Aankooptips Massagestoelen

Waar moet u nou op letten wanneer u een massagestoel wilt kopen?

Wij hebben voor u een aantal handige vragen op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u op moet letten wanneer u besluit een massagestoel aan te schaffen.

1. Is het verstandig om online een massagestoel aan te schaffen?

Met het juiste advies kan het geen kwaad om online een elektrische massagestoel aan te schaffen.
Laat u daarom altijd goed informeren voordat u besluit uw order te plaatsen. Er zijn namelijk aantal aspecten waar u goed op moet letten die hieronder verder worden toegelicht.
Hoewel het online aanschaffen van een massagestoel in principe geen kwaad kan raden wij wel aan om de massagestoel te komen testen als u daarvoor de gelegenheid heeft. Zo krijgt u precies te zien wat een massagestoel allemaal kan doen en ervaart u zelf welke massagestoel het beste bij u past.

2. Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste massage stoel vindt?

U bent op zoek naar een massagestoel maar weet niet goed waar u op moet letten? Het is daarom verstandig om u van te voren goed te laten informeren over de massagestoel.
Voor deskundig advies kunt u daarom contact opnemen met een van onze medewerkers of een bezoek brengen aan 1 van onze showrooms.

3. Wat wilt u dat de stoel voor u doet?

Iedereen heeft een andere reden om een massagestoel aan te schaffen. De een is op zoek naar ontspanning, terwijl de ander juist op zoek is naar een massagestoel die doeltreffend de pijn in de rug aanpakt. Het is daarom goed om te kijken wat een massagestoel allemaal voor u kan doen.
Massagestoelen komen in vele soorten en maten en tegenwoordig kan de massagestoel veel meer dan het verzorgen van een goede massage.
Als u op zoek bent naar ontspanning dan vindt u op de modernere massagestoelen bijvoorbeeld een set geintegreerde speakers zodat u kunt luisteren naar uw favoriete muziek via Bluetooth vanaf uw telefoon.
Het is daarom verstandig om tijdens het kiezen van een massagestoel goed aan te geven waarvoor u de massagestoel precies gaat gebruiken.
Neem contact op met een specialist voor advies en aanbevelingen.

4. Wat is uw budget?

Massagestoelen komen in verschillende soorten en maten en de prijzen van een massagestoel kunnen daarom erg variëren. Bij Komoder vindt je verschillende modellen van goedkope massagestoelen met basis functies tot luxe massagestoelen met extra mogelijkheden. Zoek een prijsniveau waar u zich prettig bij voelt voordat u naar de verschillende modellen gaat kijken. Vraag voor uw referentie naar onze handige prijslijst.

5. Waar komt de massagestoel te staan?

Het is verstandig om van te voren te bedenken waar de massagestoel komt te staan. De meeste mensen zetten hun stoel in de woonkamer, slaapkamer of kantoor aan huis.
Biedt uw kamer wel genoeg ruimte voor een massagestoel? De meeste massagestoel zullen tijdens de massagesessie uitschuiven. Het is daarom verstandig om van te voren te informeren naar de afmetingen van de massagestoel in de startpositie en de positie waarin de massagestoel volledig is uitgeschoven.
Vraag naar de maten van de massagestoelen bij onze specialist.

6. Wie gaat de stoel gebruiken?

Het is goed om te bedenken wie er gebruik gaan maken van de massagestoel.
Is de stoel voor u alleen, of heeft u allicht andere familieleden die ook gebruik gaan maken van de massagestoel? Elke gebruiker heeft andere vereisten. Wat voor de een als prettig wordt ervaren kan voor de ander juist een stuk minder prettig aanvoelen. De massagestoel samen komen testen in een van onze showrooms kan in dat geval uitkomst bieden. Daarnaast bieden wij ook opties voor een stoelmassage op kantoor.

7. Hoe wordt de stoel bij u afgeleverd?

Veel massagestoelen dienen van te voren te worden gemonteerd, maar lang niet alle aanbieders van massagestoelen zullen dit voor u doen. Vaak wordt de massagestoel in de doos aan huis geleverd en begint het echte werk.
Zorg ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en laat de massagestoel door onze vakkundige bezorgers installeren. Het beste van alles wij verzorgen de levering en montage van de stoel volledig gratis binnen Nederland en België.

8. Waar kunt u de massagestoel testen?

Dan nu de belangrijkste vraag, waar kunnen de massagestoelen worden getest? Bij ons heeft u de optie om op drie verschillende locaties te komen testen: Rotterdam en Katwijk aan Zee. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk aan den Rijn

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl