Massagestoel blauw

Ben je op zoek naar een blauwe massagestoel? Dan ben je bij Komoder aan het juiste adres. Wij hebben massagestoelen in allerlei verschillende kleuren, zowel van ons eigen merk als van andere merken. Zo heb jij altijd een ruim aanbod massagestoelen om uit te kiezen.

Bij het uitzoeken van een massagestoel wil je niet alleen dat hij goed kan masseren, maar hij moet er natuurlijk ook nog een beetje leuk uit zien. Een elektrische massagestoel is nou eenmaal een vrij groot apparaat. Dan is het wel zo prettig dat deze er ook enigszins leuk uitziet. Met een trendy kleur als blauw wordt je massagestoel een echte eyecatcher!

Daarnaast draagt een blauwe massagestoel ook bij aan extra rust. Als kleur van de lucht en zee staat blauw namelijk voor stabiliteit, ontspanning en loyaliteit. Het wordt vaak geassocieerd met rust en kalmte. Ideaal dus voor een massagestoel!

Vind de massagestoel die aan jouw wensen voldoet

Voorbeelden van blauwe massagestoelen die je bij Komoder kan bestellen zijn de Komoder Veleta II. Maar natuurlijk telt niet alleen het uiterlijk van een elektrische massagestoel. Het is veel belangrijker wat de massagestoel allemaal moet kunnen. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je bij het begin van je zoektocht naar een massagestoel geen idee hebt waar je precies op moet letten. Daarom geven we je graag advies en helpen we je bij het uitzoeken van een geschikte massagestoel. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Hier kan je bovendien alle massagestoelen stuk voor stuk zelf testen, wie wil dat nou niet?

Heb je een keuze gemaakt en je nieuwe blauwe massagestoel bij Komoder besteld? Dan doen wij alles eraan om deze zo snel mogelijk bij jou te leveren, meestal kan dit al binnen vijf werkdagen. Omdat we niet willen dat je je druk maakt om de bezorging en/of montage, regelen wij dit voor je. Wij bezorgen je massagestoel gratis bij jou thuis. En dat betekent niet afleveren bij de voordeur, maar wij zetten de stoel netjes op de plek waar jij hem wil hebben. Ook als dat betekent dat de stoel één of twee trappen op moet. Bovendien monteren onze vakkundige bezorgers de stoel ook meteen. Zo kan jij direct gaan genieten van een heerlijke massage.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman B.

Den Haag/Katwijk

Telefoon: +31 642 451 153

E-mail: katwijk@komoder.nl

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst