ANDORRA massagestoel

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Op voorraad ✓

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

  • PRIJS:

    € 3490

Bestel nu »
☝ Bestel nu en geniet van gratis montage!

ANDORRA - Een toegankelijke massagestoel met een verscheidenheid aan functies

De ANDORRA maakt deel uit van onze nieuwe generatie massagestoelen, uitgerust met 4 intelligente 3D massagerollers op een 135 cm lange “SL”-rail. De ANDORRA behoort hierdoor tot de modellen met het grootste massagebereik. De massagerollers zijn stil, verstelbaar en mobiel en zorgen voor een volledige rug- en zitvlakmassage.

Deze massagestoel geeft u een complete luchtdrukmassage. Uitgevoerd door de luchtkussens op de schouders, rug, zitvlak, armen, benen en voeten, waarbij de luchtdruk constant wordt gevarieerd voor het comfort van de gebruiker.

De massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie waarbij de gebruikers vooraf worden gescand. De massagestoel past zich aan uw lengte en gewicht aan, zodat u kunt genieten van een cervicale massage en een uitzonderlijke reflexologiemassage van de voeten.

ANDORRA Massagestoel

Uitgerust met infrarood verwarmingssysteem

Het verwarmingsmechanisme verhoogt de efficiëntie van de massage door het gevoel van kou in de winter, of tijdens het gebruik van de massagestoel in kamers met airconditioning in de zomer te elimineren. Zodra de verwarmingsfunctie is geactiveerd, worden de luchtkussens in het lendengebied geleidelijk warm, waardoor de spieren kunnen ontspannen.

De ANDORRA is een massagestoel die u onmiddellijk gaat waarderen

De massage-ervaring die ANDORRA biedt, is indrukwekkend. De manier waarop deze massagestoel u weet te ontspannen is fantastisch. De 3D-technologie wordt gebruikt om bijvoorbeeld lage rug- of nekpijn te behandelen.

ANDORRA Massagestoel

Schoudermassage met luchtkussens

De luchtkussens in het schoudergebied hebben als functie om u goed te fixeren en om het lichaam in de rugleuning te houden voor een effectieve massage in het gebied van de paravertebrale spieren.

Armmassage met luchtkussens

De luchtkussens passen zich aan de kromming van de menselijke armen aan en zijn in staat een complete massage te geven. Deze massage zal de lymfedrainage activeren en uw armen en handpalmen ontspannen en versterken.

Voetmassage met luchtkussens

De voetensteun is ook uitgerust met verschillende luchtkussens voor een luchtdrukmassage.

Beenmassage met luchtkussens

Luchtkussens in verschillende vormen wikkelen zich volledig om het been, de enkel en de voet, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Activeer de compressiefunctie met luchtkussens om de acupressuurpunten te stimuleren. Deze functie ontspant uw benen en behandelt uw spieren.

ANDORRA Massagestoel

Maak gebruik van de diensten van een uitstekende fysiotherapeut:
6 automatische programma’s uitgevoerd door de 5 massagetechnieken van de ANDORRA
Reflexologiemassage voor de voet en kuitkneedmassage

Het strekken of stretchen van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en spierspanning en contracties te verminderen. Deze rekoefening wordt uitgevoerd met behulp van massagekussens op de schouders, armen en benen.
De ANDORRA massagestoel is ontworpen voor verschillende gebruikers en bevat 6 automatische massageprogramma's die een grote variatie aan massages bieden. Deze massages zijn geschikt voor ieder moment van de dag en maken de verwachtingen meer dan waar!

Uitschuifbare beensteun 20 cm

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, wordt de beensteun verlengd, de maximale lengte van de verlenging is 20 cm, waardoor een volledige massage wordt gegarandeerd, onafhankelijk van de lengte van elke gebruiker.

Een effectieve massage bevat een reflexologiemassage van de voeten

De ANDORRA is uitgerust met een reflexologiefunctie. Deze functie is perfect voor het stimuleren van de zenuwcentra op de voeten.

Reflexologie elimineert fysieke of mentale vermoeidheid sneller

De reflexologiemassage wordt uitgevoerd door 2 rollen per voet in combinatie met de airbags die erom heen zijn geplaatst. De beensteun kan worden verlengd om zich aan te passen aan de verschillende lengtes van de gebruikers. We raden het gebruik van de reflexologiefunctie onder meer aan voor mensen met pijn in de benen of voor mensen die veel staan.

ANDORRA Massagestoel

Intelligente ruimtebesparende functie

Deze massagestoel is ontworpen voor kleine ruimtes. Hierdoor is slechts een afstand van 27,5 cm tot de achterwand nodig als de massagestoel in gebruik is. De zitting van de massagestoel schuift naar voren zonder de achterwand te raken.

Stijlvol uiterlijk. Functioneel ontwerp

Door de dynamische vorm van deze massagestoel en de ruimtebesparende functie kan de ANDORRA overal worden geplaatst. Dit model is daarom ideaal voor uw huis of kantoor, zelfs als de ruimte beperkt is.

ANDORRA Massagestoel

De stoel scant uw lichaam en past zich aan

De ANDORRA is uitgerust met een automatisch schouderdetectiesysteem. Dit systeem voert een scan uit voorafgaande aan elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren. Hierdoor kunt u genieten van een massagesessie op maat.

3D massagemechanisme

De ANDORRA is uitgerust met een 3D massagemechanisme met 4 massagerollers die op en neer bewegen, heen en weer bewegen, duwen en bovendien zijwaartse bewegingen uitvoeren. Deze massagerollers werken samen om het gewicht en lengte van de gebruiker te scannen en zo de massages op maat aan te kunnen bieden.

ANDORRA Massagestoel

Afstandsbediening en opbergvak

ANDORRA Massagestoel

Wat houdt de Zero Gravity lighouding precies in?

Door "Zero Gravity" te activeren, worden de dijen en benen op hetzelfde horizontale niveau als de schouders geplaatst. Het zwaartepunt van het lichaam verandert en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale positie voor een massage.

Zero Gravity ligposities

Deze houding brengt u in een staat van gewichtloosheid waarin u kunt genieten van volledige ontspanning. De ANDORRA massagestoel biedt u 3 "Zero Gravity" ligposities. Geniet optimaal van deze geweldige massagestoel!

ANDORRA Massagestoel

Ingebouwd audiosysteem. Completeer de massage!

U heeft de mogelijkheid om een ​​smartphone of tablet te gebruiken om uw muziek af te spelen. Verbind de massagestoel via bluetooth met uw telefoon, tablet of laptop. De ANDORRA massagestoel is uitgerust met een 2 luidsprekers die in de rugleuning zijn ingebouwd. Luister naar uw favoriete muziek tijdens een heerlijk ontspannende massage!

ANDORRA Massagestoel

Belangrijkste specificaties en technische kenmerken

Aantal automatische massageprogramma's 6
Aantal massage technieken 5
Massage mechanisme 3D op 135 cm rail met 4 massagerollen
Aantal airbags 24 dubbele airbags met 3 intensiteitsniveaus
Kuitmassage Kneedmassage
Voetmassage Ja, reflexologie met 2 rollers per voet
Stembediening Ja
Afstandsbediening Ja
Ruimtebesparend systeem Ja, 27,5 cm benodigd van de muur
Voetsteun Ja, uitschuifbaar tot extra 20 cm
Verwarming Ja, in de rug
Bluetooth speakers Ja, 2 stuks
Bekleding Ecologisch antibacterieel synthetisch leer
Geschikt voor lengte (cm) en gewicht (kg) gebruiker 185 cm en 90 kg
Gewicht massagestoel (kg) 83 kg
Afmetingen in rust (BxHxL) 76 cm x 111 cm x 157 cm
Maximale lengte in ligpositie 190 cm
Stroomvoorziening en wattage 220-240 V en 120 W
Beschikbare kleuren Bruin-zwart/ Bruin-beige
Afmetingen
Afmetingen

Wilt u de voordelen van een Komoder massagestoel zelf ervaren? Maak een exclusieve afspraak in onze showroom in Katwijk Leiden of Rotterdam!

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Het bezorgteam was erg behulpzaam
- van
Marius / Luxembourg
5 / 5 punten
Hoi Stephan, de stoel is vanmorgen afgeleverd, we zijn er heel blij mee. Het bezorgteam was erg behulpzaam. Nogmaals bedankt voor het ontvangen van ons tijdens het weekend!
Vergelijkbare producten
De FOCUS II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 12 automatische massageprogramma's ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
5 beoordelingen
De VICTORIA II massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 8 automatische programma’s ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
4 beoordelingen
De MONACO massagestoel is uitgerust met een 3D-massagesysteem ✔️ Bevat 12 automatische massageprogramma's ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
3 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl