Massagekussen voor de rug RELAXA

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Op voorraad ✓

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst
Shiatsu-rugmassage Voeding via 12V/220V stopcontact Vermogen: 48 watt Antibacterieel leer

De meest comfortabele manier om thuis, op kantoor of in de auto te ontspannen!

Het Relaxa massagestoelkussen past perfect op uw stoel of autostoel. Met een modern design bedekt het de zitting en de rugleuning van de stoel perfect, waardoor u op elk moment van de dag een kwartier kunt ontspannen.

Eenmaal ingeschakeld masseert het mechanisme zowel de gespannen spieren van de rug, het cervicale gebied als het lumbale gebied. De rollen van het mechanisme glijden van boven naar beneden en geven optioneel warmte aan de gemasseerde gebieden, wat resulteert in een uiterst ontspannend en verkwikkend effect. De extra vibratiefunctie, met 3 intensiteitsniveaus, helpt ook de tonus van de paravertebrale spieren te herstellen.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

Belangrijke functies van het RELAXA massagekussen

1. Massageprogramma's

De massage uitgevoerd door de Relaxa is verkwikkend en bedekt nauwkeurig de sacrale, lumbale en cervicale gebieden. De rolbeweging volgt het pad van de paravertebrale spieren, beweegt zowel naar boven als naar beneden en kan handmatig worden geconcentreerd op de drie hierboven genoemde hoofdzones. Door de middelste toets van de afstandsbediening te activeren, kunt u direct genieten van het hele massageproces in combinatie met warmte, waardoor de effectiviteit ervan wordt vergroot.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

2. Volledige rug-, boven- of onderrugmassage

Door zijn constructie biedt het Relaxa massagekussen u 4 massagemogelijkheden. Eén daarvan is een volledige rugmassage waarbij de rollen over het hele ruggebied werken, van boven naar beneden en drie gerichte massagetypes op specifieke, goed gedefinieerde gebieden. Door op de onderste toets van de afstandsbediening te drukken, stopt de massagerol en concentreert zich uitsluitend op het sacrale, lumbale of cervicale gebied. Deze functies zijn op elk moment toegankelijk, zodat u onderweg het massagemenu kunt wijzigen.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

3. Massagerollen voor de rug

De rugmassagerollen zijn gemaakt van een milieuvriendelijk materiaal dat zeer goed bestand is tegen gewicht en kracht, en in staat is om nauwkeurige massages uit te voeren op de beoogde gebieden. Het rollenmechanisme is ontworpen met twee paar rollen naast elkaar geplaatst, waarbij elk paar een van de ruggedeelten bedient. De beweging is aangenaam en stevig en het resultaat aan het einde van de massage is uiterst verkwikkend en revitaliserend.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

4. Sneltoetsen

De afstandsbediening is gepositioneerd aan de recherkant van het massagekussen en is altijd goed toegankelijk. De drie verticaal opgestelde toetsen hebben de volgende functies: de bovenste toets start en stopt het massageprogramma, de middelste activeert de rugverwarmingsoptie tijdens de massage en de onderste toets activeert de massage van een van de rugzones.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

5. Antibacterieel leer

Het materiaal waarvan het massagekussen is gemaakt, is milieuvriendelijk en antibacterieel en zeer goed bestand tegen slijtage. De Relexa is beschikbaar in twee kleuren: zwart en rood.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

6. Makkelijk te gebruiken

Het Relaxa massagekussen is een uiterst betrouwbaar apparaat. Het kan binnen enkele seconden worden geïnstalleerd op de stoel waar u werkt, en is eenvoudig vast te zetten met verstelbare elastische banden. Bovendien kan hij onmiddellijk uit de stoel worden gehaald en naar een nieuwe locatie worden verplaatst, zoals uw autostoel. De sigarettenaansteker van uw auto voorziet de Relaxa van stroom tijdens uw reis.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

Shiatsu-massagekussen

Het Relaxa massagestoelkussen beschikt tevens over een shiatsu-functie, een effectieve en aangename vorm van Japanse massage die de laatste tijd aan populariteit wint. Bij deze massagetechniek worden de handen, vingers en ellebogen van de therapeut gebruikt om druk uit te oefenen op verschillende punten op het lichaam. Met behulp van moderne technologie bootst het shiatsu-massagekussen de bewegingen van een therapeut na om u volledige ontspanning te bieden, waar u ook bent.


Massagekussen ook geschikt voor autostoelen

Het Relaxa massagekussen is de meest comfortabele manier om de sedentaire levensstijl van het moderne leven tegen te gaan en een weldadige herstart te bieden, precies wanneer dat nodig is. Dit verwarmbare massagekussen kan ook worden aangepast aan autostoelen, waardoor het een ideale optie is voor de lange periodes die u in het verkeer doorbrengt. Hij is gemakkelijk te vervoeren en niet zwaar, waardoor hij op elk moment van de dag een echte persoonlijke ontspanningsassistent is. Met behulp van de afstandsbediening kan de massage perfect worden aangepast aan de stemming en gezondheid van de gebruiker, of deze nu op een autostoel, thuis of op kantoor wordt gebruikt.

Massagekussen voor de rug, Relaxa

Specificaties en technische kenmerken


Kleur: zwart en rood Materiaal: antibacterieel leer
Dimensies: 118 x 40 x 9 cm (L x l x gros.) Afmetingen rugleuning: 60 cm (L)
Afmetingen zitting: 40 cm (L) Vermogen: 48 W
Voeding: 220-240 V~, 50/60 Hz Lengte netsnoer: 1,8 m
Gewicht: 6,5 kg Bedrijfstijd: 15 minuten
3 selecteerbare massagezones: volledige rug, boven- of onderrug Shiatsu -rugmassage
Met vibratiemassage optie Met rood licht en warmtefunctie
Bedrijfstijd: Max. 15 minuten Handige afstandsbediening
Demonstratie programma Beschermingsklasse: 2
Verwijderbare hoes wasbaar op max 30℃. Aanbevolen gebruikersleeftijd: ouder dan 8 jaar

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman B.

Den Haag/Katwijk

Telefoon: +31 642 451 153

E-mail: katwijk@komoder.nl