Massagestoel met zero gravity voor ultieme ontspanning

Stel je voor dat je je in een stoel nestelt en met één druk op de knop zweeft, bijna gewichtloos. Dit is het gevoel dat een zero gravity massagestoel je kan bieden. Maar wat is precies een zero gravity massagestoel en welke voordelen brengt deze luxe stoel met zich mee? In deze blog ontdek je alles over de werking en de voordelen van een massagestoel met zero gravity.

VELETA II DELUXE 4D Massagestoel
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat 11 massagetechnieken ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
1 beoordelingen
PREORDER
THERAPEUTIX Massagestoel
Therapeutix is de nieuwste massagestoel van Komoder met een zero gravity functie ✔️ Bevat 4D-massage en een gezondheidsscan ✔️ Gratis verzending
details bekijken
1 beoordelingen
NOVA DUO Massagestoel
NOVA DUO is een massagestoel met innovatieve technologie die wel 20 automatische massageprogramma's en 9 massagetechnieken heeft ✔ Probeer in onze showroom!
details bekijken
1 beoordelingen

Wat is een Zero Gravity Massagestoel?

Een zero gravity massagestoel is geïnspireerd op de houding van astronauten in de ruimte. In deze houding worden je benen iets boven je hart geplaatst, wat zorgt voor een evenwichtige verdeling van het gewicht en minder druk op je ruggengraat en spieren. De zero gravity positie zorgt voor een ultieme ontspanning van je lichaam.

Hoe Werkt het?

Wanneer je de zero gravity functie van de stoel activeert, kantelt de rugleuning naar achteren en worden je benen omhoog gebracht. Hierdoor wordt je lichaam in een ergonomische en ontspannen houding gebracht. Vervolgens kun je genieten van een uitgebreide massage, waarbij de massagerollen en luchtkussens in de stoel strategische drukpunten in je lichaam masseren.

Voordelen van een Zero Gravity Massagestoel:

  1. Diepe Ontspanning: De zero gravity houding zorgt voor een diepe ontspanning van je spieren en gewrichten. Het vermindert de druk op je rug en helpt bij het loslaten van spanning.
  2. Betere Massage-Ervaring: In de zero gravity positie kunnen de massagerollen en luchtkussens je lichaam beter bereiken en masseren. Dit resulteert in een effectievere en aangenamere massage.
  3. Verbeterde Circulatie: De verhoogde positie van je benen helpt de bloedcirculatie te verbeteren. Dit kan bijdragen aan een betere zuurstofvoorziening van je spieren en weefsels.
  4. Stressvermindering: De ontspannende zero gravity positie en de massagefuncties helpen bij het verminderen van stress en het vrijkomen van endorfine, de "gelukshormonen" van je lichaam.

Komoder massagestoel zero gravity

Als je op zoek bent naar de ultieme ontspanning en luxe in je eigen huis, overweeg dan een elektrische massagestoel met zero gravity. En het goede nieuws is dat Komoder je kan adviseren bij de aanschaf van zo'n stoel. Laat je lichaam verwennen en geniet van de voordelen van zero gravity massagestoelen - de perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en spanning.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk aan den Rijn

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl