Massagestoel wit

Ben jij op zoek naar een witte massagestoel om na een lange dag hard werken heerlijk in te ontspannen? Of je spieren te laten masseren na een zware training? Een massage heeft zoveel positieve effecten op je lichaam, zowel mentaal als geestelijk. Stel je eens voor dat je een massage kan krijgen wanneer jij wil of hier behoefte aan hebt, omdat jij een mooie witte massagestoel thuis of op je werk hebt staan. Wie wil dat nou niet?

Massagestoelen zijn nogal grote apparaten die flink wat ruimte innemen. Om de stoel optisch kleiner te laten lijken, is het verstandig om te kiezen voor een kleur die niet te veel opvalt. Veel mensen kiezen daarom voor een witte massagestoel. Als een massagestoel wit is en je zet deze voor een witte muur, lijkt hij namelijk een stuk kleiner dan wanneer je hier een donker model neerzet.

De meeste massagestoelen komen in verschillende kleurstellingen. In ons assortiment vind je verschillende massagestoelen die (deels) wit zijn, zoals de Prime massagestoel, de Komoder Victoria II Zero Gravity massagestoel, of de Komoder Luxor II Zero Gravity Massagestoel.

Witte massagestoel kopen?

Bestel je witte massagestoel eenvoudig bij Komoder

Ben jij op zoek naar een mooie witte massagestoel voor bij jou thuis of op kantoor? Dan ben je bij Komoder aan het juiste adres! Bij ons vind je een breed assortiment massagestoelen, van zowel ons eigen merk, maar ook van andere merken. Zo heb jij ruime keuze uit de beste massagestoelen.

We kunnen ons echter voorstellen dat je, behalve de kleur, geen idee hebt waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische massagestoel. Daarom adviseren wij je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen.

Je bent ook van harte welkom in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Hier staan onze medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, terwijl jij de massagestoelen één voor één kan uittesten. Dat wordt genieten!

Heb jij je keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe witte massagestoel binnen vijf werkdagen bij jou geleverd wordt. Over de bezorging en montage hoef jij je geen zorgen te maken. Wij bezorgen en monteren je nieuwe witte massagestoel gratis bij jou thuis, zodat jij direct kan gaan genieten van een heerlijke massage!

Vraag hier onze prijslijst aan!
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟
Laat ons uw lengte en gewicht weten, zodat we u een geschikte massagestoel kunnen aanbevelen.

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl