Kom tot rust in een relax massagestoel

Je herkent het gevoel vast wel. Je hebt een lange werkdag achter de rug en kan wel wat ontspanning gebruiken. Of je hebt een zware training gehad en je lichaam voelt loodzwaar aan. Of je nou mentaal of juist fysiek uitgeput bent, een heerlijke massage doet vaak wonderen. Maar om iedere keer dat je behoefte hebt om te relaxen een professionele massage te boeken is vrij prijzig, en bovendien zijn massagesalons niet 24 uur per dag geopend. Een eigen relax massagestoel biedt hierin de oplossing.
Regelmatig ontspannen in je eigen relaxstoel met massage functie heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Naast dat het heerlijk is, vermindert een massagestoel stress. Het zorgt bovendien voor onder andere een betere bloedsomloop en spijsvertering, een betere ademhaling en nachtrust en bevordert het spierherstel. Een massagestoel met relax functie bevordert dus zowel je lichaam als geest.

Ontdek de verschillende functies

Net zoals een professionele masseur, kan een elektrische relax stoel zich aanpassen aan jouw lichaam en wensen. Een elektrische massagestoel heeft verschillende functies en standen waardoor je de massage kan instellen op jouw behoeftes.
Kies bijvoorbeeld een massage uit voor een specifiek gedeelte van je lichaam, zoals een rug- of voetmassage. Maar ook een realxfateuil met verwarming of massagestoel met verwarming is mogelijk. Daarnaast beschikken veel massagestoelen over extra technische snufjes, om het relaxen compleet te maken, zoals ingebouwde speakers.

Bestel je massage relaxstoel eenvoudig bij Komoder

BEPERKTE VOORRAAD
FOCUS III | Komoder dé expert in massagestoelen
De nieuwe massagestoel FOCUS III beschikt over 6 massagetechnieken en biedt 15 geautomatiseerde massageprogramma's. ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending.
details bekijken
1 beoordelingen
EVEREST FLEX II Massagestoel
De EVEREST FLEX II is speciaal ontworpen om ook lange mensen te effectief te masseren! ✔️ 11 automatische programma's ✔️ 3D massage ✔️ Verwarmingssysteem
details bekijken
1 beoordelingen
BEPERKTE VOORRAAD
FOCUS II | Komoder dé expert in massagestoelen
De FOCUS II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 12 automatische massageprogramma's ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
5 beoordelingen

Ben jij overtuigd van de voordelen die een relaxstoel met massagefunctie jouw mentale en fysieke gesteldheid kunnen bieden en wil je hier graag op elk gewenst moment gebruik van kunnen maken? Dan ben je bij Komoder aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten massagestoelen, van zowel ons eigen merk als andere merken.
Kies één van de massagestoelen op onze site, of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 615 671 997, wij adviseren je graag in je keuze voor jouw eigen massage relaxstoel.
Wil je de verschillende massage stoelen graag eerst in het echt zien en even proefzitten? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam.
Heb je je keuze gemaakt? Dan leveren wij jouw nieuwe relax massagestoel binnen vijf werkdagen. We ontzorgen je volledig in zowel de bezorging als montage. Onze gespecialiseerde monteurs zetten de massagestoel direct op de gewenste plek en maken hem klaar voor gebruik. Zo kan jij direct beginnen met relaxen!

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk aan den Rijn

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl