NOVA DUO Massagestoel

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Op voorraad ✓

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst

Waarom kiezen voor een NOVA DUO

  • Een 4D massagestoel technologie met 2 aparte massagesystemen ✓
  • 20 automatische programma's ✓
  • de meeste massagetechnieken (9) ✓
  • Flex 164 technologie ✓

NOVA DUO is een massagestoel van de laatste generatie uit de Komoder-serie, een innovatieve technologie die 20 automatische massageprogramma's en negen speciale massagetechnieken biedt. Nova DUO is ontworpen om de beste keuze te zijn, ongeacht het tijdstip van de dag of de gebruiker. De selectie massageprogramma's omvat programma's gericht op algemene ontspanning, herstel na het sporten, verbetering van de microcirculatie of ideale massages na het werk en kantoorroutine; in totaal 20 automatische massageprogramma's.

NOVA DUO - Massagestoel

VIDEO Gebruiksaanwijzing

VIDEO Gebruiksaanwijzing

Twee aparte massage systemen. Twee uitstekende therapeuten

NOVA DUO geeft een speciale rugmassage door de prestaties van twee aparte massagerollen te combineren. De rollersystemen kunnen worden ingesteld om tegelijkertijd te werken voor een dubbel effect en gevoel.

De hoofdrollers - voor de rug en het nekgedeelte

Secundair massage meachnisme - voor het zitgedeelte

roller system for NOVA DUO massage chair
o

Personaliseer de massage. Automatische massage of massage met vaste massage punt

De massage is eenvoudig aan te passen door de breedte van de massagerollen in 3 standen in te stellen. Ook de snelheid van de rollers is hier in 5 standen instelbaar.

Vaste puntmassage is een essentiële functie. NOVA DUO biedt vastepuntmassage op drie punten: gedeeltelijk vast, gericht op de boven- of onderrug.

4D Massage in 4 verschillende hardheden

Vandaag de dag vertegenwoordigt 4D-massage een specifiek kenmerk van nieuwe technologieën en massagefilosofieën. Het is een diepe massage die in staat is om diepe spanningen en blokkades in de rugspieren precies aan te pakken. Voor het eerst biedt NOVA DUO vier verschillende varianten van deze techniek, speciaal om tegemoet te komen aan en een oplossing te bieden voor de verschillende problemen waarmee men tegenwoordig te maken heeft. De negen massagestanden zijn instelbaar voor optimaal comfort op 5 snelheden: Kneden, kloppen, kneden en kloppen, Shiatsu, klappen, 4D I, 4D II, 4D III en 4D IV.

roller system

Pas het massagemechanisme aan u voorkeuren aan of kies voor automatische massage

Instelling tot 10,5 cm diepte. Met deze instelling kan het massage mechanisme diep in de fascia gaan. De afstand tussen de massagerollen is instelbaar tussen 3 en 21 cm. Deze optie is uitstekend voor gebruikers met meer ontwikkelde spierweefsel. 5 intensiteitsniveaus. Deze optie is perfect voor een snelle, krachtige of zachte, ontspannende massage.

20 automatische 4D programma's

1. Comfort 2. Stretch
3. Full body 4. Relax
5. Neck and shoulders 6. Back and waist
7. Hips and legs 8. Brain relax
9. LLeg and foot relieve 10. Energie boost
11. Lunch break 12. Relieve Muscle
13. Keep fit 14. Supperior enjoyable
15. Office regime 16. Health recharge
17. Full body stretch 18. Chinese massage
19. Spin tracktion 20. Sport recovery

FLEX164 - Het nieuwe flexibele massagesysteem met gebogen rail

Het sterke punt van de NOVA DUO massagestoel is ongetwijfeld de FLEX164-technologie. Het grootste voordeel van de FLEX164-technologie is dat de stretchmassage veel effectiever wordt. De nieuwe technologie maakt het mogelijk om de hoek tussen de zitting en de rugleuning onder een hoek van 164 graden te knikken.

FLEX164 rail

FLEX164-technologie in vergelijking met de klassieke gebogen SL-rail

FLEX164 rail

Arm- en handpalmmassage. Voet- en kuitmassage

Een moderne massage is een therapeutische manier om een probleem te behandelen en de ervaring van een nieuwe sensatie. De airbags van de fauteuil NOVA DUO kunnen op elk moment de controle overnemen om een volledige ontspanning van de benen en armen te perfectioneren. Het luchtdruksysteem kan worden ingesteld op 5 intensiteitsniveaus en kan zich, indien nodig, richten op het onderlichaam, het bovenlichaam of zelfs het gehele lichaam.

Nova Duo airbags

Health Check functie

Op de linkerarm van de massagestoel heeft de NOVA DUO een digitale sensor die de gezondheid van de gebruiker detecteert. In een paar seconden kunnen parameters worden bepaald om de massage aan te passen. Gegevens over hartslag, zuurstofverzadiging en vermoeidheidsniveau zijn essentieel om een optimaal programma te configureren, therapeutisch of gewoon opwekkend.

Health Check functie

Rug verwarming systeem

De effectiviteit van warmtemassage wordt verdubbeld. De lendeverwarmingsfunctie richt zich voornamelijk op het ruggebied.

Nova Duo Rug verwarming

Reflexologie,
Verbetering van de gezondheid

De voetzool is een open kaart met daarop de corresponderende delen van je organen. Een reflexmassage heelt ook innerlijke onevenwichtigheden en geeft extra kracht aan het einde van elk massageprogramma. NOVA DUO presenteert een therapeutische 3D reflexmassage door een set van 3 rollers met drie snelheden. De efficiëntie is maximaal en verbetert onmiddellijk de bloedsomloop en het lymfestelsel.

We breiden de speciale ondersteuning voor de kuiten uit met een uitrekbare ondersteuning van 20 cm

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker reikt de ondersteuning voor de kuiten tot 20 cm, waardoor tegelijkertijd een reflextherapeutische massage en lymfedrainage wordt gegarandeerd.

NOVA DUO Reflexologie

Bedienings Tablet

Alle commando's en procedures voor het starten van massageprogramma's worden aangestuurd door een lcd-tablet, dat voelbaar en zeer intuïtief is. De tablet, die op de linkerarm van de fauteuil is geplaatst, kan de intensiteit van de programma's en het luchtkussensysteem aanpassen en is de werkinterface voor de gehele massageactiviteit.

NOVA DUO Bedienings Tablet

Aangenaam uiterlijk. Functioneel ontwerp

De dynamische vorm van deze massagefauteuil werd ontworpen vanuit de behoefte van gebruikers om ruimte te besparen in huis. Dit model is ideaal voor thuis, in een appartement, op kantoor of zelfs waar de ruimte beperkt is.

NOVA DUO Aangenaam uiterlijk

Zero Gravity - Zo vrij als een vogel

"De Zero Gravity functie is speciaal ontworpen om een gevoel van absoluut zweven te bereiken. Door de massagestoel in een positie te zetten waarin de zwaartekracht gelijk is, kan elk specifiek programma optimaal worden uitgevoerd. Ontspanning bereikt onmiddellijk maximale parameters en therapeutische efficiëntie bereikt een optimaal effect. De NOVA DUO biedt je twee Zero Gravity-posities en een extra neerklapbare steunfunctie, allemaal toegankelijk met één druk op de knop.

NORMALE Positie
NOVA DUO - NORMALE
ZERO GRAVITY Lighouding
NOVA DUO - ZERO GRAVITY

Bluetooth en audio systeem

De belangrijkste momenten in je leven worden begeleid door muziek. Om de ervaring en de effecten van ontspanning te verbeteren, kan muziek ook een positief effect hebben op de massageprogramma's die je kiest. De Bluetooth-functie is de veiligste manier om te luisteren naar wat je wilt tijdens het massageprogramma. De NOVA DUO biedt je een van de best presterende akoestische afspeelsystemen via de luidsprekers naast je oren.

NOVA DUO bluetooth

Voice commando - persoonlijke assistent

De spraakassistentiefunctie van de fauteuil NOVA DUO zorgt ervoor dat je ermee kunt communiceren, zelfs als je handen bezet zijn. Door simpelweg "Hoi Alice!" te roepen, kun je gemakkelijk de controle overnemen zonder de tablet te gebruiken.

Nova Duo Voice commando

Technische specificaties

Automatische massage programma's: 20
9 massage technieken: Kneden
Tikken
Kneden en tikken
Shiatsu
Licht kloppen
4D I
4D II
4D III
4D IV
Timer Ja
Massage over de gehele rug Ja. met 2 aparte massage systemen
Vast punt massage functie Ja
Airbag intensiteit Aanpasbaar in 3 standen
Massage snelheid Aanpasbaar in 5 standen
Beensteun 20 cm uitschuifbaar
Rug verwarming systeem Ja
Bil massage Ja. met een apart rol systeem
Kuitmassage doormiddel van luchtdruk Ja
Reflexologie Ja. instelbaar in 3 standen
Afstandsbediening Ja. op standaard
Bekleding Milieuvriendelijk, antibacterieel lederlook. NOVA DUO is gemaakt van milieuvriendelijke materialen die gemakkelijk te onderhouden en te reinigen zijn.
Gewicht (kg) 98 kg
Voeding 220 - 230V
VIDEO gebruiksaanwijzing:
Afmetingen
Afmetingen
Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Ontspanning
- van
Ana Antonie / Rebecq
5 / 5 punten
We zijn zeer tevreden over de Nova Duo, het helpt ons heel erg, met ontspannen na een lange intensieve dag.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl