Massagestoel professioneel

Wil jij ook vaker genieten van een professionele massage en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een professionele massagestoel bij jou thuis? Bij Komoder ben je aan het juiste adres voor een groot aanbod professionele massagestoelen.

Massage afgestemd op jouw lichaam

Maar een massagestoel kan toch nooit zo goed masseren als een echte masseur? Een stoel zal nooit een massage kunnen aanpassen op de persoon die in de stoel ligt, zoals een professionele massagetherapeut dat wel kan doen door te kijken naar het lichaam en te luisteren naar degene die op de massagetafel ligt? Dat kan dus wel. Dankzij een speciale techniek scant de massagestoel je lichaam, waardoor de intelligente mechanische massagehanden precies weten waar ze moeten masseren. Je kan bovendien kiezen tussen automatische programma’s en verschillende standen, zodat jij jouw massage precies kan afstemmen op jouw wensen en behoeftes.

Heb je bijvoorbeeld last van rugpijn? Ga dan voor een rugmassage. De rollers van de massagestoel herkennen je rug door het scannen van het lichaam en kunnen hierdoor een uiterst nauwkeurig massage geven aan de nek, schouders, rug en taille. Heb je juist last van je voeten na een lange dag waarbij je veel hebt moeten lopen? Kies dan voor een Guasha voetmassage vergelijkbaar met een professionele massagetherapeut of een voetmassage met luchtkussens.

Waar je ook behoefte aan hebt, met behulp van moderne technieken kan een massagestoel professionele massages aanbieden, maar dan waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Geniet van uw eigen professionele massagestoel

Kan jij niet wachten om thuis te genieten in een professionele massagestoel? Maar weet je niet precies welke massagestoel de beste keus voor jou is? Wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende professionele massagestoelen te testen in een van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam.

Heb je een massagestoel bij ons besteld? Wij streven ernaar om je nieuwe professionele massagestoel binnen vijf werkdagen bij jou thuis te leveren en zorgen ook voor de montage, zodat jij direct kan gaan genieten van een heerlijke massage.

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu