Massagestoel zwart

Ben jij op zoek naar een zwarte massagestoel? Bij Komoder vind je een groot aanbod automatische massagestoelen van verschillende merken en in verschillende kleuruitvoeringen, waaronder zwarte massagestoelen.

Ontspan in een zwarte massagestoel

Je komt thuis van een lange dag op werk en je bent doodmoe. Hoe heerlijk zou het zijn als je op dat moment kan genieten van een ontspannende massage? Als je thuis een massagestoel hebt staan, kan jij genieten van een heerlijke massage wanneer jij maar wil. Of je nou lichamelijk werk doet, of juist een hectische kantoorbaan hebt, in een massagestoel kan je even helemaal bijkomen van je werkdag. Je vermoeide lichaam wordt gemasseerd en de ontspanning gaat eventuele stress tegen. Ook na een zware training kan een massage heerlijk zijn en helpen om spierpijn te voorkomen.

Zwarte massagestoelen met verschillende functies

Ben jij overtuigd van de vele voordelen van een massages en wil je graag thuis een massagestoel zwart kopen? Dan ben je bij Komoder aan het juiste adres. Bij ons vind je meer dan 20 verschillende modellen die variëren in functies en kleuren, hebben wij altijd een massagestoel die aansluit op al jouw wensen.

De meeste massagestoelen zijn beschikbaar in meerdere kleurstellingen, zodat je als koper kan kiezen wat het beste in jouw interieur past. Als je een massagestoel zwart wil, zijn de Komoder Everest 2020 massagestoel, Focus II, Marina goede opties. De zwarte Prime massagestoel is bovendien afgewerkt met luxe gouden details. Naast de massagestoelen die wij onder onze eigen merknaam ontwikkelen en produceren, bieden wij ook massagestoelen van andere merken aan, zoals de zwarte Panasonic EP MA70 Hotstone massagestoel.

We kunnen ons echter voorstellen dat je geen idee hebt waar je op moet letten bij het uitzoeken van een zwarte massagestoel. Daarom geven we je graag vrijblijvend advies. Neem contact met ons op of bezoek één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Hier kan je bovendien onze massagestoelen zelf proberen.

Heb je een zwarte massagestoel bij ons besteld? Wij streven ernaar om de massagestoel binnen vijf werkdagen te leveren. Wij bezorgen en monteren jouw nieuwe massagestoel gratis bij jou thuis, zodat jij direct kan gaan genieten van een ontspannende massage!

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu