Komoder KM400 Deluxe Zero Gravity Massagestoel met verwarming, Gua Sha Reflexology Stretching-programma, LED-verlichting en Space Saver-technologie. Een perfecte massagestoel voor uw huis of appartement.

Komoder KM400 Massagestoel
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Brand Komoder
  • Productiejaar 2019
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag de speciale prijs aan

Een massagestoel die de handen van een massagetherapeut nabootst.

De KM400L is een massagestoel van de nieuwe Komoder-generatie, uitgerust met 4 intelligente, stille massagehanden die op en neer kunnen bewegen voor een volledige rugmassage. De KM400L maakt gebruik van de nieuwe 135-centimeter L-vormige massagerail, waardoor deze de massagestoel is met het langste massagebereik.

Massage met volledige luchtdruk (schouders, rug, zitvlak, armen, benen).

De KM400L is uitgerust met een innovatieve luchtpomp en klepfunctie. De pomp kan synchroon of continu werken om de benodigde aandrijfkracht voor de 28 airbags te leveren. Zowel de ontspanningsmassage als de sterke airbagdruk zijn nauwkeurig en uniek, waardoor u kunt genieten van een verkwikkende massage.

Komoder KM400L Massagestoel
Zero Space Komoder KM400L

De Komoder KM400L massagestoel Uitgerust met rug- en beenverwarming.

Het verwarmingsapparaat verbetert de effectiviteit van de massage, waardoor kou in de winter of in de zomer in kamers met airconditioning wordt geëlimineerd. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem wordt de KM400L massagestoel een van de meest complexe massagestoelen op de markt. De rugverwarmingsfunctie gebruikt koolstofvezel als een infraroodverwarmingsbron.

Zero Space Komoder KM400L

Weinig benodigde ruimte voor de Komoder KM400L massagestoel. De stoel neemt weinig ruimte in beslag. Maak je geen zorgen over de ruimte.

De stoel is ontworpen voor kleine ruimtes, zodat u tijdens het gebruik slechts een afstand van 5 centimeter nodig hebt tussen de stoel en de muur erachter. De zitting van de massagestoel schuift naar voren zonder de achterwand te raken.

Aangenaam uiterlijk. Functioneel ontwerp.

De dynamische vorm van deze massagestoel is aangepast om gebruikers thuis ruimte te laten besparen. Dit model is ideaal voor een huis, appartement of kantoor en zelfs voor plaatsen met beperkte ruimte.

De stoel scant je rug en past zichzelf op een intelligente manier aan.

De nieuwe KM400L is uitgerust met een automatisch schouderlokalisatiesysteem, wat betekent dat uw rug vóór elke massagesessie wordt gescand om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie perfect kan worden aangepast.

3D-rolsysteem

De nieuwe KM400L massagestoel is uitgerust met een set intelligente, stille 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, naar binnen en naar buiten en van links naar rechts. Deze mechanische handen helpen de gewichts- en hoogteparameters van elke gebruiker te detecteren.

Scanning for Komoder KM400L

Gebruiksgemak: achteroverleunen / verlengen, starten / stoppen, automatische massage, USB-poort.

De nieuwe Komoder KM400 massagestoel zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de rugleuning en de beensteunen / uitschuifknoppen. U hoeft niet langer te stoppen tijdens de massagesessie om de massagepositie te veranderen. U kunt de stoel op elk gewenst moment in een bepaalde positie brengen om uit te rusten of tv te kijken.

Smartphone verbinding.

De KM400L wordt geleverd met een USB-poort, zodat u een smartphone of een ander apparaat kunt aansluiten.

Recline/extend buttons on the right arm.

De stoel biedt een goede armmassage. Je zult verschillende airbags vinden.

Komoder KM400L wordt geleverd met verbeteringen van de armmassage. De airbags hebben verschillende posities, zodat het plaatsen van je armen in de daarvoor bestemde steunen veel comfortabeler is en de onderarmmassage effectiever is.

Het biedt 4 airbagzones voor beide armen.


In vergelijking met andere massagestoelen biedt deze stoel meer airbags voor armmassage. Geniet van airbag- en luchtdrukmassage.

Arm massage with the Komoder KM400L chair

Negatieve zuurstofionfunctie.

Negatieve zuurstofionfunctie - controleer de knop bij de linkerbovenarm. Innovatief ontwerp met negatieve zuurstofionen in de hoofdsteun, het kan een continue stroom van negatieve zuurstofionen uitzenden. Volgens de nationale infrarood- en industriële elektrische producten voor kwaliteitscontrole en inspectiecentrumverificatie, hebben de negatieve zuurstofionen een concentratie van maximaal 240.000 / cm3, vergelijkbaar met een bos of waterval, en helpen het lichaam spontaan te herstellen.

Negative ions.
Reclining/extension. Zero Gravity. Komoder KM400L.

De stoel kan helemaal achterover en biedt ontspanning.

Met de nieuwe Komoder KM400L kunt u de stoel achterover leunen in 3 gewichtloze posities. Deze positie brengt je in een staat van gewichtloosheid waarin je kunt genieten van perfecte, onbeperkte ontspanning.

Zero Gravity positions

Wanneer de modus "Zero Gravity" start, is de hoek tussen het lichaam en de voeten ongeveer 118 graden. De dijen en kuiten worden hoger geplaatst dan het hart. De zwaartekracht (gewicht) van elk lichaamsdeel zal gelijkmatig over de massagestoel worden verdeeld, zodat de druk op het lichaam volledig verdwijnt.

Audio systeem. Ingebouwde luidsprekers. Het is niet meer nodig om kabels door het huis te leggen.

U hebt de mogelijkheid om een smartphone of tablet te gebruiken om muziek af te spelen. Verbind de stoel via Bluetooth met de telefoon, tablet of laptop. De stoel is uitgerust met een set luidsprekers ingebouwd in de rugleuning en u kunt via Bluetooth rechtstreeks naar uw favoriete muziek luisteren vanaf uw mobiele telefoon.

bluetooth KM400L

Belangrijke functies

Reflex therapie

De voetsteun strekt zich traploos uit om verschillende gebruikershoogten in te stellen.
Reflex Therapy

Kuitsteun

De kuitsteun is uitgerust met massagerollen en airbags, plus 8 natuurlijke magneten.
Calf rest

L-vormige gebogen rail

De massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie met een L-vormige gebogen rail, die het resultaat is van uitgebreid onderzoek in combinatie met de nieuwste kennis op dit gebied. Het bereik van de massage is 135 cm, waardoor u kunt genieten van een persoonlijke massage van uw hoofd tot uw zitvlak, bijna tot op uw knieën.
L-shaped curved rail

Guasha voetmassage

Simuleert menselijke aanraking en geniet van een geavanceerde roltechnologie, die een Guasha-massage biedt die vergelijkbaar is met die van een professionele massagetherapeut. Met een bereik van 3 cm en gericht op het Yongquan-punt op de zool van uw voet, kan de verstrekte massage delicaat en constant zijn, maar deze kan ook sterker zijn, afhankelijk van hoe u de instellingen van de afstandsbediening instelt.
Guasha foot massage

Airbag voetmassage

Airbags van verschillende grootte wikkelen zich volledig om uw kuit, enkel en voet en bieden u een drievoudige ervaring die u nooit zult vergeten. Pas deze methode toe, waarmee u achtereenvolgens de compressie-, pauze- en evacuatiefunctie voor luchtdruk activeert om de Xuanzhong- en Taixi-acupunten te stimuleren, wat u een perfect comfort en harmonie zal brengen.
Air bag foot massage

Magneettherapie

De magneettherapie die wordt bereikt dankzij de 8 nauwkeurig geplaatste permanente magneten van 300 cc kan het lage magnetietgehalte in het lichaam verbeteren, door de Chengshang- en Zhonmai-acupunten op de kuit te stimuleren.
Magnet therapy

Rugmassage bereik

De intelligente mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen op de nek, schouders, rug en taille. Ze kunnen automatisch de specifieke curve van de rug van de mens induceren, met een breedtebereik van 21 cm en een rugbereik van 135 cm, die de hele rug bestrijkt.
Back Massage Range

Rugbreedte aanpassing

De S-vormige curve die het lichaam ondersteunt, omvat een combinatie van rugmassagestructuren en principes van menselijke techniek, zodat u kunt genieten van een uiterst nauwkeurige rugmassage. De breedte kan worden aangepast van 6 tot 21 cm, met drie breedte-opties..
Back width adjustment

Air bag arm massage

Uitgerust met 12 airbags die de rondingen van de menselijke bovenarm volgen, biedt het een massage die geheel uit uw armen bestaat, handelend op de Yangchi- en Quchi-punten. De uitgebalanceerde 3D-tractie die ontstaat in de met lucht gevulde zakken, zal je armen en handpalmen versterken.
Air bag arm massage

Diepe infrarood koolstofvezel verwarming

De rugverwarmfunctie van 40-50º C elimineert koude gewaarwording en rugpijn. De golflengte van infrarode straling valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie kan worden geabsorbeerd door de menselijke cellen, waardoor de cellen worden geactiveerd en het metabolisme wordt gestimuleerd.
Far infrared carbon fiber heating

KM400L - een massagestoel zoals de handen van een therapeut

Intelligente mechanische massagehanden verzamelen continue gegevens over de rugcurve en imiteren de massagetechnieken die door professionele masseurs worden gebruikt om u een stereo, multidimensionale look te geven. Intelligente massagehanden imiteren de methoden die door professionele masseurs worden gebruikt om de volgende soorten massage uit te voeren: kneden, aandraaien, zwaaien, drukken, duwen, vastgrijpen, slingeren en draaien.

Komoder KM400L Massagestoel
Komoder KM400L Massagestoel

Heeft u spierpijn? De stoel behandelt samentrekkingen.

Het uitrekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en spierspanningen en contracties te verlichten. Dit uitrekken wordt bereikt met behulp van massagekussens voor de schouders, armen en benen.

De Komoder KM400L massagestoel is ontworpen voor verschillende soorten gebruikers en heeft innovatieve automatische massageprogramma's die een individuele massage bieden die aan verschillende verwachtingen voldoet..

Voetverwarmingsfunctie

Het verwarmingssysteem en de airbags van het onderlichaam stimuleren de bloedcirculatie in de voeten en kuiten.

Kuitsteun

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker kan de kuitsteun zich vrij uitstrekken over een afstand van maximaal 15 cm, wat een volledige lichaamsmassage garandeert die is aangepast aan de grootte van elke gebruiker

Voetverwarmingsfunctie

Circulaire LED-kleurentherapie verlichting

De KM400L is ontworpen met LED-lampjes om een bepaalde sfeer te creëren. De LED-lampjes met koele toon bevinden zich op de armleuningen en zijn alleen zichtbaar wanneer de stoel zich in de massagestand bevindt. In een donkere kamer projecteren de LED-lampen een koel blauw licht op de muren, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat.

Circular LED color therapy lighting

Technische specificaties en functies

Liggende / extensiebescherming Ja
Volledige rugmassage Ja
Elektrisch verstelbare rugsteun Ja
Beensteun met massagefunctie Verstelbaar
Kuit airbags Airbags voor kuiten en voetzolen
Massage rollers 3D
Zitvlak massage Ja
Ontspannende massage en positie Ja
Kuit massage Ja
Reflex therapie Ja
Voetzoolmassage Ja
Afastandsbediening Ja
Bekleding Ecologisch antibacterieel leer
Gewicht (kg) 97 kg
Stroomvoorziening 220 - 230V
Vraag de speciale prijs aan
KM-400-DELUXE

Algemene Voorwaarden | Garantie | Contact | Privacybeleid & Cookies

Alle informatie op www.komoder.nl is eigendom van Komoder B.V.
™ Komoder handelsmerk. De inhoud van deze website kan auteursrechtelijk beschermd zijn.