Shiatsu-massagestoelen van Komoder Nederland

Geniet van een ontspannende massage-ervaring met een volledige lichaamsgerichte behandeling. Onze massagestoelen bieden de shiatsu-therapie met verwarmde functies en uitgebreide gepersonaliseerde massagetechnieken.

Shiatsu massage - wat het is en hoe het verschilt van andere massage types

Shiatsu massage, afkomstig uit de traditionele Japanse geneeskunde, is een therapeutische techniek die zich richt op het in balans brengen van de energiestroom van het lichaam, bekend als "qi" of "ki". In tegenstelling tot veel westerse massagetechnieken die voornamelijk spieren en weefsels manipuleren, werkt shiatsu op de meridiaanlijnen en acupressuurpunten van het lichaam.

De behandelaars gebruiken hun vingers, duimen, handpalmen en soms ellebogen of knieën om druk en ritmische bewegingen uit te oefenen op specifieke gebieden, met als doel spanning los te laten en ontspanning te creëren.

Het doel van shiatsu is om de harmonie te herstellen en het algehele welzijn te verbeteren door niet alleen fysieke maar ook energetische onevenwichtigheden aan te pakken. Terwijl andere massages de nadruk leggen op spier manipulatie of het gebruik van oliën, onderscheidt shiatsu zich door zijn allesomvattende benadering, waarbij fysieke aanraking wordt gecombineerd met de principes van de traditionele Aziatische geneeskunde om het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam te versterken.

Belangrijkste voordelen van shiatsu massage

  • Stressvermindering: shiatsu massage helpt stress en spanning te verlichten door ontspanning te bevorderen en het zenuwstelsel te kalmeren.
  • Pijnverlichting: het kan effectief zijn in het verminderen van spierpijn en ongemak, het aanpakken van problemen zoals hoofdpijn, nek-en rugpijn, en gewrichtsstijfheid.
  • Verbeterde bloedsomloop: de shiatsu massage stimuleert de bloed- en lymfestroom, waardoor een betere doorbloeding van het hele lichaam wordt bevorderd.
  • Verbeterde flexibiliteit: regelmatige sessies met behulp van een shiatsu-massagestoel kunnen de flexibiliteit en het bewegingsbereik van gewrichten verbeteren, waardoor het risico op blessures afneemt en een betere lichaamshouding wordt bevorderd.
  • Algeheel welzijn: shiatsu richt zich op fysieke, mentale en emotionele aspecten van welzijn en biedt zo een totaalaanpak van gezondheid.
  • Afvoer van gifstoffen: de massagetechnieken die gebruikt worden in shiatsu kunnen helpen bij het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam, wat bijdraagt aan ontgifting.

Ontdek de Komoder shiatsu massagestoelen

THERAPEUTIX Massagestoel
Therapeutix is de nieuwste massagestoel van Komoder met een zero gravity functie ✔️ Bevat 4D-massage en een gezondheidsscan ✔️ Gratis verzending
details bekijken
1 beoordelingen
EVEREST FLEX II Massagestoel
De EVEREST FLEX II is speciaal ontworpen om ook lange mensen te effectief te masseren! ✔️ 11 automatische programma's ✔️ 3D massage ✔️ Verwarmingssysteem
details bekijken
1 beoordelingen
NOVA DUO Massagestoel
NOVA DUO is een massagestoel met innovatieve technologie die wel 20 automatische massageprogramma's en 9 massagetechnieken heeft ✔ Probeer in onze showroom!
details bekijken
1 beoordelingen
Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl