Op zoek naar de beste massagestoel?

Ben jij op zoek naar een elektrische massagestoel, maar weet je niet wat de beste keuze voor jou is? Bij Komoder vind je de beste massagestoel die aansluit op jouw wensen. Wij hebben een ruim aanbod massagestoelen van verschillende merken, waaronder ons eigen merk. Zo heb jij altijd voldoende keuze uit de beste massagestoelen. Maar hoe weet je wat de beste massagestoel voor jou is.

Massagestoelen met verschillende functionaliteiten

Ieder lichaam is anders en dus zijn er ook tal van verschillende massages mogelijk. Wat voor jou een fijne professionele massage is, kan voor iemand anders als een onaangename massage ervaring worden beleefd. Een goede masseur luistert naar zijn cliënt, voelt het lichaam en past zijn behandeling hierop aan.

Een elektrische massagestoel werkt eigenlijk precies hetzelfde. Goede massagestoelen kunnen als het ware je lichaam scannen en weten dus precies waar er gemasseerd moet worden. Bovendien zijn er allerlei verschillende functionaliteiten zoals verwarming, automatische programma’s en zelfs de mogelijkheid om muziek af te spelen. Veel massagestoelen beschikken bovendien over een zero gravity modus, die je lichaam in de meest ideale positie brengt waarin je zo min mogelijk zwaartekracht ervaart en dus optimaal kan genieten van je massage.

Persoonlijk advies om de beste massagestoel uit te zoeken

Onze gespecialiseerde medewerkers geven je graag persoonlijk advies welke massagestoel het beste bij jouw lichaam, wensen en situatie past. Op basis van je lengte en gewicht, zullen we een aantal geschikte massagestoelen voor je uitzoeken. De volgende stap is te bepalen waar jouw massagestoel aan moet voldoen. Zoek je bijvoorbeeld een massagestoel voor het verhelpen van specifieke lichamelijke klachten, zoals een behandeling van de nek of schouders? Of wil je aan het eind van een lange werkdag gewoon kunnen genieten van een ontspannende massage terwijl je de deur niet meer uit hoeft?

Voor iedere situatie vind je bij Komoder een passende massagestoel. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefon of kom eens langs in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Naast advies krijgen, is het hier ook mogelijk om verschillende massagestoelen zelf te testen om er zo achter te komen wat het beste bij jou past.

Geniet van de service van Komoder

Heb jij de beste massagestoel voor jouw situatie gekozen? Dan gaan wij onze uiterste best doen om deze binnen vijf werkdagen bij jou te leveren. Bij Komoder willen we je graag ontzorgen, want het laatste wat je wil, is stress om je nieuwe massagestoel. Daarom monteren wij de massagestoel direct op locatie, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van een heerlijke massage.

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Komoder Agent
Komoder Agent
Bel ons nu