ADRIATICA 4D Massagestoel

beoordelingen

De Adriatica 4D massagestoel zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

De ADRIATICA is een massagestoel van de nieuwe Komoder-generatie, uitgerust met 4 slimme 4D-massagearmen, die stil, verstelbaar en mobiel zijn, en zorgen voor een volledige rugmassage. De Adriatica maakt gebruik van het nieuwe 135 cm "L" -massagesysteem. Hiermee is het een van de modelen met het langste massagebereik. De raillengte zorgt voor een volledige lichaamsmassage, van het hoofd tot zitvlak.

De Adriatica massagestoel omhelst uw lichaam door middel van een veelvoud aan luchtkussens (schouders, rug, zitten, armen, benen)

De Adriatica massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie waarbij de gebruikers vooraf worden gescand. De Komoder massagestoel past zich aan uw lengte aan en kan hierdoor een uitzonderlijke cervicale massage en reflexologie uitvoeren.

Adriatica Massagestoel

Reflexologie is een absoluut noodzakelijke vorm van massage

De Adriatica massagestoel is uitgerust met de reflexologiefunctie, met drievoudige rollers voor een degelijke voetmassage. Deze functie is perfect voor het stimuleren van zenuwcentra. We raden aan om de reflexologiefunctie te gebruiken indien u last heeft van uw benen, voeten of als u veel moet staan.

Automatische extensie voor de beensteun

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker schuift de beensteun automatisch uit. De maximale extra lengte van de extensie is 16 cm, waardoor een volledige massage wordt gegarandeerd, ongeacht de lengte van de gebruiker.

Adriatica Massagestoel

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN ONZE SHOWROOMS

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de dag en het tijdstip van uw test te bevestigen.
We heten u welkom om de beste massagestoelen uit te proberen. Neem voldoende tijd om een ​​massagestoel in de showrooms in Rotterdam of Katwijk Leiden uit te proberen en u zult overtuigd zijn van de voordelen die een massagestoel u biedt.

Barcelona Showroom

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN ROTTERDAM

Adres: Weissenbruchlaan 86 (3054 LR), Rotterdam.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN KATWIJK LEIDEN

Adres: Sandtlaan 36 E1F, Katwijk.

MAAK NU EEN AFSPRAAK
Katwijk Showroom

De Adriatica wordt een geliefd onderdeel van uw gezin.

De Adriatica heeft een set slimme en stille 4D mechanische massagehanden. Dit uitstekende mechanisme kan maarliefst 6 massagetypes uitvoeren en bevat 6 intensiteitsniveaus. Deze mechanische handen zijn bovendien handig om de parameters van elke gebruiker te detecteren, zoals de schouderhoogte.

U zult zeker genieten van de ontspannen massage die de Adriatica massagestoel biedt!

Een ander argument dat de mogelijkheden van deze massagestoel ondersteunt is de optie om de massage aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Zo kunt u bijvoorbeeld de afstand tussen de massagerollers kiezen, uw favoriete massagesnelheid selecteren, of de rolmassagefunctie gebruiken om de lichaamshouding te corrigeren.

Adriatica Massagestoel

Voorzien van verwarmingssysteem

Het verwarmingsmechanisme verbetert de efficiëntie van de massage en verwijdert de kou in de winter, of de kou van kamers met airconditioning in de zomer. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem is de Adriatica massagestoel een van de meest complexe massagestoelen op de markt. De rugverwarmingsfunctie maakt gebruik van koolstofvezel als infrarood verwarmingsbron.

De Adriatica is een massagestoel waar je meteen verliefd op wordt

De massage-ervaring van de Adriatica is indrukwekkend. De manier waarop deze massagestoel u helpt om te ontspannen is fantastisch - De technologie op deze massagestoel kan uitstekend worden gebruikt om lage rug- of nekpijn te behandelen.

Adriatica Massagestoel

Schoudermassage met luchtkussens

De airbags zullen u omarmen om u vast te houden en uw lichaam op de rugleuning te laten rusten, voor een effectieve massage van het paravertebrale spiergebied.

Airbag Massage voor armen

Omdat de Adriatica is uitgerust met airbags die de rondingen van de menselijke armen volgen, biedt de Adriatica volledige massage van de armen. De airbags zullen uw armen en handpalmen doen ontspannen en doen herleven.

Voetmassage met luchtkussens

De voetensteun is voorzien van luchtkussens die zorgen voor een heerlijke drukmassage.

Beenmassage met luchtkussens

Luchtkussens in verschillende vormen wikkelen zich volledig rond het been, de enkel en de voet, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Activeer de compressiefunctie met luchtkussens om de acupressuurpunten in uw lichaam te stimuleren. Deze functie zal uw benen ontspannen en de spanning op de spieren verminderen.

Adriatica Massagestoel

"Geniet van de diensten van deze onvermoeibare masseur:
12 automatische programma's
6 soorten massage
6 intensiteitsniveaus"

Adriatica Massagestoel

5 cm van de muur - Intelligente ruimtebesparende functie

De massagestoel is ontworpen voor de kleine ruimtes. Er is slechts 5 cm tot de achterwand nodig om de massagestoel te kunnen gebruiken. De zitting van deze massagestoel schuift naar voren zonder de achterwand te raken.

Een subliem uiterlijk met een functioneel ontwerp

De dynamische vorm van deze stoel is specifiek ontworpen om aan de behoefte van de gebruikers te voldoen die ruimte willen besparen. Dit model is ideaal voor uw huis, maar ook voor een kantoor, bedrijf of instelling met beperkte ruimte.

Adriatica Massagestoel

De stoel scant uw lichaam

De Adriatica is uitgerust met een lichaamsdetectiesysteem. Dit systeem voert voor elke massagesessie eerst een scan uit om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, voor een op maat gemaakte massagesessie.

4D rolsysteem

Adriatica heeft een set 4D mechanische handen die naar boven en beneden bewegen en ook zijwaartse bewegingen kunnen uitvoeren. Deze mechanische handen zijn bovendien handig om verschillende parameters van de gebruiker te detecteren zoals het gewicht en lengte.

Adriatica Massagestoel

LED Touch Screen bedieningspaneel

Adriatica heeft een LED Touch Screen-tablet waarmee u de hele massage-ervaring kunt regelen.

Adriatica Massagestoel

4D Joystick

U kunt de gewenste intensiteit selecteren. Een andere mogelijkheid van deze massagestoel is om een aangepaste massage uit te voeren in de 4D-technologie. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de diepte van de rollers in te stellen. Dit kunt u doen met behulp van de joystick op armleuning aan de rechterkant van de stoel. Er zijn maarliefst 6 niveaus om de intenstiteit van de massagerollers aan te passen. Hierdoor kunt u genieten van een diepe nekmassage, of een massage die gebruik maakt van de diepe rolfunctie om de lichaamshouding te corrigeren.

Adriatica Massagestoel

Snelknoppen voor optimale controle. USB poort

De nieuwe Adriatica massagestoel biedt snelle toegang tot de bedieningsknoppen. Door deze functie te gebruiken kunt u snel de massagecyclus wijzigen, de ‘zero gravity’ positie wijzigen, automatische massageprogramma's wijzigen of de functie voor het verlengen van de beensteun activeren. Ook kunt u uw smartphone opladen via de usb poort.

Adriatica Massagestoel

Wat is Zero Gravity?

Deze houding brengt u in een simulatie van "gewichtloze" toestand, waardoor u volledig kunt ontspannen. De nieuwe Adriatica massagestoel geeft u de mogelijkheid gebruik the maken van deze fantastische functie. .

Zero Gravity-posities

Zodra de ‘Zero Gravity’ wordt geactiveerd, worden de dijen en kuiten horizontaal op dezelfde hoogte als de schouders geplaatst. Hierdoor verandert het zwaartepunt van het lichaam en wordt de zwaartekracht gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale massagepositie. Nu is het tijd om de massageprogramma's van deze buitengewone massagestoel te ervaren..

Adriatica Massagestoel

Ingebouwd bluetooth audiosysteem voor extra ontspanning!

U heeft de mogelijkheid om een smartphone of tablet te gebruiken om muziek af te spelen.
Verbind de massagestoel via bluetooth met uw telefoon, tablet of laptop. De Adriatica massagestoel is voorzien van speakers die in de massagestoel zijn ingebouwd. Via de bluetooth verbinding luistert u rechtstreeks naar uw favoriete muziek vanaf uw mobiele telefoon.

Adriatica Massagestoel

Heeft u spierpijn?
De Komoder Adriatica helpt u uw spieren ontspannen

We raden aan om de armen, rug en benen te strekken om botregeneratie te activeren en spierspanning en contracties te verminderen. De massage-airbags in het schouder-, arm- en beengedeelte helpen u dit resultaat te bereiken.
De Adriatica massagestoel is ontworpen voor verschillende gebruikers. De massagestoel is uitgerust met 12 automatische massageprogramma's die aan verschillende gebruikersverwachtingen voldoen.

Adriatica Massagestoel

Specificaties en technische kenmerken

AUTO MODE: Automatische massage programma's 12 : Master, Queen, Sport Care, Soft, Deep Shiatsu, Office, Stretch, Sleep, Spa, Neck & Shoulder, Waist & Back, Slim
PRO MODE: Massage technieken 6: kneden, kloppen, tikken, shiatsu, knijpen, guasha
MEMO MODE: Programmas die kunnen worden opgeslagen op de tablet. 6 programma's die in het geheugen kunnen worden opgeslagen
Intensiteitsniveaus 6 niveaus
Timer Ja, elke 5 minuten, tot een sessie van 30 minuten
Volledige rugmassage Ja, met een gebogen rail van 135 cm
Verstelbare elektrische rugleuning Ja, 5 cm van de muur
Voetsteun 16 cm automatisch uitschuifbaar met controlesensor in de hiel
Airbags voor de heupen Ja
Airbags in het kuitgedeelte Ja
Massagerolmechanisme 4D op een gebogen rail van 135 cm
Massage voor het zitvlak Ja
Kuitmassage Ja, met airbags
Reflexologie Ja
Verwarming Rug
Snelle bedieningsknoppen Ja, op de rechterarmsteun: Stop / Start, USB-poort, wisselen van automatisch programma, voetsteunverlenging, achterover leunen, zero gravity, stretch
Bluetooth Ja, met muziek
Ondersteuning voor het touchscreen-bedieningspaneel Ja
Bekleding Antibacterieel ecologisch leer
Gewicht massagestoel (kg) 118 kg
Stroomvoorziening 220 - 230V
Kleuren
Adriatica Massagestoel Zwart Adriatica Massagestoel Zwart-Rood Adriatica Massagestoel Ivoor-Blauw Adriatica Massagestoel Blauw-Grijs
Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Prima geholpen
- van
Ibrahim / Amsterdam
5 / 5 punten
Ik heb de massagestoelen getest in Rotterdam en heb daar een hele goede uitleg gehad over de massagestoelen. Ik ben nu trotse eigenaar van een Adriatica massagestoel. Bedankt!
Top service!
- van
Olaf / Leiden
5 / 5 punten
Ik heb vorige week een Adriatica aangeschaft en ben er heel erg blij mee. Bedankt voor de goede service.
Vergelijkbare producten
De PRIME massagestoel beschikt over 2 onafhankelijke massagesystemen ✔️ Hoogwaardige design ✔️ 12 programma’s ✔️ Touchscreen en stembediening.
details bekijken
3 beoordelingen
Therapeutix is de nieuwste massagestoel van Komoder met een zero gravity functie ✔️ Bevat 4D-massage en een gezondheidsscan ✔️ Gratis verzending
details bekijken
1 beoordelingen
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat ook een touchscreen bediening ✔️ 23 automatische programma's en 11 massagetechnieken.
details bekijken
2 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl