Massagestoel professioneel

Wil jij ook vaker genieten van een professionele massage en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een professionele massagestoel bij jou thuis? Bij Komoder ben je aan het juiste adres voor een groot aanbod professionele massagestoelen.

Massage afgestemd op jouw lichaam

Maar een massagestoel kan toch nooit zo goed masseren als een echte masseur? Een stoel zal nooit een massage kunnen aanpassen op de persoon die in de stoel ligt, zoals een professionele massagetherapeut dat wel kan doen door te kijken naar het lichaam en te luisteren naar degene die op de massagetafel ligt? Dat kan dus wel. Dankzij een speciale techniek scant de massagestoel je lichaam, waardoor de intelligente mechanische massagehanden precies weten waar ze moeten masseren. Je kan bovendien kiezen tussen automatische programma’s en verschillende standen, zodat jij jouw massage precies kan afstemmen op jouw wensen en behoeftes.

Heb je bijvoorbeeld last van rugpijn? Ga dan voor een rugmassage. De rollers van de massagestoel herkennen je rug door het scannen van het lichaam en kunnen hierdoor een uiterst nauwkeurig massage geven aan de nek, schouders, rug en taille. Heb je juist last van je voeten na een lange dag waarbij je veel hebt moeten lopen? Kies dan voor een Guasha voetmassage vergelijkbaar met een professionele massagetherapeut of een voetmassage met luchtkussens.

Waar je ook behoefte aan hebt, met behulp van moderne technieken kan een massagestoel professionele massages aanbieden, maar dan waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Geniet van uw eigen professionele massagestoel

BEPERKTE VOORRAAD
TITAN II Ultra High-end Dual Track Massagestoel
De Titan II massagestoel van Komoder is de meest innovatieve massagestoel van dit moment! ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending & installatie.
details bekijken
4 beoordelingen
VELETA II DELUXE 4D Massagestoel
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat 11 massagetechnieken ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
1 beoordelingen
THERAPEUTIX Massagestoel
Therapeutix is de nieuwste massagestoel van Komoder met een zero gravity functie ✔️ Bevat 4D-massage en een gezondheidsscan ✔️ Gratis verzending
details bekijken
1 beoordelingen

Kan jij niet wachten om thuis te genieten in een professionele massagestoel? Maar weet je niet precies welke elektrische massagestoel de beste keus voor jou is? Wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende professionele massagestoelen te testen in een van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam.

Heb je een massagestoel bij ons besteld? Wij streven ernaar om je nieuwe professionele massagestoel binnen vijf werkdagen bij jou thuis te leveren en zorgen ook voor de montage, zodat jij direct kan gaan genieten van een heerlijke massage.

Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl