Geniet van je eigen massagestoel in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een massagestoel in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort? Komoder levert elektrische massagestoelen door heel Nederland en België, dus ook in Amersfoort. Geniet thuis of op kantoor van een ontspannende massage wanneer jou dat uitkomt.
Massages hebben vele positieve effecten, zowel fysiek als lichamelijk. Het werkt ontspannend, waardoor stress verlaagd wordt en je beter in je vel zit. Hierdoor slaap je beter en wordt je immuunsysteem versterkt. Je spijsvertering en bloedcirculatie verbeteren, waardoor afvalstoffen worden verwijderd uit je lichaam en je spieren sneller herstellen. Het regelmatig nemen van massages kan dus zowel helpen bij het verminderen van klachten, maar ook om klachten preventief te voorkomen.
Maar regelmatig een professionele masseur bezoeken, kan flink in de kosten lopen. Bovendien is een massagesalon niet altijd open wanneer jou dat uitkomt. Bijvoorbeeld na een lange werkdag of zware training. Een eigen elektrische massagestoel in jouw thuis of op kantoor geeft jou de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke massage wanneer jij daar behoefte aan hebt.
Net zoals professionele masseurs, kan een elektrische massagestoel de massage helemaal aanpassen naar jouw lichaam en wensen. Wil je een full body massage of juist alleen een voetmassage als je de hele dag hebt moeten lopen? Kies een gewenst programma en de stoel scant je lichaam waardoor het precies weet waar welke spieren zitten.

Gratis bezorging en installatie van je massagestoel in Amersfoort

Wil jij graag genieten van alle voordelen van een elektrische massagestoel in Amersfoort? Neem dan contact met ons op of laat je contactgegevens achter op onze website en wij helpen je graag vrijblijvend.
Je bent ook van harte welkom in onze showroom in vanaf Amersfoort slechts een half uurtje rijden, of één van onze andere vestigingen in Katwijk of Rotterdam. Hier kan je de verschillende massagestoelen in ons assortiment zelf proberen. Test de verschillende functies en vergeet ondertussen niet van de heerlijke massages te genieten. Bovendien staan onze vakkundige medewerkers ook hier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies.
Ben jij eruit en heb je jouw nieuwe elektrische massagestoel besteld? Dan leveren wij in de meeste gevallen al binnen vijf werkdagen gratis jouw massagestoel in Amersfoort. Je hoeft je geen zorgen te maken hoe je die enorme stoel op zijn plek krijgt, laat staan over de installatie. Wij zorgen dat hij op de juiste plek wordt neergezet en onze vakkundige medewerkers zorgen voor de montage.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman B.

Den Haag/Katwijk

Telefoon: +31 642 451 153

E-mail: katwijk@komoder.nl

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst