Massagestoel in Utrecht kopen

Woon jij in Utrecht of heb jij een bedrijf in de omgeving van Utrecht en zou jij vaker willen genieten van een heerlijke massage waar en wanneer jou dat uitkomt? Dan ben je bij Komoder aan het juiste adres!
Wij leveren verschillende soorten elektrische massagestoelen in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland. De massagestoelen in ons assortiment zijn van zowel ons eigen merk, als andere toonaangevende merken. Zo heb jij altijd voldoende keuze om de juiste massagestoel te vinden die bij jouw wensen en eisen past.
Ieder lichaam is anders en ook de reden van een massage kan verschillen. Heb je een lange dag op werk gehad en ben je toe aan wat ontspanning of heb je een zware training achter de rug en heb je last van spierpijn of zelfs een spierblessure? Ook tegen ouderdomsklachten kunnen massages zeer effectief zijn.
Het regelmatig tot rust komen tijdens een heerlijke massage werkt stressverlagend en kan zelfs (lichamelijke en geestelijke) klachten voorkomen. Maar hoewel er vele massagesalons zijn in Utrecht, kan je hier misschien niet altijd terecht wanneer jij behoefte hebt aan een massage. Bijvoorbeeld na een lange werkdag, of last minute na een training. Bovendien kan het regelmatig bezoeken van een professionele masseur dit ook flink in de kosten lopen. Een elektrische massagestoel bij jou thuis of op kantoor kan dan uitkomst bieden.
Net zoals een professionele masseur, kan een elektrische massagestoel zich aanpassen aan jouw lichaam en de wensen. Met verschillende standen en functies en speciale technieken om je lichaam te scannen, ben jij altijd verzekerd van een massage afgestemd op jou.

Kies en bestel eenvoudig

Maar welke massagestoel past dan het beste bij jou? Bel ons via +31 615 671 997 of laat je contactgegevens achter op onze site. Wij geven je graag persoonlijk en vrijblijvend advies. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze showrooms in Katwijk of in Rotterdam. Test de verschillende stoelen en stel eventuele vragen aan onze vakkundige medewerkers.
Heb jij je keuze gemaakt en een elektrische massagestoel besteld? Dan leveren wij jouw nieuwe massagestoel in Utrecht al binnen vijf werkdagen. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat de stoel op de juiste plek wordt gezet en vertrekken pas als hij volledig is gemonteerd. Zo hoef jij je hier niet druk over te maken en kan jij direct gaan genieten van een ontspannende massage in je eigen massagestoel in Utrecht.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk aan den Rijn

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl