Komoder KM7800 Robostic 3D Zero Gravity Massagestoel

Komoder KM7800 Zero Gravity Massagestoel
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Brand Komoder
  • Productiejaar 2019
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag de speciale prijs aan

Komoder KM7800 Design 2018

De nieuwe Komoder KM7800 massagestoel is uitgerust met een set 3D intelligente, stille massage handen die op en neer kunnen bewegen, voorwaarts en achteruit, evenals zijwaarts. Dit model maakt deel uit van de Komoder 2018 Design-categorie die in juni is gelanceerd, waardoor het tot nu toe de beste Komoder massage stoel is.

Verbeterde Functies

De A87-1 is uitgerust met een verscheidenheid aan functies, zoals: comfort, ontspanning, pijnverlichting, snelle massage ervaring, taille stretch, volledige luchtdruk, plus een scala aan andere massage functies specifiek voor het nieuwe 2018 concept.

Smartphone Applicatie

Het is nu mogelijk om uw telefoon te gebruiken om de massage te regelen, als u dat wenst. De Komoder KM7800 is de enige massage stoel die ook kan worden bestuurd doormiddel van een smart device, door gebruik te maken van de gratis applicatie gelanceerd door de fabrikant.

Komoder KM7800
Komoder KM7800

Handmatige massage selectie.

De stoel is ontworpen met een handmatige massage selectie functie voor het bovenlichaam. Er zijn 3 massageposities beschikbaar: volledig, gedeeltelijk en gefixeerd. Er zijn 6 massage methoden: schoudergrijpen, kneden, tikken, shiatsu, kneden en tikken, en 3D. Er zijn 5 snelheidsniveaus beschikbaar, en bij het tikken en shiatsu massage kunt u kiezen uit 5 verschillende breedteopties om de breedte van de massagehanden aan te passen.

Automatische massage selectie

Kies een voorgeprogrammeerde massage voor een interessante massage-ervaring. Op de afstandsbediening vindt u diverse automatische massageprogramma's, die u een verscheidenheid aan massagemethoden, verschillende bewegingen, verschillende massagesnelheden, volledige luchtmassage, etc. bieden.

Luchtdruk Massage

Luchtdruk onderarm massage functie (met 8 ingebouwde airbags), bovenarm massage functie (met 4 ingebouwde airbags), met drie intensiteitniveaus.

Onderlichaam luchtdruk massage: luchtdruk rug massage (met 4 ingebouwde airbags), luchtdrukbotmassage (16 airbags), luchtdruk been massage (36 airbags), met 3 intensiteitniveaus.

Komoder KM7800
Komoder KM7800

Verwarmingsfunctie

Rugverwarmingsfunctie met koolstofvezel als bron voor diepe infraroodverwarming. De golflengte van infraroodstraling komt overeen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie door de menselijke cellen geabsorbeerd kan worden, het de cellen kan activeren en de stofwisseling stimuleerd. De verwarmingsfunctie wordt vooral aanbevolen in de winter of tijdens koude periodes.

Komoder KM7800

Unieke onderrug swingende functie

Deze functie is niet beschikbaar op andere modellen. De heup airbags worden automatisch geactiveerd, herstellen de onderrug en maken swingende bewegingen om de onderrug en de bekken te ontspannen. De airbags, die de rug activeren en decomprimeren, geven de taille een links rechts zwenkende beweging. Deze beweging kan de wervelkolom aanpassen om stijfheid effectief te elimineren.

Komoder KM7800

Audio Functie. Geïntegreerde speakers.

U kunt nu een smartphone of tablet gebruiken om de stoel via Bluetooth te bedienen.

Maak verbinding met de smart terminal via Bluetooth om uw muziek af te spelen. Er zijn twee luidsprekers in de massagestoel ingebouwd. Geniet van uw favoriete muziek.

Komoder KM7800

Zero Space en Zero Gravity

De Komoder KM7800 is een massagestoel die direct naast een muur geplaatst kan worden. U heeft slechts een minimumafstand van 5 cm naar de achterwand nodig. Deze stoel is ontworpen met een speciale functie, waardoor het zich op een andere manier uitstrekt. Daardoor kan het met maximaal 22 cm naar voren worden geschoven wanneer u de Zero Gravity of uitbreidingsfuncties gebruikt. Zodoende zal de zitting van de stoel naar voren schuiven, zonder de vloer of de achterwand te raken.

Komoder KM7800

Negatieve Zuurstof Ion Functie

Negatieve zuurstofionfunctie - check de knop bij de linker bovenarm. Door middel van een innovatief ontwerp met negatieve zuurstofionen in de hoofdsteun kan een constante stroom van negatieve zuurstofionen worden uitgestoten. Volgens het nationale inspectiecentrum voor kwaliteitsbewaking en verificatie van infrarood en industriële elektrische producten hebben de negatieve zuurstofionen een concentratie van maximaal 240.000 / cm3, vergelijkbaar met die van een bos of een waterval en dragen daardoor bij aan een spontaan herstel van het menselijk lichaam.

De negatieve zuurstofionen kunnen de vervuiling van deeltjes (PM) met 2,5 keer verminderen. Ook kunnen ze de lucht in de kamer optimaliseren en een belangrijke rol spelen in de verbetering van de immuniteit van het lichaam.

Belangrijke functies

Reflextherapie

De voetsteun is vrij verstelbaar, zodat het kan worden aangepast aan verschillende gebruikerslengtes.
Reflextherapie

Kuitsteun

De kuitsteun is uitgerust met massagerollen en airbags, plus 8 natuurlijke magneten.
Kuitsteun

Onderbeen massage

Airbags van verschillende groottes hullen zich volledig om je kuit, enkel en voet en bieden zodoende een drievoudige ervaring die u nooit zal vergeten. Pas deze methode toe, waarbij u in opeenvolging de luchtcompressie-, pauze- en evacuatiefunctie activeert en hierdoor de Xuanzhong en Taixi acupunten stimuleert die op zijn beurt zorgen voor perfect comfort en harmonie.
Onderbeen massage

Voetmassage met rollen

Bootst menselijke aanraking na en komt met een geavanceerde massageroltechnologie, die een Guasha-massage geeft, vergelijkbaar met die van een professionele massagetherapeut. Met de focus op het Yongquan-punt aan de zool van je voet kan de massage gevoelig en constant zijn, maar het kan ook steeds sterker worden.
Voetmassage met rollen

S-vorm rugmassage

Met het 3D-rollensysteem kunnen de rollers omhoog / omlaag / links / rechts / naar voren / achteruit op je nek, schouders, rug en taille bewegen. De rollen passen zich aan en bewegen in een S-vorm en volgen daarbij de vorm van de wervelkolom. Het heeft een breedtebereik van 6 cm (om de ruggengraat niet aan te raken) tot 21 cm (om de hele rug te bedekken).
S-vorm rugmassage

Rugbreedte aanpassing

De S-vormige kromming die het lichaam ondersteunt, omvat een combinatie van rugmassage-structuren en menselijke engineering principes, zodat u van een zeer nauwkeurige rugmassage kunt genieten. De breedte kan worden aangepast van 6 tot 21 cm, met drie breedte opties.
Rugbreedte aanpassing

Airbag armmassage

Uitgerust met 12 airbags die zich aanpassen aan de vorm van de bovenarm, biedt het een massage die uw armen volledig omvat en de Yangchi en Quchi-punten behandelt. De gebalanceerde 3D-tractie die afkomstig is van de airbags, zal daarnaast uw armen en handpalmen versterken.
Airbag armmassage

Diepe infrarood koolstofvezelverwarming

De 40-50º C rugverwarmingsfunctie elimineert kou en rugpijn. De golflengte van de infraroodstraling komt overeen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie door de menselijke cellen geabsorbeerd kan worden, het de cellen zal activeren en de stofwisseling stimuleert.
Diepe infrarood koolstofvezelverwarming

Twee geheugen functies

Deze twee functies zullen voldoen aan de eisen van uw gezin. Elke massagemethode en functiecombinatie die u en uw gezin kunnen kiezen, kan worden opgeslagen met behulp van de juiste M1 / M2-geheugenprogramma's. Het enige wat u hoeft te doen, is de knop twee seconden ingedrukt houden nadat u een bepaald geluid hoort ,waarna de automatische geheugenmodus wordt opgestart.

Massage timer functie

Met deze functie kunt u de massagetijd instellen op basis van uw voorkeuren, zodat u kunt genieten van een continue massage of sessies van 10, 15, 20, 25, 30 of 40 minuten.

KM7800 Massage technologie

Door hun innovatieve functie kunnen de luchtpompen zowel gezamelijk als ook achtereenvolgend van elkaar opereren om de vereiste motorkracht te leveren voor de airbags. Zowel de ontspanningsmassage als de sterke druk van de airbags zijn precies en uniek, waardoor u van een verfrissende massage kunt genieten.

De wervels zijn meestal de oorzaak van een stijve nek, pijn in de taille en zones in de rug. De Komoder massagestoelen maken gebruik van state of the art internationale technologie met een 3D detectie functie die de massagepunten kan identificeren op basis van uw lengte. Van het Fengchi-punt aan je nek tot aan het Yongquan-punt op je zool. Deze technologie detecteert 500 punten op het hele lichaam, waardoor u een professionele, comfortabele en verfrissende fysiotherapie krijgt die gezondheidsproblemen kan verhelpen. Komoder gezondheidsproducten worden ontworpen op basis van specificaties die het resultaat zijn van bevindingen uit medisch onderzoek.

Komoder Massage technologie

Automatische massage programma’s

Pijnverlichting

Pijnverlichting

Een 15 minuten durende automatisch massage programma dat zich kan concentreren op de punten van uw vermoeidheid, en zorgt voor een gezondheidsservice voor het hele lichaam.

Geheugen - Atletenprogramma

Geheugen - Atletenprogramma

De geavanceerde nauwkeurigheid en kracht die het rolsysteem biedt, gecombineerd met een comfortabele luchtdruk shiatsu massage, verlicht de vermoeidheid die wordt verkregen als gevolg van lichamelijke inspanning, waardoor u een gezond lichaam krijgt.

Rug en taille - Huisvrouwen

Rug en taille - Huisvrouwen

Massage om je rug en taille te ontspannen. Actief werkzaam op je onderrug en thorax ligamenten. Ontspant stijve spieren.

Comfort - ouderen groep

Comfort - ouderen groep

Volledige drukmassage van uw nek tot uw voetzolen, van uw bovenarm tot uw vingertoppen, biedt u een ongeëvenaarde massage ervaring voor uw hele lichaam.

Volledige luchtdruk, nek en schouders - computer gebruikersgroep

Volledige luchtdruk, nek en schouders - computer gebruikersgroep

Automatisch comfortabel massageprogramma voor uw nek en schouders, ontworpen om u goed te laten voelen tijdens de massage, waardoor de pijn in de cervicale wervels makkelijk wordt verlicht.

Waist stretch, pain relief  - beauty love group

Taille stretch, pijnverlichting - beauty love groep

Ontworpen om spierpijn en stijfheid te verlichten, door uw rugspieren te rekken, te ontspannen en vermoeidheid te verlichten.

Magnettherapie functie

In de kuit airbags bevinden zich 8 magneten met natuurlijke energie. Magnetterapie kan het cholesterolgehalte verminderen, het kan de accumulatie van vrije radicalen in het lichaam elimineren, en het kan de immuniteit van het lichaam verbeteren en biedt daarnaast vele andere voordelen.

Volgens het nationale inspectiecentrum voor kwaliteitstoezicht en verificatie van infrarood en industriële elektrische producten, is vastgesteld dat het niveau van magnetische intensiteit 73mT is. Dit is in overeenstemming met de nationale beschermingsnormen, waarin wordt aangegeven dat bereik tussen de 40-110mT moet liggen.

Magnettherapie functie
massage chair Komoder KM7800

Body Stretching.

De massagestoel wordt aanbevolen voor het elimineren van spierspanning en gewrichtsstijfheid, waardoor u op deze manier een goede gezondheidstoestand kunt behouden. Stretching wordt bereikt met behulp van de schouder-, arm- en beenmassakussens.

Kuitsteun extensie

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker kan de kuitsteun tot 15cm verlengd worden, waardoor een volledige lichaamsmassage wordt gewaarborgd, afhankelijk van de individuele grootte van elke gebruiker.

Massage technieken

Shiatsu

Druk op de belangrijkste lichaamspunten; Snelheid en breedte zijn verstelbaar. Deze methode elimineert effectief spierspanning en stijfheid, waardoor de druk op de wervels wordt verminderd.
shiatsu

Licht tikken

De massagerollen tikken in een op- en neerwaartse richting licht op uw rug en zullen de bloedsomloop in je hele rug activeren. Licht tikkende massage is een van de bekendste en meest recente ontspannings- en massagemethoden.
Licht tikken

Kneden

Deze methode kan je spieren diep indrukken, zodat het enkele van je belangrijkste punten stimuleert. Het kan spierspanning en stijfheid elimineren. Bovendien biedt de verstelbare snelheid u een perfecte massage.
Kneden

Kneden + licht tikken

De massagerollen tikken je rug in een op- en neerwaartse richting lichtjes aan, dit programma wordt vervolgens opgevold door een kneedmassage die op zijn beurt weer wordt afgewisseld met het programma met lichte tikken. Het is een alternatieve combinatie massage voor de hele rug.
Kneden + licht tikken

Schoudergrip en kneden

De 3D massagerollen grijpen en kneden de schouders, ontspannen de spieren en elimineren vermoeidheid. Het kneden van de massagepunten in een opwaartse richting verlicht de diepste pijn.
Schoudergrip en kneden

Rollen (volledig of gedeeltelijk)

Dit is een massagetechniek waarbij u de nauwkeurigheid van de 3D massagerollen zult opmerken. De hele spierbaan die langs je wervelkolom loopt wordt in een opwaartse richting gemasseerd door de massagerol, die je rug zal aanduwen en ontspannen.
Rollen (volledig of gedeeltelijk)

12-punts fysiotherapie

FENGCHI Point - Kalmeert de lever en verspreidt wind, heeft een ontgiftingseffect; Aanbevolen voor hoofd- en kiespijn.

TIAN LIAO Point - Verspreidt wind en luchtvochtigheid. Reinigt de meridianen en verzacht pijn; nekproblemen, enz.

BINGFENG Point - Verspreidt wind en luchtvochtigheid; Verbetert hoesten, vermindert slijm; Aanbevolen voor scapulohumerale periarthritis, bronchitis, enz.

XINSHU Point - Vermindert benauwdheid, regelt de Qi, activeert evenwijdig, kalmeert de zenuwen en verbetert veel harttoestanden.

GANSHU Point - Verzacht de lever en de galblaas, regelt de Qi en versterkt het zicht, verbetert veel leveraandoeningen.

SHENGSHU Point - Versterkt de nieren en ondersteunt de Yang, versterkt de taille en heeft een sterk waterretentie effect; Verbetert vele niercondities.

NEIGUAN Point (van het hoogste belang voor een gezond hart) - Kalmeert de geest, regelt de Qi en verzacht pijn, helpt het hart en verbetert veel harttoestanden.

HAND SANLI Point - Ondersteunt het hart en verbetert het zicht, regelt het maagdarmstelsel; Geschikt voor taille-, schouder- of armpijn, dyspepsie en mondzweren, tandpijn, verkoudheid, enz.

FOOT SANLI Point (van het hoogste belang voor een gezond lichaam) - Opent de meridianen; Versterkt de milt en maag, helpt bij hepatitis, enteritis, bronchitis, nefritis, enz.

TAIXI Point - Voedt de Yin en versterkt de nieren; Versterkt de Yang en de taille; Geschikt voor nefritis, cystitis, emfyseem, enz.

KUNLUN Point - Kalmeert de zenuwen en helpt het hart, helpt de pezen; Geschikt voor sciatic zenuwpijn, knieartritis, verstuikte enkel, enz.

YONGQUAN Point - Voedt de Yin en versterkt de nieren, kalmeert de lever en verspreidt wind; Helpt bij slapeloosheid, zenuw hoofdpijn, myocarditis, enz.

Komoder KM7800 A87-1

Technische specificaties en kenmerken

Volledige rugmassage Ja
Liggende rugleuning Ja. Elektrische rugleuning
Voetsteun Liggende en uitstrekbare elektrische voetsteun
Massage rollen 3D, 2018-design
Zitvlak massage Ja, met air bags
Bekken massage Ja, met air bags
Kuit massage Ja, met air bags
Voetzool massage (reflex therapie) Met rollen en airbags
Afstandsbediening Ja.
Bekleding Ecologisch, antibacterieel leer.
Gewicht van de stoel (kg) 130 kg
Maximale gebruikersgewicht onbeperkt
Voltage 220 - 230V
Afmetingen
afmetingen Komoder KM7800
Komoder KM7800

Beschikbare kleuren en materialen voor Komoder KM7800

De stoel is ook verkrijgbaar in andere kleuren: beige, bruin en zwart. Afhankelijk van de ruimte en inrichting kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw smaak. De stoel is bekleed met de meest veerkrachtige materialen vervaardigd door Komoder.

Vraag de speciale prijs aan
KM7800

Geverifieerde beoordelingen voor Komoder KM7800:

Bedankt, ik ben erg blij! - van , februari 2019. Beoordeling: 5 van 5 punten
Rating
"Bedankt, ik ben erg blij! Alles werkte uitstekend en de stoel is echt perfect.

... en ik kan bevestigen dat de verkoopafdeling goed werk aflevert.
Ik heb de juiste antwoorden ontvangen op mijn vragen en dit gaf mij het vertrouwen om voor Komoder te kiezen. Het is altijd maar afwachten want je precies kan verwachten als je een online aankoop doet... maar als iemand zijn werk goed doet, verdient het ook te worden gezegd, daarom mijn complimenten!

Hartelijk bedankt"

De stoel net ontvangen! - van , januari 2019. Beoordeling: 5 van 5 punten
Rating
"Ik heb de stoel hier net ontvangen van een zeer attente glimlachende chauffeur. Ik laat jullie weten hoe de motage is verlopen :-)"

Beoordeling: 5 van 5. 2 klanten

Algemene Voorwaarden | Garantie | Contact | Privacybeleid & Cookies

Alle informatie op www.komoder.nl is eigendom van Komoder B.V.
™ Komoder handelsmerk. De inhoud van deze website kan auteursrechtelijk beschermd zijn.