Shiatsu Massagestoel

Op zoek naar een stukje ontspanning na een dag lang werken? Dan heeft Komoder precies wat u zoekt. Wij bieden verschillende Shiatsu massagestoelen zoals de Prime of de Adriatica.

Wat is Shiatsu massage?

Shiatsu is een Japanse massagetechniek. Het woord Shiatsu betekent vrij vertaald “vingerdruk”. Shiatsu biedt een diepe massage aan de meridianen en energiekanalen van het lichaam met als doel energieblokkades op te heffen en hiervoor verschillende technieken te gebruiken. Een Shiatsu massage combineert verschillende bewegingen zoals tikken, rollen, kneden, strekken en acupressuur en heeft een positieve invloed op het lichaam.

De voordelen van een Shiatsu massagestoel

Het regelmatig gebruik van een Shiatsu massagestoel brengt tal van voordelen met zich mee.

  1. Een Shiatsu massagestoel helpt uw bloedsomloop te verbeteren. Het regelmatig masseren van het lichaam helpt de bloedcirculatie te bevorderen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in een mooiere en gezondere huid.
  2. Shiatsu massagestoelen zijn speciaal ontworpen om uw wervelkolom uit te lijnen. Zo helpt het uw houding te verbeteren en uw rugpijn te verminderen.
  3. Tegenwoordig spenderen we veel tijd achter onze computer en staan we onder grote druk om toch op tijd dat ene project af te ronden. Shiatsu massage helpt uw lichaam te ontspannen en heft energieblokkades op, waardoor u vitaler en minder gestrest aan de volgende werkdag kunt beginnen.
  4. Bovendien heeft het regelmatig nemen van massages een positieve invloed op uw slaap. Indien u kampt met slaapgebrek dan kan een Shiatsu massagestoel in sommige gevallen een uitkomst bieden.

Vind de Shiatsu massagestoel die bij je past

Zoals aangegeven bieden we tal van Shiatsu massagestoelen zoals de Prime massagestoel. Deze stoel maakt gebruik van verschillende massagetechnieken waaronder de Deep massage en een zogenaamde 3D massage waarbij de massagerollers maar liefst 8 centimeter inwaarts en uitwaarts kunnen bewegen voor een optimale en comfortabele massage. Bent u nieuwsgierig welke massagestoel het beste bij u past?
Wij voorzien je graag van professioneel advies. Maak een afspraak in een van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam en ervaar zelf wat een Shiatsu massagestoel allemaal voor u kan betekenen.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Praat met een van onze massagestoelspecialisten! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman B.

Den Haag/Katwijk

Telefoon: +31 642 451 153

E-mail: katwijk@komoder.nl

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst