Elektrische massagestoel

Stel je eens voor: je komt uitgeput thuis na een drukke dag. Hoe fijn zou het zijn als er dan een elektrische massagestoel voor je klaar staat, waarin je even helemaal tot rust kan komen?

We leven in een tijdperk waarin de werkdruk hoog ligt en we dagelijks veel informatie te verwerken krijgen. Een burn-out ligt bij veel mensen dan ook continu op de loer. Daarnaast bewegen we steeds minder en nemen lichamelijke klachten toe. Sinds de corona crisis werken we bijvoorbeeld veel meer thuis, maar vaak zitten we hierbij niet op de juiste stoel wat rugklachten kan veroorzaken.

Natuurlijk kan je naar een massagesalon gaan wanneer je toe bent aan een massage, maar deze staan niet 24 uur per dag, zeven dagen per week tot je beschikking. Wanneer je thuis een elektrische massagestoel hebt, kan je altijd genieten van een heerlijke massage, wanneer je maar wil.

Voordelen van een elektrische massagestoel

Vaak denken mensen bij een elektrische massagestoel dat dit overbodige luxe is, maar wanneer hij eenmaal aangeschaft is, kan men niet meer zonder. Een elektrische massagestoel biedt namelijk vele positieve effecten. Net zoals bij een masseur, kan een massagestoel lichamelijke klachten verminderen en heeft het een ontspannende werking, waardoor ook je stress afneemt of zelfs voorkomen wordt. Hierdoor komen je lichaam en geest meer in balans en wordt je slaapritme bevordert.

Daarnaast kan een massage afvalstoffen uit het lichaam verwijderen en het spierherstel bevorderen bij spierpijn. Ook heeft het een positief effect op de spijsvertering en de bloedcirculatie en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam bevordert. Een massage versterkt het immuunsysteem en stimuleert een geluksgevoel.

Geautomatiseerde programma’s en extra functies

Je zou denken dat een massagestoel maar één functie heeft, namelijk masseren. En hoewel dat aan de ene kant ook wel klopt, is er toch een breed scala van verschillende massagestoelen verkrijgbaar met elk andere eigenschappen en extra functies die je helpen nog meer te ontspannen.

Breed scala aan verschillende massage programma's. Kies een specifiek dat je gemasseerd wil hebben, zoals je rug of voeten, of ga voor een full body massage. Ook kan je kiezen of je een harde of zachte massage wil. Ondanks dat een massagestoel elektrisch masseert, kan hij toch maatwerk leveren. Hij scant je lichaam en weet zo precies waar er gemasseerd moet worden, net zoals een masseur op basis van zijn of haar ervaring en kennis zou doen.

De meeste verstelbare massagestoelen hebben een zero gravity functie. In een zero gravity positie wordt je in een hoek van 118 graden gelegd, waarbij je benen in dezelfde horizontale lijn liggen als je schouders en hoger liggen dan het hart. Dit verdeelt de zwaartekracht over je hele lichaam, waardoor de druk op het lichaam verdwijnt en je het gevoel hebt dat je gewichtloos bent. Dit is de ideale massage positie en zal je een perfecte ontspanning bieden.

Naast masseren bieden veel massagestoelen ook veel extra functies, zoals een ingebouwde verwarming, spraakbesturing, bluetooth verbinden met smartphone of tablet en ingebouwde luidsprekers. Via sommige hoofdsteunen kan je zelfs extra zuurstof krijgen in de vorm van negatieve zuurstofionen. Het effect hiervan is vergelijkbaar met met een bos of waterval, waardoor het lichaam geholpen wordt spontaan te herstellen.

Geniet van een eigen elektrische massagestoel

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van een elektrische massagestoel? En wil je een elektrische massagestoel kopen, maar weet je nog niet precies welk model of waar je op moet letten? Wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms in Almere, Katwijk of Rotterdam. Hier kan je uiteraard alle elektrische massagestoelen zelf testen, wie wil dat nou niet?

Wanneer je een luxe massagestoel bij Komoder bestelt, bezorgen en monteren wij deze gratis bij jou thuis. Wij streven ernaar om jouw nieuwe elektrische massagestoel binnen vijf werkdagen bij jou te leveren.

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Komoder Agent
Bel ons nu