Komoder Victoria Zero Gravity Massagestoel met verwarming, Gua Sha Reflexology Stretching-programma, LED-verlichting en Space Saver-technologie. Een perfecte massagestoel voor uw huis of appartement.

beoordelingen
Komoder Victoria Zero Gravity Massagestoel
 • BESCHIKBAARHEID

  Op voorraad

 • GARANTIE

  3 Jaar

 • LEVERING

  Gratis

 • MERK

  KOMODER

Vraag onze Black Friday prijzen aan
3D massagerollers 4 massagerollers Onderbeen verwarming Rugverwarming
Body scan Zero Gravity Bluetooth 135 cm SL massagetrack

Een massagestoel die de handen van een massagetherapeut nabootst.

Victoria is een massagestoel van de nieuwe Komoder-generatie, uitgerust met 4 intelligente, stille massagehanden die op en neer kunnen bewegen voor een volledige rugmassage. Victoria maakt gebruik van de nieuwe 135-centimeter L-vormige massagerail, waardoor deze de massagestoel is met het langste massagebereik.

Victoria is equipped with an innovative air pump and valve function. The pump can work in sync or continuously, in order to provide the driving force required for the 28 airbags. Both the relaxation massage and the strong airbag pressure are accurate and unique, which allows you to enjoy an invigorating massage.

Komoder VICTORIA Massagestoel

De Komoder Victoria massagestoel Uitgerust met rug- en beenverwarming.

Het verwarmingsapparaat verbetert de effectiviteit van de massage, waardoor kou in de winter of in de zomer in kamers met airconditioning wordt geëlimineerd. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem wordt de Victoria massagestoel een van de meest complexe massagestoelen op de markt. De rugverwarmingsfunctie gebruikt koolstofvezel als een infraroodverwarmingsbron.

Verwarming voor de rug Komoder VICTORIA

Met de Komoder Victoria hoeft u zich geen zorgen te maken over de ruimte. Deze stoel neemt namelijk weinig ruimte in beslag.

Het verwarmingsapparaat verbetert de effectiviteit van de massage, waardoor kou in de winter of in de zomer in kamers met airconditioning wordt geëlimineerd. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem wordt de Victoria massagestoel een van de meest complexe massagestoelen op de markt. De rugverwarmingsfunctie gebruikt koolstofvezel als een infraroodverwarmingsbron.

Aangenaam uiterlijk. Functioneel ontwerp.

De dynamische vorm van deze massagestoel is aangepast om gebruikers thuis ruimte te laten besparen. Hierdoor is dit model ideaal voor in uw huis, appartement, kantoor en andere plaatsen waar de ruimte beperkt is.

Zero Space Komoder VICTORIA

De stoel scant je rug en past zichzelf op een intelligente manier aan.

De nieuwe Victoria is uitgerust met een automatisch schouderlokalisatiesysteem, wat betekent dat uw rug vóór elke massagesessie wordt gescand om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie perfect kan worden aangepast.

3D-rolsysteem

De nieuwe Victoria massagestoel is uitgerust met een set intelligente, stille 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, naar binnen en naar buiten en van links naar rechts. Deze mechanische handen helpen de gewichts- en hoogteparameters van elke gebruiker te detecteren.

Komoder VICTORIA Scannen

Gebruiksgemak: achteroverleunen / verlengen, starten / stoppen, automatische massage, USB-poort.

De nieuwe Komoder Victoria massagestoel zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de rugleuning en de beensteunen / uitschuifknoppen. U hoeft niet langer te stoppen tijdens de massagesessie om de massagepositie te veranderen. U kunt de stoel op elk gewenst moment in een bepaalde positie brengen om uit te rusten of tv te kijken.

Smartphone verbinding.

Victoria wordt geleverd met een USB-poort, zodat u een smartphone of een ander apparaat kunt aansluiten.

Verstelknoppen op de rechterarm.

Doordat de stoel is uitgerust met verschillende airbags, biedt deze stoel een goede armmassage.

Komoder Victoria wordt geleverd met verbeteringen van de armmassage. De airbags hebben verschillende posities, zodat het plaatsen van je armen in de daarvoor bestemde steunen veel comfortabeler is en de onderarmmassage effectiever is.

Het biedt 4 airbagzones voor beide armen.

In vergelijking met andere massagestoelen biedt deze stoel meer airbags voor armmassage. Geniet van airbag- en luchtdrukmassage.

armmassage Komoder VICTORIA massagestoel

Negatieve zuurstofionfunctie.

U kunt gebruik maken van de negatieve zuurstofionfunctie door gebruik te maken van de knop nabij de linkerbovenarm. Door het innovatieve ontwerp met negatieve zuurstofionen in de hoofdsteun wordt er een contuniue stroom van negatieve zuurstofionen uitgezonden. Volgens het nationale inspectiecentrum voor kwaliteitscontrole en verificatie van infrarood- en industriële elektrische producten hebben de negatieve zuurstofionen een concentratie van maximaal 240.000 / cm3, vergelijkbaar met een bos of waterval. Hierdoor helpen de negatieve zuurstofionen het lichaam spontaan te herstellen.

Negatieve zuurstofionfunctie

De stoel kan helemaal achterover en biedt ontspanning.

Met de nieuwe Komoder Victoria kunt u de stoel achterover leunen in 3 gewichtloze posities. Deze positie brengt je in een staat van gewichtloosheid waarin je kunt genieten van perfecte, onbeperkte ontspanning.

Zero Gravity positions

Wanneer de modus "Zero Gravity" start, is de hoek tussen het lichaam en de voeten ongeveer 118 graden. De dijen en kuiten worden hoger geplaatst dan het hart. De zwaartekracht (gewicht) van elk lichaamsdeel zal gelijkmatig over de massagestoel worden verdeeld, zodat de druk op het lichaam volledig verdwijnt.

Achteroverleunen/verlengen. Zero Gravity. Komoder VICTORIA.

Door het audio systeem met ingebouwde luidsprekers is het niet meer nodig om kabels door uw huis te leggen.

U hebt de mogelijkheid om een smartphone of tablet te gebruiken om muziek af te spelen.

Verbind de stoel via Bluetooth met de telefoon, tablet of laptop. De stoel is uitgerust met een set luidsprekers ingebouwd in de rugleuning en u kunt via Bluetooth rechtstreeks naar uw favoriete muziek luisteren vanaf uw mobiele telefoon.

bluetooth VICTORIA

Belangrijke functies

Reflex therapie

De voetsteun strekt zich traploos uit om verschillende gebruikershoogten in te stellen.
Reflex therapie

Kuitsteun

De kuitsteun is uitgerust met massagerollen en airbags, plus 8 natuurlijke magneten.
Kuitsteun

L-vormige gebogen rail

De massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie met een L-vormige gebogen rail, die het resultaat is van uitgebreid onderzoek in combinatie met de nieuwste kennis op dit gebied. Het bereik van de massage is 135 cm, waardoor u kunt genieten van een persoonlijke massage van uw hoofd tot uw zitvlak, bijna tot op uw knieën.
L-vormige gebogen rail

Guasha voetmassage

Simuleert menselijke aanraking en geniet van een geavanceerde roltechnologie, die een Guasha-massage biedt die vergelijkbaar is met die van een professionele massagetherapeut. Met een bereik van 3 cm en gericht op het Yongquan-punt op de zool van uw voet, kan de verstrekte massage delicaat en constant zijn, maar deze kan ook sterker zijn, afhankelijk van hoe u de instellingen van de afstandsbediening instelt.
Guasha voetmassage

Airbag voetmassage

Airbags van verschillende grootte wikkelen zich volledig om uw kuit, enkel en voet en bieden u een drievoudige ervaring die u nooit zult vergeten. Pas deze methode toe, waarmee u achtereenvolgens de compressie-, pauze- en evacuatiefunctie voor luchtdruk activeert om de Xuanzhong- en Taixi-acupunten te stimuleren, wat u een perfect comfort en harmonie zal brengen.
Airbag voetmassage

Magneettherapie

De magneettherapie die wordt bereikt dankzij de 8 nauwkeurig geplaatste permanente magneten van 300 cc kan het lage magnetietgehalte in het lichaam verbeteren, door de Chengshang- en Zhonmai-acupunten op de kuit te stimuleren.
Magneettherapie

Rugmassage bereik

De intelligente mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen op de nek, schouders, rug en taille. Ze kunnen automatisch de specifieke curve van de rug van de mens induceren, met een breedtebereik van 21 cm en een rugbereik van 135 cm, die de hele rug bestrijkt.
Rugmassage bereik

Rugbreedte aanpassing

De S-vormige curve die het lichaam ondersteunt, omvat een combinatie van rugmassagestructuren en principes van menselijke techniek, zodat u kunt genieten van een uiterst nauwkeurige rugmassage. De breedte kan worden aangepast van 6 tot 21 cm, met drie breedte-opties.
Rugbreedte aanpassing

Air bag arm massage

Uitgerust met 12 airbags die de rondingen van de menselijke bovenarm volgen, biedt het een massage die geheel uit uw armen bestaat, handelend op de Yangchi- en Quchi-punten. De uitgebalanceerde 3D-tractie die ontstaat in de met lucht gevulde zakken, zal je armen en handpalmen versterken.
Air bag arm massage

Diepe infrarood koolstofvezel verwarming

De rugverwarmfunctie van 40-50º C elimineert koude gewaarwording en rugpijn. De golflengte van infrarode straling valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie kan worden geabsorbeerd door de menselijke cellen, waardoor de cellen worden geactiveerd en het metabolisme wordt gestimuleerd.
Diepe infrarood koolstofvezel verwarming

Twee geheugenfuncties

Met deze twee functies kunt u voldoen aan de behoeften van uw gezin. Elke combinatie van massagemethoden en functies die door u of uw gezin worden gekozen, kan worden opgeslagen met de juiste M1 / M2-geheugenprogramma's. Het enige wat u hoeft te doen is twee seconden op de knop drukken nadat u een bepaald geluid hebt gehoord. Vervolgens treedt de automatische geheugenmodus in werking. Met deze functie kunt u de massagetijd instellen volgens uw voorkeuren, zodat u kunt genieten van een doorlopende massage.

Timer functie

With this function, you can set the massage time according to your preferences, which will allow you to enjoy a continuous massage.

Heb je cervicale of lumbale pijn?

De innovatieve functie van de luchtpompen kan synchroon of continu werken om de aandrijfkracht te leveren die de luchtkussens nodig hebben. Zowel de ontspanningsmassage als de luchtdrukmassage zijn nauwkeurig en uniek, waardoor u kunt genieten van een verkwikkende massage.

De massagestoel weet het en handelt!

Wervels zijn meestal de oorzaak van taille- en rugpijn en torticollis. In onze Komoder massagestoelen zit een technologie verwerkt die door middel van haar detectiefunctie de massagepunten kan identificeren op basis van uw lengte. Deze technologie omvat 500 punten over uw hele lichaam, van nek tot voet, waardoor u kunt genieten van een comfortabele fysiotherapie en tevens de problemen die worden veroorzaakt door een slechte gezondheidstoestand kunt verminderen.

Komoder VICTORIA massagestoel
Geen verzendkosten.
Vraag de prijslijst aan, verzending en montage zijn gratis.
Vraag naar de speciale aanbieding

Automatische massageprogramma's

Pijnverlichting

Pijnverlichting

En automatisch massageprogramma van 15 minuten dat zich kan concentreren op de punten die vermoeidheid veroorzaken en u helpt om het lichaam te herstellen.

Geheugen - atletenprogramma

Geheugen - atletenprogramma

De geavanceerde nauwkeurigheid en kracht van het rollersysteem in combinatie met een comfortabele luchtdrukshiatsu-massage verlicht vermoeidheid als gevolg van lichamelijke inspanning en helpt het lichaam te herstellen.

Rug en taille - huisvrouwen

Rug en taille - huisvrouwen

Massage om uw rug en taille te ontspannen, De massage behandelt uw onderrug en thoraxbanden. Ontspant stijve spieren.

Comfort - ouderen

Comfort - ouderen

Volledige drukmassage van je nek tot je voetzolen, van je bovenarmen tot je vingertoppen. Dit programma biedt je een ongeëvenaarde massage-ervaring voor het hele lichaam.

Volledige luchtdruk, nek en schouders - computergebruikersgroep

Volledige luchtdruk, nek en schouders - computergebruikersgroep

Een automatisch comfortabel massageprogramma voor uw nek en schouders, ontworpen om u een goed gevoel te geven tijdens de massage, waardoor pijn in de halswervels gemakkelijk wordt verlicht.

Taille stretch, pijnverlichting - schoonheidsgroep

Taille stretch, pijnverlichting - schoonheidsgroep

Ontworpen om spierpijn en stijfheid te verlichten, door uw rugspieren te strekken, uw spieren te ontspannen en vermoeidheid te verlichten.

Victoria - een massagestoel zoals de handen van een therapeut

Intelligente mechanische massagehanden verzamelen continue gegevens over de rugcurve en imiteren de massagetechnieken die door professionele masseurs worden gebruikt om u een stereo, multidimensionale look te geven. Intelligente massagehanden imiteren de methoden die door professionele masseurs worden gebruikt om de volgende soorten massage uit te voeren: kneden, aandraaien, zwaaien, drukken, duwen, vastgrijpen, slingeren en draaien.

Komoder VICTORIA massagestoel

Heeft u spierpijn? De stoel behandelt samentrekkingen.

Het uitrekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en spierspanningen en contracties te verlichten. Dit uitrekken wordt bereikt met behulp van massagekussens voor de schouders, armen en benen.

De Komoder Victoria massagestoel is ontworpen voor verschillende soorten gebruikers en heeft innovatieve automatische massageprogramma's die een individuele massage bieden die aan verschillende verwachtingen voldoet.

Komoder VICTORIA massagestoel

Voetverwarmingsfunctie

Het verwarmingssysteem en de airbags van het onderlichaam stimuleren de bloedcirculatie in de voeten en kuiten.

Kuitsteun

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker kan de kuitsteun zich vrij uitstrekken over een afstand van maximaal 15 cm, wat een volledige lichaamsmassage garandeert die is aangepast aan de grootte van elke gebruiker.

Voetverwarmingsfunctie Komoder VICTORIA

Circulaire LED-kleurentherapie verlichting

Victoria is ontworpen met LED-lampjes om een bepaalde sfeer te creëren. De LED-lampjes met koele toon bevinden zich op de armleuningen en zijn alleen zichtbaar wanneer de stoel zich in de massagestand bevindt. In een donkere kamer projecteren de LED-lampen een koel blauw licht op de muren, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat.

Circulaire LED-kleurentherapie verlichting
Betaal vooraf via bankoverschrijving, of tijdens de levering via contante betaling of onze handige betaallink.
Vraag de speciale aanbieding aan

Technische specificaties en functies

Liggende / extensiebescherming Ja
Volledige rugmassage Ja
Elektrisch verstelbare rugsteun Ja
Beensteun met massagefunctie Verstelbaar
Kuit airbags Airbags voor kuiten en voetzolen
Zitvlak massage Ja
Ontspannende massage en positie Ja
Kuit massage Ja
Reflex therapie Ja
Voetzoolmassage Ja
Afastandsbediening Ja
Bekleding Ecologisch antibacterieel leer
Gewicht (kg) 97 kg
Stroomvoorziening 220 - 230V
Afmetingen van Komoder Victoria massagestoel
Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 5 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D

Geverifieerde beoordelingen voor Komoder Victoria Zero Gravity Massagestoel:

De eerste ervaring was echt geweldig!
- van
5 van 5 punten
Gisteravond is de stoel bij ons bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Helaas kon de auto niet bij ons voor de duur staan, maar dat vonden ze geen probleem. Toen ik thuis kwam van mijn werk hebben ze de stoel uitgepakt en gemonteerd op de juiste positie. Nadat de stoel er eenmaal stond heeft de hele familie even in de stoel gezeten om de stoel te testen. Echt een geweldige eerste ervaring! Vriendelijke groet, Jan Larooij
Beoordeling: 5 van 5 punten, op basis van 1 beoordelingen
Vergelijkbare producten
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de producten
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst