Everest massagestoel

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Op voorraad ✓

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst
3D massagerollers Luidsprekers met Bluetooth Zero Gravity Systeem Rugverwarming
Intelligent scanmechanisme Voorwaarts schuifsysteem om ruimte te besparen Reflexotherapie (voetmassage) SL massagekussen 130 cm
Everest Massagestoel
Everest afstandsbediening

Massage van nek tot voeten.

Deze nieuwe massagestoel is in staat zich aan te passen aan de kenmerken van het menselijk lichaam en bevat de volgende functies en mogelijkheden: zero-gravity, zero-wall technologie, volledige lichaamsmassage met luchtkussens, 130 cm SL-trackmassage, guasha-rollers voor de voetzolen en een bluetooth audiosysteem voor muziek. Deze Komoder massagestoel geeft je de ultieme massage-ervaring in je huis en helpt je elke dag gezond en actief te blijven.

Volledige lichaamsmassage.

De innovatieve functie van de luchtpomp, kan synchroon en continu werken, om de nodige kracht te leveren aan alle luchtkussens die u zullen masseren. Zowel de ontspanningsmassage als de sterke druk van de luchtkussens zijn precies en uniek, zodat u kunt genieten van een verfrissende, zachte of diepe massage.

Everest Massagestoel

De voetsteun is uitschuifbaar. Perfect voor lange mensen.

De massagestoel wordt geleverd met een bijgewerkte versie van de voetsteun ten opzichte van eerdere modellen van deze massagestoel. Dit is een volledig nieuw ontwerp, bedoeld om meer comfort te bieden aan lange gebruikers tot ca. 195 - 200 cm. Dit maakt Everest een ideale massagestoel voor lange gebruikers die extra beenruimte nodig hebben.

Everest Massagestoel

Audiosysteem. Ingebouwde speakers. Geen kabels door het huis

U kunt een smartphone of tablet gebruiken om muziek af te spelen.

Verbind uw telefoon, tablet of laptop via Bluetooth met de luidsprekers op de massagestoel. De massagestoel is uitgerust met een set luidsprekers die zijn ingebouwd in de rugleuning en via de Bluetooth-verbinding kunt u rechtstreeks naar uw favoriete muziek luisteren vanaf uw mobiele telefoon.

Verbind uw telefoon, tablet of laptop via Bluetooth
Everest Massagestoel

De massagestoel scant uw lichaam en past zich intelligent aan

De nieuwe Everest is uitgerust met een automatische schouder detectiesysteem. Dit systeem voert een scan uit voorafgaand aan elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie perfect wordt aangepast aan de contouren van het lichaam.

3D rollersysteem

De nieuwe Everest massagestoel is uitgerust met een set van stille, intelligente 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, zich naar voren en naar achteren uitstrekken en tevens zijwaarts bewegen. Deze mechanische handen helpen de parameters van elke gebruiker te detecteren: gewicht en lengte.

Everest scant uw lichaam en past zich intelligent aan
Everest Massagestoel

Infraroodverwarming - perfect voor in de winter

De rugverwarmingsfunctie op 40º-50º C elimineert het koude gevoel en de rugpijn. De golflengte van de infraroodstralen valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie wordt geabsorbeerd door de menselijke cellen. Hierdoor worden de cellen geactiveerd en het metabolisme gestimuleerd.

Everest Massagestoel

Volledige massage door luchtdruk (schouders, rug, zitten, armen, benen).

Deze functie wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en om spierspanning en gewrichtsstijfheid te elimineren, zodat u uw gezondheid op peil kunt houden. Het rekken wordt uitgevoerd met behulp van de massagekussens voor de schouders, armen en benen.

Luchtkussens voor schouders, armen, benen en zitvlak.

Everest gebruikt capsuleachtige armleuningen, ingebouwde luchtkussens en een geleidelijk oppervlak, zodat uw armen kunnen genieten van een comfortabele massage, ongeacht de hoek van de stoel. Door de combinatie van luchtdrukmassage van de stoel op bepaalde delen van de benen en de "zero gravity" functie, zal uw lichaam een gevoel van comfort ervaren.

Everest Massagestoel

Rek- en strekfuncties van de kolom

Deze functie wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en om spierspanning en gewrichtsstijfheid te elimineren, zodat u uw gezondheid op peil kunt houden. Het rekken wordt uitgevoerd met behulp van de massagekussens voor de schouders, armen en benen.

Voetmassage. Verstelbare ondersteuning.

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, kan de steun voor de benen vrij worden versteld, de maximale lengte van de extensie is 15 cm, waardoor een massage voor het hele lichaam wordt verzekerd, ongeacht de lengte van de gebruiker.

Perfect voor verschillende lengtes en gewichten.

De Komoder massagestoel is ontworpen voor verschillende gebruikers. Met zes innovatieve automatische massageprogramma's, die u een persoonlijke massage geven, voldoet deze stoel aan de eisen van verschillende gebruikers.

Komoder Massagestoel Everest Volledig lichaam

Reflexologie. Massage die indruk maakt.

De reflextherapiemassage wordt uitgevoerd met een klein bordje uitgerust met rollers en de voetsteun strekt zich naadloos uit om verschillende gebruikershoogten te accommoderen.
Reflexologie

Voetmassage

De voetsteun is uitgerust met luchtkussens voor drukmassage en bevat daarnaast 8 natuurlijke magneten.
Voetmassage

Massage van nek tot voeten

Deze massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie met een "L" -vormige rail en is het resultaat van een langetermijnstudie in combinatie met de nieuwste kennis in het veld. Het massagebereik van de stoel is 130 cm en loopt door tot dichtbij de knieën. Hierdoor kunt genieten van een persoonlijke massage van kop tot teen.
Massage van nek tot voeten

Voetmassage. Als zeer aangenaam ervaren door de mensen die het hebben getest.

Het simuleert de aanraking van de menselijke hand en beschikt over geavanceerde roltechnologie. Hierdoor krijgt u een Guasha-massage die aanvoelt alsof het wordt uitgevoerd door een professionele masseur. Met een bereik van 3 cm en gericht op het Yongquan-punt op de zool, kan de aangeboden massage delicaat en constant zijn, maar ook krachtig, afhankelijk van hoe u het op de afstandsbediening instelt.
Voetmassage. Als zeer aangenaam ervaren door de mensen die het hebben getest

Voetmassage met luchtkussens

Airbags van verschillende grootte wikkelen zich volledig om uw kuit, enkel en voet en bieden u een drievoudige ervaring die u nooit zult vergeten. Pas deze methode toe, waarmee u achtereenvolgens de compressie-, pauze- en evacuatiefunctie voor luchtdruk activeert om de Xuanzhong- en Taixi-acupunten te stimuleren. Dit zorgt voor perfect comfort en harmonie.
Voetmassage met luchtkussens

Magneettherapie

De magneettherapie die wordt bereikt dankzij de 8 nauwkeurig geplaatste permanente magneten van 300 cc kan het lage magnetietgehalte in het lichaam verbeteren, door de Chengshang- en Zhonmai-acupunten op de kuit te stimuleren.
Magneettherapie

Rugmassage bereik

De intelligente mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen op de nek, schouders, rug en taille. Ze kunnen automatisch de specifieke curve van de rug van de mens induceren, met een breedtebereik van 21 cm en een rugbereik van 130 cm en is daardoor in staat de gehele rug te bestrijken.
Rugmassage bereik

Deze massagestoel herkent je rug

De S-vormige curve die het lichaam ondersteunt, omvat een combinatie van rugmassagestructuren en technische ontwerpprincipes voor het lichaam van de mens, zodat u kunt genieten van een uiterst nauwkeurige rugmassage. De breedte kan worden aangepast van 6 tot 21 cm en heeft drie breedte-opties.
Deze massagestoel herkent je rug

Armmassage met luchtkussens

Uitgerust met 12 airbags die de rondingen van de menselijke bovenarm volgen, biedt deze massagestoel een massage die de gehele arm beslaat. De massage handelt op de Yangchi- en Quchi-punten. De uitgebalanceerde 3D-tractie die ontstaat in de met lucht gevulde kussens, zal je armen en handpalmen versterken.
Armmassage met luchtkussens

Technische specificaties en functies

Massage op het gehele rugoppervlak Ja
Elektrisch verstelbare rugleuning Ja
Luchtkussens in het zitvlak Ja
Luchtkussens in het beengebied Ja
Rolmassage Ja, 3D
Luchtkussens Ja. Volledig lichaam
Luchtpompen Ja
Massage voor het zitvlak Ja
Massage- en ontspanningspositie Ja
Beenmassage Ja
Reflexologie Ja
Voetmassage Ja
Afstandsbediening Ja
Bekleding Ecologisch, antibacterieel leer.
Gewicht massagestoel (kg) 110 kg
Maximaal gebruikersgewicht (kg) 130 kg
Voeding 220 - 230V
Afmeting Afmetingen van Komoder Everest massagestoel

Wilt u de voordelen van een Komoder massagestoel zelf ervaren? Maak een exclusieve afspraak in onze showroom in Katwijk Leiden of Rotterdam!

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

100% procent tevreden!
- van
Mr. Jan Willem / Utrecht
5 / 5 punten
Zeer fijne rug en been / voet massage. Goede heupmassage. Onze familie gebruikt de stoel elke dag
THANK YOU KOMODER
- van
Noël van 't End - World Judo Champion / Rotterdam
5 / 5 punten
Na het zware trainen is niets fijner dan een goede en stevige massage om te herstellen, dat ik dat nu thuis kan doen is erg fijn. De combinatie van een volledige lichaamsmassage en het zwaarste intensiteitsniveau helpt mijn herstel enorm zodat ik klaar ben voor het volgende toernooi! Het verschil tussen een Komoder en andere stoelen is volgens mijn ervaring dat de Komoder stoel de spieren veel dieper kunnen raken, wat voor sportmassage perfect is.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl