Massagestoel in Amsterdam kopen

Hoe fijn zou het zijn als je in het altijd drukke Amsterdam een massagestoel thuis had waardoor je op elk gewenst moment kan genieten van een heerlijke massage? Dat kan met de massagestoelen van Komoder.

Wist je dat een goede massagestoel namelijk massages kan geven van dezelfde kwaliteit als een professionele masseur? Door geavanceerde technieken leest de massagestoel je lichaam en weet zo precies waar elke spier ziet. Bovendien kan je zelf nog kiezen uit verschillende standen en programma’s. Wil je bijvoorbeeld een full body massage of juist alleen je schouders, benen of voeten laten masseren?

Zo kan je altijd genieten van een ontspannende massage op de momenten dat jij hier behoefte aan hebt, zonder dat je elke keer rekening hoeft te houden met de openingstijden van de massagesalon, en belangrijker nog, zonder dat je elke keer hoeft te betalen.

Vind jouw massagestoel in Amsterdam

Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een automatische massagestoel? Wij leveren een groot assortiment elektrische massagestoelen in Amsterdam van zowel ons eigen merk als andere topmerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 615 671 997 of laat je contactgegevens op onze site achter, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Op basis van je lengte, gewicht en specifieke wensen, kiezen wij voor jou de meest geschikte modellen massagestoel(en) voor jouw situatie?

Om tot de juiste keuze te komen, raden we je aan om de Komoder massagestoel die jij op het oog hebt voor aankoop te testen. In regio Amsterdam hebben wij verschillende showrooms met ons assortiment massagestoelen, namelijk in Katwijk of iets verder in Rotterdam. Naast dat je de verschillende massagestoelen zelf kan testen met een heerlijke massage, staan onze gespecialiseerde medewerkers ook voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen met het uitzoeken van de juiste massagestoel.

Heb je je keuze gemaakt? Dan leveren wij je nieuwe massagestoel in Amsterdam in de meeste gevallen al binnen vijf werkdagen. Het laatste wat wij willen, is dat jij gaat stressen over hoe je nieuwe massagestoel in Amsterdam naar de tweede of misschien wel de vijfde verdieping krijgt. Daarom ontzorgen wij je volledig in zowel de bezorging als montage. Onze monteurs vertrekken pas zodra jouw nieuwe elektrische massagestoel op de juiste plek staat en aangesloten is. Zo kan jij direct gaan genieten van een heerlijke massage in jouw eigen massagestoel.

Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl