Massagestoel professioneel

Wil jij ook vaker genieten van een professionele massage en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een professionele massagestoel bij jou thuis? Bij Komoder ben je aan het juiste adres voor een groot aanbod professionele massagestoelen.

Massage afgestemd op jouw lichaam

Maar een massagestoel kan toch nooit zo goed masseren als een echte masseur? Een stoel zal nooit een massage kunnen aanpassen op de persoon die in de stoel ligt, zoals een professionele massagetherapeut dat wel kan doen door te kijken naar het lichaam en te luisteren naar degene die op de massagetafel ligt? Dat kan dus wel. Dankzij een speciale techniek scant de massagestoel je lichaam, waardoor de intelligente mechanische massagehanden precies weten waar ze moeten masseren. Je kan bovendien kiezen tussen automatische programma’s en verschillende standen, zodat jij jouw massage precies kan afstemmen op jouw wensen en behoeftes.

Heb je bijvoorbeeld last van rugpijn? Ga dan voor een rugmassage. De rollers van de massagestoel herkennen je rug door het scannen van het lichaam en kunnen hierdoor een uiterst nauwkeurig massage geven aan de nek, schouders, rug en taille. Heb je juist last van je voeten na een lange dag waarbij je veel hebt moeten lopen? Kies dan voor een Guasha voetmassage vergelijkbaar met een professionele massagetherapeut of een voetmassage met luchtkussens.

Waar je ook behoefte aan hebt, met behulp van moderne technieken kan een massagestoel professionele massages aanbieden, maar dan waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Geniet van uw eigen professionele massagestoel

Kan jij niet wachten om thuis te genieten in een professionele massagestoel? Maar weet je niet precies welke elektrische massagestoel de beste keus voor jou is? Wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende professionele massagestoelen te testen in een van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam.

Heb je een massagestoel bij ons besteld? Wij streven ernaar om je nieuwe professionele massagestoel binnen vijf werkdagen bij jou thuis te leveren en zorgen ook voor de montage, zodat jij direct kan gaan genieten van een heerlijke massage.

Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.


☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij bespreken uw wensen en persoonlijke omstandigheden en bepalen zo samen de ideale massagestoel die daarbij past.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst