Massagestoel met spraakbesturing, 3D-joystick, rug- en voetverwarming, Bluetooth-muziek, USB-poort. De meest complete massagestoel

beoordelingen
 • BESCHIKBAARHEID

  Op voorraad

 • GARANTIE

  3 Jaar

 • LEVERING

  Gratis

 • MERK

  Komoder

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst
3D massagerollers 4 massagerollers Voetverwarming Rugverwarming
Body scan Voice control [NIEUW] 3D JOYSTICK [NIEUW] SL track van 137 cm

De Veleta massagestoel biedt een massage die aanvoelt als de handen van een massagetherapeut.

De Komoder Veleta massagestoel is onderdeel van de nieuwe Komoder generatie. Deze stoel is uitgerust met 4 intelligente massagehanden die zorgen voor een stille, verticale en mobiele massage en masseert over de volledige rug. Veleta gebruikt een nieuw "L" massagesysteem van 137 cm, waardoor het de massagestoel is met het langste massagebereik.

Volledige luchtdrukmassage (schouders, rug, zitten, armen, benen)

De stoel is uitgerust met een innovatieve functie voor de luchtpomp en kleppen. De pomp kan synchroon en continu werken om de aandrijfkracht te leveren die nodig is voor de 28 luchtkussens. Zowel de ontspanningsmassage als de luchtdruk van de luchtkussens zijn precies en uniek, waardoor u kunt genieten van een verfrissende massage.

Veleta massagestoel

3D JOYSTICK. De perfecte oplossing voor massage-aanpassingen. De joystick geeft u volledige controle over de massagerollers.

Een ander bewijs van het vermogen van de massagestoel om een gepersonaliseerde massage te bieden, is het feit dat je met de 3D-massagestoeltechnologie de diepte van de rollers kunt aanpassen met behulp van een joystick. U kunt kiezen uit 5 verschillende niveaus van 3D-intensiteit, bijvoorbeeld genieten van een diepe massage van het hoofd of een dieplopende functie om de lichaamshouding te corrigeren.

De perfecte oplossing voor massage-aanpassingen
Komoder Veleta
Komoder Veleta
Komoder Veleta

Voorzien van verwarmingssysteem voor rug en benen

Het verwarmingsmechanisme benadrukt de efficiëntie van de massage en elimineert de koude sensaties in de winter en de kou uit kamers met airconditioning in de zomer. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem is de Veleta massagestoel een van de meest complexe massagestoelen op de markt. De rugverwarmfunctie gebruikt koolstofvezel als een infraroodverwarmingsbron.

Voorzien van verwarmingssysteem voor rug en benen

Deze massagestoel is uitgerust met een intelligente functie om ruimte te besparen.

De stoel is ontworpen voor kleine ruimtes. Dit betekent dat de rugleuning van de stoel een afstand van 5 cm van de muur vereist wanneer de massagestoel in de massagemodus staat. De massagestoel schuift naar voren zonder de achterwand aan te raken.

Ziet er goed uit. Functioneel ontwerp.

De dynamische vorm van deze massagestoel is ontwikkeld om aan de vraag van gebruikers te kunnen voldoen om ruimte te besparen in huis. Dit model is ideaal voor thuis, in een appartement of op kantoor, zelfs wanneer de ruimte beperkt is.

De Komoder Veleta massagestoel is uitgerust met een intelligente functie om ruimte te besparen

De massagestoel scant uw lichaam en past zich op een intelligente manier aan het lichaam aan

De nieuwe Veleta is uitgerust met een automatisch schouderdetectiesysteem. Dit systeem omvat een scan die voor elke massagesessie wordt uitgevoerd om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie perfect wordt aangepast.

3D-rolsysteem met 5 intensiteitsniveaus

De nieuwe Veleta massagestoel is uitgerust met een set stille, intelligente 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, zich naar voren en naar achteren uitstrekken en tevens zijwaarts bewegen. Deze mechanische handen helpen de parameters van elke gebruiker te detecteren: gewicht en lengte.

De massagestoel scant uw lichaam en past zich op een intelligente manier aan het lichaam aan
Komoder Veleta
Komoder Veleta

Comfort in gebruik: sneltoetsen voor volledige controle.

De nieuwe Veleta biedt eenvoudigere toegang tot de bedieningsknoppen. U hoeft niet te stoppen tijdens de massagecyclus om de massagepositie te wijzigen. U kunt de massagestoel in een bepaalde positie stoppen om uit te rusten of tv te kijken.

U kunt de USB-poort aan de rechterkant gebruiken om uw smartphone op te laden.

De stoel wordt geleverd met een USB-poort voor het voeden van een smartphone of andere apparaten.

Komoder Veleta massagestoel armmassage

Negatieve zuurstofionen functie

Gebruik de knop bovenaan de linker armleuning om de functie negatieve zuurstofionen te gebruiken. Innovatief ontwerp met negatieve zuurstofionen in de hoofdsteun, kan negatieve zuurstofionen afgeven in een continue stroom. Volgens het nationale centrum voor infrarood en industriële elektrische producten, kwaliteitscontrole en inspectie, hebben de negatieve zuurstofionen een concentratie van maximaal 240.000 / cm3, vergelijkbaar met een bos of waterval, en helpen ze het menselijk lichaam spontaan te herstellen.

Negative oxygen ion function

De massagestoel kan maximaal worden uitgerekt en geeft u ontspanning

De nieuwe Veleta massagestoelen bieden u 3 Zero Gravity-posities. Deze positie brengt je in een staat van gewichtloosheid waardoor je kunt genieten van perfecte, onbeperkte ontspanning.

Zero Gravity posities

Bij het starten van de "zero gravity" -modus is de elevatiehoek tussen lichaam en benen ongeveer 118 graden. De dijen en kuiten zijn hoger geplaatst dan het hart. De zwaartekracht (gewicht) van elk lichaamsdeel wordt gelijkmatig verdeeld over de massagestoel, zodat de druk op het lichaam volledig wordt weggenomen.

Zero Gravity positions

Audio systeem. Ingebouwde speakers. Geen kabels door het huis.

U kunt een smartphone of tablet gebruiken om uw muziek af te spelen.

Verbind de massagestoel via Bluetooth met je telefoon, tablet of laptop. De massagestoel is uitgerust met een set luidsprekers ingebouwd in de rugleuning en via de Bluetooth-verbinding kunt u rechtstreeks naar uw favoriete muziek luisteren vanaf uw mobiele telefoon.

Veleta massagestoel with Bluetooth function

Heb je spierpijn? De massagestoel behandelt de pijnpunten.

Het strekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren, om spierspanning en contractuur te elimineren. Deze stretch wordt bereikt met behulp van massagekussens rond de schouders, armen en benen.

De Veleta massagestoel is ontworpen voor verschillende gebruikers en is uitgerust met meerdere innovatieve automatische massageprogramma's, waardoor u een gepersonaliseerde massage krijgt die aan verschillende verwachtingen voldoet.

spierpijn

Voet verwarming

Het verwarmingssysteem stimuleert samen met de luchtkussens van het onderste massagesysteem de bloedcirculatie naar de voeten en benen.

Been extensie

De beensteun kan worden verlengd om gebruikers van verschillende lengtes te accommoderen. De voetsteun kan worden verlengd met een maximale lengte van 25 cm, wat ervoor zorgt dat het een comfortabele volledige lichaamsmassage kan geven aan gebruikers van verschillende lengtes.

Veleta massagestoel Voet verwarming
Geen verzendkosten.
Vraag de prijslijst aan, verzending en montage zijn gratis.
Vraag naar de speciale aanbieding

BELANGRIJKE FUNCTIES

Reflexologie. Massage die indruk maakt

De reflextherapie-massage wordt uitgevoerd door een plaat uitgerust met rollers en de voetsteun strekt zich uit zonder verdere handelingen.

Voetmassage

De voetsteun is uitgerust met luchtkussens voor drukmassage

Massage van nek tot voeten

De massagestoel profiteert van een speciale technologie met een "L" -vormige rail, het resultaat van een langetermijnstudie gecombineerd met de nieuwste kennis in de industrie. De massage track is 137 cm, zodat u kunt genieten van een persoonlijke massage van top tot teen, tot aan de knieën.

Voetmassage. Een aangename massage bevonden door iedereen die getest heeft.

Het bootst de aanraking van de menselijke hand na en beschikt over geavanceerde roltechnologie, waardoor u een Guasha-massage krijgt alsof deze wordt uitgevoerd door een professionele masseur. Met een radius van 3 cm en focus op het Yongquan-punt op de zool, kan de aangeboden massage delicaat en constant zijn, maar ook krachtig, afhankelijk van hoe u de instellingen instelt door middel van afstandsbediening.

Voetmassage met luchtkussens

Luchtkussens in verschillende vormen bedekken het been, de enkel en de voet, voor een onvergetelijke drievoudige ervaring. Pas op zijn beurt de methode toe om op zijn beurt de functies van luchtdrukcompressie, pauze en evacuatie te activeren om Xuanzhong en Taixi pre-punctiepunten te stimuleren, die u perfect comfort en harmonie brengen.

Chromotherapeutische verlichting met LED's

De stoel is uitgerust met LED-verlichting met een koele toon, geplaatst op de buitenkant van de armleuning van de stoel. De LED-verlichting is alleen zichtbaar wanneer de stoel in de massagecyclus staat. In een donkere kamer projecteert het LED-licht een koel, blauw licht op de muren, waardoor een ontspannen sfeer wordt gecreëerd.

Hoofdmassage staan

Slimme mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen in de nek, schouders, rug en taille. Ze kunnen automatisch de kromming volgen die specifiek is voor de menselijke rug, het bereik is maximaal 21 cm breed, de verticale track is 137 cm en bedekt de hele rug.

De massagestoel herkent je rug

De kromming in de vorm van een "S" die het lichaam ondersteunt, impliceert een combinatie van massage structuren voor de rug en human engineering-principes, zodat u kunt profiteren van een zeer nauwkeurige rugmassage. De breedte kan worden ingesteld tussen 6 en 21 cm, met drie opties.

Massage voor armen, met luchtkussens

Voorzien van 12 luchtkussens die de kromming van de menselijke armen respecteren. Het biedt een volledige lichaamsmassage en behandelt de Yangchi- en Quchi-punten. De driedimensionale gebalanceerde tractie die afkomstig is van met lucht gevulde kussens zal ontspanning brengen en je armen en handpalmen versterken.

Infraroodverwarming - perfect in de winter

De rugverwarmingsfunctie op 40º-50º C elimineert het koude gevoel en ook rugpijn. De golflengte van de infraroodstralen valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie wordt geabsorbeerd door de menselijke cellen, hierdoor worden de cellen geactiveerd en het metabolisme gestimuleerd.

3 geheugenmodi

Deze functie voldoet aan de verschillende eisen van uw gezin: elke combinatie van massagemethoden en functies kan worden opgeslagen met deze geheugenprogramma's.

Kies de massagetijd

Met deze functie kunt u de duur van de massage selecteren volgens uw voorkeur, zodat u van een continue massage kunt genieten.

Technische specificaties en functies

Vouwbeveiliging Ja
Massage voor het gehele rugoppervlak Ja
Elektrisch uitrekbare rugleuning Ja
Voetmassage steun strekt Automatisch
Luchtkussens in het zitvlak Ja
Beenkussens Ja
Massage door rollers 3D massage
Vocale controle Ja
Massage voor de dijen Ja
Beenmassage Ja
Reflexologie Ja
Verwarming Voor de rug en de voeten
Afstandbediening Ja
Ondersteuning voor afstandsbediening Ja
Bekleding Ecologisch Antibacterieel leer
Gewicht fauteuil (kg) 110 kg
Voeding 220 - 230V
Afmetingen van Komoder Veleta massagestoel
Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.


☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Geverifieerde beoordelingen voor

Uitstekende service!
- van
Familie Evers / Groningen
5 / 5 punten
Wij hebben vanochtend onze stoel ontvangen en zijn ontzettend blij met de service. Hartelijk bedankt
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Grote actuele voorraad

We hebben een grote actuele voorraad in verschillende
magazijnen in heel Europa en kunnen daardoor altijd snel leveren.

3 jaar garantie op alle producten

Bij ons krijgt u 3 jaar garantie op al onze producten
én de zekerheid op service na afloop van de garantieperiode.
Geen verzendkosten

Gratis transport en installatie

Onze massagestoelen worden kosteloos geleverd en
geïnstalleerd door het Komoder installatieteam.
Komoder voorbereiding en montage

Exclusieve showroom afspraak

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat onze
specialisten 100% aandacht voor u hebben
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij bespreken uw wensen en persoonlijke omstandigheden en bepalen zo samen de ideale massagestoel die daarbij past.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst