Kom tot rust in een relax massagestoel

Je herkent het gevoel vast wel. Je hebt een lange werkdag achter de rug en kan wel wat ontspanning gebruiken. Of je hebt een zware training gehad en je lichaam voelt loodzwaar aan. Of je nou mentaal of juist fysiek uitgeput bent, een heerlijke massage doet vaak wonderen. Maar om iedere keer dat je behoefte hebt om te relaxen een professionele massage te boeken is vrij prijzig, en bovendien zijn massagesalons niet 24 uur per dag geopend. Een eigen relax massagestoel biedt hierin de oplossing.
Regelmatig ontspannen in je eigen relaxstoel met massage functie heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Naast dat het heerlijk is, vermindert een massagestoel stress. Het zorgt bovendien voor onder andere een betere bloedsomloop en spijsvertering, een betere ademhaling en nachtrust en bevordert het spierherstel. Een massagestoel met relax functie bevordert dus zowel je lichaam als geest.

Ontdek de verschillende functies

Net zoals een professionele masseur, kan een elektrische relax stoel zich aanpassen aan jouw lichaam en wensen. Een elektrische massagestoel heeft verschillende functies en standen waardoor je de massage kan instellen op jouw behoeftes.
Kies bijvoorbeeld een massage uit voor een specifiek gedeelte van je lichaam, zoals een rug- of voetmassage. Maar ook een relaxfauteuil met massage en verwarming is mogelijk. Daarnaast beschikken veel massagestoelen over extra technische snufjes, om het relaxen compleet te maken, zoals ingebouwde speakers.

Bestel je massage relaxstoel eenvoudig bij Komoder

Ben jij overtuigd van de voordelen die een relaxstoel met massagefunctie jouw mentale en fysieke gesteldheid kunnen bieden en wil je hier graag op elk gewenst moment gebruik van kunnen maken? Dan ben je bij Komoder aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten massagestoelen, van zowel ons eigen merk als andere merken.
Kies één van de massagestoelen op onze site, of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 615 671 997, wij adviseren je graag in je keuze voor jouw eigen massage relaxstoel.
Wil je de verschillende massage stoelen graag eerst in het echt zien en even proefzitten? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam.
Heb je je keuze gemaakt? Dan leveren wij jouw nieuwe relax massagestoel binnen vijf werkdagen. We ontzorgen je volledig in zowel de bezorging als montage. Onze gespecialiseerde monteurs zetten de massagestoel direct op de gewenste plek en maken hem klaar voor gebruik. Zo kan jij direct beginnen met relaxen!

Vraag nu de prijslijst aan
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst