Elektrische massagestoel, helpt u relaxen!

Stelt u eens voor; u komt uitgeput thuis na een drukke dag. Hoe fijn zou het zijn als er dan een elektrische massagestoel voor u klaar staat, waarin u even helemaal tot rust kan komen?

We leven in een tijdperk waarin de werkdruk hoog ligt en we dagelijks veel informatie te verwerken krijgen. Een burn-out ligt bij veel mensen dan ook continu op de loer. Daarnaast bewegen we steeds minder en nemen lichamelijke klachten toe. Sinds de corona crisis werken we bijvoorbeeld veel meer thuis, maar vaak zitten we hierbij niet op de juiste stoel wat rugklachten kan veroorzaken.

Natuurlijk kunt u naar een massagesalon gaan wanneer u toe bent aan een massage, maar deze zijn niet 24 uur per dag, zeven dagen per week tot uw beschikking. Wanneer u thuis een elektrische massagestoel heeft, kunt u altijd genieten van een heerlijke massage, wanneer u maar wil. Naast deze algemene elektrische stoelen bieden wij ook nog specifieke modellen aan zoals de Panasonic massagestoel of een massage naast uw bureaustoel.


Elektrische massagestoel en de voordelen ervan

Vaak denken mensen bij een elektrische massagestoel dat dit overbodige luxe is, maar wanneer het product eenmaal aangeschaft is, kan men niet meer zonder. Een dergelijk product biedt namelijk veel positieve effecten. Net zoals bij een masseur, kan een elektrische massagestoel lichamelijke klachten verminderen en heeft het een ontspannende werking, waardoor ook uw stress afneemt of zelfs voorkomen wordt. Hierdoor komen uw lichaam en geest meer in balans en wordt u slaapritme onder andere bevordert.

Daarnaast kan een massage afvalstoffen uit het lichaam verwijderen en het spierherstel bevorderen bij spierpijn. Ook heeft het een positief effect op de spijsvertering, de bloedcirculatie en wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam bevordert. Een massage versterkt het immuunsysteem en stimuleert een geluksgevoel. Kortom, meer dan genoeg voordelen bij de aankoop van een dergelijke stoel!


Elektrische massagestoelen en alle extra functies

U zou denken dat een elektrische massagestoel maar één functie heeft, namelijk masseren. En hoewel dat aan de ene kant ook wel klopt, is er toch een breed scala van verschillende elektrische massagestoelen verkrijgbaar met elk andere eigenschappen en extra functies die u helpen nog meer te ontspannen.

De producten van Komoder hebben, zoals eerder genoemd, veel verschillende massage programma’s en opties. Kies bijvoorbeeld een specifiek lichaamsdeel dat u gemasseerd wil hebben, zoals de rug of voeten, of ga voor een full body massage. Ook kunt u kiezen of u een harde of zachte massage wil. Ondanks dat deze stoelen elektrisch masseren, kunnen ze toch maatwerk leveren. De stoel scant uw lichaam en weet zo precies waar er gemasseerd moet worden, net zoals een masseur op basis van zijn of haar ervaring en kennis zou doen.

De meeste verstelbare stoelen met massagefunctie hebben een zero gravity functie. In een zero gravity positie wordt u in een hoek van 118 graden gelegd, waarbij uw benen in dezelfde horizontale lijn liggen als uw schouders en hoger liggen dan het hart. Dit verdeelt de zwaartekracht over uw hele lichaam, waardoor de druk op het lichaam verdwijnt en uw het gevoel hebt dat u gewichtloos bent. Dit is de ideale massage positie en zal u een perfecte ontspanning bieden.

Naast masseren bieden massagestoelen ook extra functies, zoals een ingebouwde verwarming, spraakbesturing, bluetooth verbinden met smartphone of tablet en ingebouwde luidsprekers. Via sommige hoofdsteunen kan uw zelfs extra zuurstof krijgen in de vorm van negatieve zuurstofionen. Het effect hiervan is vergelijkbaar met een bos of waterval, waardoor het lichaam geholpen wordt spontaan en heel natuurlijk te herstellen.


Neem contact met ons op

Bent uw overtuigd van de mogelijkheden van een elektrische massagestoel? En wil u er eentje kopen, maar weet u nog niet precies welk model of waar u op moet letten? Wij adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Hier kunt u uiteraard alle producten zelf testen, wie wil dat nou niet?
Wanneer u een luxe massagestoel bij Komoder bestelt, bezorgen en monteren wij deze gratis bij u thuis. Wij streven ernaar uw bestelde product binnen vijf werkdagen bij u te leveren.


Neem contact met ons op

Wilt meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op telefoon, of stuur ons een email: [email protected]. Mocht u ons willen bereiken buiten de reguliere openingstijden laat dan een Whatsapp bericht achter met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor afspraken in een van onze showrooms kunt u contact opnemen met de volgende telefoonnummers:
Rotterdam: +31 615 671 997
Katwijk: +31 642 451 153

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu