamsmassage en het zwaarste intensiteitsniveau helpt mijn herstel enorm zodat ik klaar ben voor het volgende toernooi!
Het verschil tussen een Komoder en andere stoelen is volgens mijn ervaring dat de Komoder stoel de spieren veel dieper kunnen raken, wat voor sportmassage perfect is!

Klantbeoordelingen Komoder massagestoelen

Geweldige massagestoel
David
on

Wij hebben nu een aantal maanden mogen genieten van deze geweldige massagestoel en zijn zeer onder de indruk. .
Uitstekende service
Henk
on

Zeer tevreden met onze Focus II. Uitstekend geholpen in de showroom en de stoel stond al binnen 2 dagen bij ons thuis.
Zeer goed service!
SpinnrZ In&Outdoor Trainingen
on

We hebben de stoel zakelijk in gebruik, en er wordt flink gebruik van gemaakt naar volle tevredenheid gebruikers. Zeer goed service ! ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.
Zijn er erg blij mee!
Michiel Schmitz
on

Wij hebben de Focus II nu een paar weken in huis. Zijn er erg blij mee!! Verschillende programma’s voor rug en nek zijn erg prettig. Staan ‘s ochtends soepeler op.
Na een drukke werkdag
Boss
on

Uitermate tevreden met de Focus 2. Na een drukke werkdag, heerlijk om in de stoel te zitten/liggen en een massage te krijgen. Deze stoel heeft ook veel soorten programma's om te kiezen! Ik had ergens gelezen dat je liever niet in slaap moet vallen tijdens zo'n massage, maar dat vind ik erg moeilijk ;-) Verder was de levering snel en de stoel snel geïnstalleerd door de bezorgers.
Toch gekozen voor de Prime!
Nelson
on

Bij aankomst in de showroom hadden we het voornemen om een andere massagestoel te kopen. Na de goede uitleg en het uitvoerig testen hebben we toch besloten om te kiezen voor de Prime. De massage van deze massagestoel was immers niet te vergelijken met de andere massagestoelen die we hebben getest.
Maar complimenten!
Alexander F.
on

Beste ik zag uw stoelen, verliefd worden is maar iets wat ik zelden heb. Maar wat een mooie stoel heeft u. Vooral Prime massagestoel in het zwart oranje. Ik denk dat u dit best als een goede thuiswerk stoel kan introduceren. Links waar u de tablet heeft zou een standaard waar je bv 3 monitors op kunnen doen. In de stoel zou een uitschuifbare plankje kunnen zijn waar je de toetsenbord en de muis op kunnen doen. Dus een uitgeklede versie maar dan voor thuiswerk zo een goede optie kunnen zijn. En als u nog wat uitgebreider: Een Koepel er om heen zodat je een videoprojector er op kan zetten. Denk er eens over na , zal wel even duren voor ik het bijelkaar gespaard heb.
Zeer vriendelijke en nette monteur
Edwin van Straten
on

Pas een storing gehad aan de stoel en dit is perfect opgepakt. Na de melding direct contact gehad wat er precies aan de hand was. De week daarna zijn de monteurs geweest. Konden helaas op dat moment de storing niet oplossen. Hebben het kapotte deel meegenomen en afgelopen weekend zijn de monteurs weer terug geweest om het kapotte deel weer te monteren. En alles doet het weer. Zeer vriendelijke en nette monteur. Doen zelfs hun schoenen uit als ze binnen komen. Kan alleen maar zeggen dat wij dik tevreden zijn. Top geregeld allemaal. Waarvoor onze dank.
Goede service en snelle levering
Frans
on

Wij zijn heel tevreden met de snelle levering. Een aantal dagen na de bestelling werd de Victoria II al bij ons thuis bezorgd.
Tevreden klant
Henny
on

Onlangs een massagestoel gekocht bij Komoder. Het personeel in de showroom was zeer behulpzaam. Bedankt Stephan!
Aanschaf massagestoel
Piet Theuns
on

Voor de aanschaf hiervan had ik diverse informatie verzameld. Uiteindelijk kwam ik uit bij "Kommodor Massagestoelen". Ik ben na afspraak naar de showroom in Katwijk geweest. Hier staan diverse stoelen. Na een vriendelijke en deskundige voorlichting heb ik mede op basis van prijs, kwaliteitverhouding en service voor de "Victoria II" gekozen. Na snelle levering is deze stoel aanbevelingswaardig
Ik ben er zeer tevreden mee
Marco vd Akker
on

Enkele weken geleden langs geweest om enkele stoelen te testen. Was een goeie ervaring om meer informatie te krijgen en welke stoel voor ons meest geschikt was. De medewerker die ons te woord stond probeerde ons echt te helpen en niet zomaar het duurste te verkopen was hier erg blij mee. Heb uiteindelijk een stoel gekocht allemaal erg netjes geregeld en snel en netjes bezorgt ben er super tevreden mee. Me vrouw gaat zitten zet een programma aan en wat ontspannende muziek en valt telkens in slaap dus de stoel is zeer rust gevend en werkt uitstekend.
Het bezorgteam was erg behulpzaam
Marius
on

Hoi Stephan, de stoel is vanmorgen afgeleverd, we zijn er heel blij mee. Het bezorgteam was erg behulpzaam. Nogmaals bedankt voor het ontvangen van ons tijdens het weekend!
Ik kan het iedereen aanraden!
Dunja
on

Prima, nette en snelle service! Via Herman een Titan 2 massage stoel gekocht, echt een fijne stoel met veel verschillende programma’s en functies, bedankt voor de fijne aankoop, jarenlang plezier en ontspanning, ik kan het iedereen aanraden!
Zeer tevreden over de Komoder massagestoel Titan II.
C.H.
on

Zeer tevreden over de Komoder massagestoel Titan II die we vorig jaar aangeschaft hebben. Al veel gebruikt en het effect overtreft nog wat we ervan verwachtten. Een investering in eigen gezondheid! Uitgezocht in Katwijk en zelfs eerder geleverd dan beloofd. Installatie en service uitstekend.
De stoel zelf is insane!
Arie van der Brand
on

De Titan II gekocht en al snel bleek dat deze niet zomaar op de 2e verdieping bij ons kon worden afgeleverd. De bezorgers hebben er alles aan gedaan om dit toch voor elkaar te krijgen en het is gelukt (petje af voor ze). De stoel zelf is insane. Je hebt 24 programma's en daar maken wij veelvuldig gebruik van. Het is een te gekke massage stoel.
Erg blij mee!
Elena
on

Het spijt me dat ik niet langer met je kon praten ... ik zat bijna de hele dag in een vergadering. Zoals ik al aangaf hebben we de stoel ontvangen en zijn we er erg blij mee :) Heel erg bedankt!
Bijna elke dag genieten geblazen
Hendrik
on

We hebben een heel fijne massagestoel gekocht van Komoder. Na eerst uitgebreid alles uitgeprobeerd te hebben in de showroom. We zijn heel goed geholpen door Herman. Bezorging en installatie waren ook eerste klas. Bijna elke dag genieten geblazen.
Heel erg tevreden met het aanschaffen van het massage stoel
Barbershop DMG
on

Heel erg tevreden met het aanschaffen van het massage stoel. We hebben een afspraak gemaakt. We zijn netjes ontvangen en goed geholpen en zoals afgesproken is het massage stoel bij ons bezorgd
Fijn en vriendelijk ontvangst bij de showroom
Meta Jansen
on

Fijn en vriendelijk ontvangst bij de showroom. Stoel geleverd binnen de week. Monteurs spraken enkel een beetje Engels dus communicatie verliep een beetje stroef. Stoel moest naar boven gebracht worden en dit was niet zo eenvoudig. Monteurs waren wel echte professionals. In no time heel de stoel gedemonteerd naar de juiste kamer in delen gebracht en de stoel weer volledig gemonteerd. Ik ben tevreden over de aankoop bij Komoder!
Mijn rugproblemen tot nu is 90% opgelost, allen zo korte tijd. Dus we zijn heel blij!!
Gartai Lajos
on

We zijn om 26 juli in Katwijk geweest, daar was meneer Herman, en een korte kennismaken vertel ik mijn rugproblemen, en hij dudelijk vertelde welke chair welke sterkte en speciaal funktie heeft. Daarna we heeft bijna alle chair geprobeerd, naar 2 uur we heb de Valeta 2 massage chair gekozen. 10 dage later heb we de chair in thuis, heel snel geleverd en de bezorgers ook top ,vriendelijk . Mijn rugproblemen tot nu is 90% opgelost, allen zo korte tijd. Dus we zijn heel blij!!!
We zijn uitstekend geholpen en kregen goed en uitgebreid advies!
Tom Klarenbeek
on

Bij 2 winkels geweest en de massage stoel bij Komoder Katwijk gekocht. We zijn uitstekend geholpen en kregen goed en uitgebreid advies. Snelle levering, wij hadden de stoel met een week.Ook het Whatsappje een paar weken na levering of alles naar wens is geeft vertrouwen voor de toekomst.
Ik ben heel tevreden over de stoel!
Mark
on

Ten eerste wil ik jullie laten weten dat ik zeer tevreden ben met de stoel die jullie aan mij hebben verkocht. De stoel werkt uitstekend en geeft een hele goede massage. Echter heb ik wel een klein probleempje waar jullie mij misschien mee kunnen helpen. Kort nadat ik de stoel van jullie heb gekocht ben ik verhuisd naar een ander huis en nu wil ik de stoel graag naar de bovenverdieping brengen. Helaas heb ik nu een vrij smalle trap. Mijn vraag aan jullie is dan ook of het mogelijk is om de trap op te splitsen, zodat ik de trap naar boven kan dragen. Het gewicht van de stoel is geen probleem, maar de het is de grootte die ertoe doet. Nog een fijne dag!
De service was top
Oussama Morched
on

Tijdens het adviesgesprek ben ik overgegaan tot aankoop van de Valeta massagestoel. De service was top. Ik ben erg blij met de aankoop. Me bestelling de volgende werkdag al in huis gemonteerd en wel. Kortom, top service en advies!!
Geweldige stoel
Brouwer
on

Zeer vriendelijke en persoonlijke bediening. Topset-vice: stoel werd al na twee weken geleverd en netjes geinstalleerd. 00k een passend leren inlegmatje werd snel nagestuurd. En de stoel, de Therapeutix, is geweldig!
Ik kan Komoder aanbevelen. Goede begeleiding, goede service.
Jack van der Kooi
on

Mijn keuze is gevallen op de Everest Flex II. Deze stoel past het best bij mijn lengte en komt dus, ook bij mij. tot hoog in de nek. De stoel werd 2 dagen later al geleverd door 2 sterke mannen die hem keurig installeerden en testten. De stoel is geweldig. Echte verwennerij voor lijf en leden! Ik ben er blij mee.
Ontspanning
Ana Antonie
on

We zijn zeer tevreden over de Nova Duo, het helpt ons heel erg, met ontspannen na een lange intensieve dag.
Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl