4D Veleta II massagestoel

beoordelingen
 • Beschikbaarheid

  Op voorraad ✓

 • Gratis Bezorging en Montage ✓

 • 3 Jaar Garantie ✓

 • PRIJS:

  € 7490

 • SPECIALE PRIJS:

  € 6990, INCL. BTW

 • BESPAAR:

  € 500

Bestel nu »
☝ Bestel nu en geniet van gratis montage!

Met het huidige drukke leven is massage geen luxe meer, maar een noodzaak
Met de Veleta II heeft u nu de nieuwste 4D-massagetechnologie binnen handbereik, uitgevoerd door 23 automatische programma's met 11 massagetechnieken!

VELETA 2 - Massagestoel

VIDEO Gebruiksaanwijzing

VIDEO Gebruiksaanwijzing

Heeft u last van lage rugpijn, spierkrampen, nekpijn en stijfheid?
De Veleta II is de stoel die al deze klachten aankan!

Uitgerust met een bodyscanfunctie, is VELETA II ontworpen om zelfs mensen met een hoogte van meer dan 1,90 meter tevreden te stellen. De rugleuning van de stoel is verstelbaar en het massagemechanisme gaat ver genoeg op en neer om een uitzonderlijke cervicale of lumbale massage uit te voeren.

VELETA II is de massagestoel die aan het einde van elke dag thuis op je wacht

Of u nu een taille-, nek-, been- of voetmassage wilt, de VELETA II fauteuil kan al deze soorten massages uitvoeren. De paravertebrale spieren worden met behulp van 4D-technologie buitengewoon goed gerevitaliseerd en het verwarmingssysteem van de Veleta II wordt gebruikt om de spieren nog beter te ontspannen.

VELETA II biedt verwarming in het ruggebied

De verwarming accentueert de efficiëntie van de massage en neemt het koude gevoel in de winter weg. Zodra de verwarmingsfunctie is geactiveerd, warmen de luchtkussens in de lendenstreek geleidelijk op, waardoor de spieren ontspannen.

4 extra rugkussens en een multi-inzetbare verwarmingssjaal

De intensiteit van de 4D-massage kan worden aangepast met behulp van de instellingen van het 4D-massagemechanisme of door de 4 kussens aan de achterkant van de stoel toe te voegen of te verwijderen. De verwarmingssjaal die boven de borst kan worden geplaatst, zorgt voor een perfect comfort tijdens de massage.

 VELETA 2 heating

Armmassage met luchtkussens

De luchtkussens volgen de kromming van de armen en bieden zo een totale massage. Zo'n massage ontspant en stimuleert je armen en handpalmen.

Armmassage met luchtkussens

VELETA II is een perfecte stoel voor lange mensen, omdat de beensteun met 20 cm kan worden verlengd

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, wordt de beensteun verlengd, de maximale lengte van de verlenging is 20 cm, waardoor een volledige massage wordt gegarandeerd, onafhankelijk van de lengte van elke gebruiker.

Reflexologie normaliseert lichaamsfuncties

Na een dag staan of zware inspanning zal voetmassage snel de opgehoopte vermoeidheid elimineren. Reflexotherapie stimuleert de activiteit van de zenuwcentra en VELETA II zal deze massage uitvoeren met behulp van een voetplaat die is uitgerust met 3 rollen per voet.

Reflexologie is een soort massage die nodig is om vermoeidheid snel te verlichten

De reflexologiemassage wordt uitgevoerd met behulp van een voetplaat die is uitgerust met 3 rollen per voeten de beensteun wordt verlengd om op de verschillende lengtes van de gebruikers te passen. We raden het gebruik van de reflexologiefunctie bijvoorbeeld aan voor mensen met pijn in de benen of voor mensen die veel staan.

full body

VELETA II en zijn 23 automatische 4D-massageprogramma's

Een perfecte beleving is een beleving waarbij u precies kunt kiezen wat bij u past. Uitgerust met 23 verschillende programma's, biedt VELETA II u de mogelijkheid om uw favoriete programma te ontdekken en te kiezen, afhankelijk van het tijdstip van de dag, de gewenste intensiteit of programma's met een focus op bepaalde delen van het lichaam.

Tablet

Pas de intensiteit aan met de 4D draaiknop

VELETA II biedt u de mogelijkheid om de intensiteit van de massage op elk moment tijdens de massage aan te passen aan uw voorkeuren. U kunt kiezen voor een zachtere, intensere of medium massage via de 4D draaiknop op uw linkerarmsteun.

Sneltoetsen op de rechterarm

De hele massage-ervaring kan worden bediend met behulp van het ingebouwde touch screen bedieningspaneel op de rechter armleuning van de stoel.

Tablet

De Veleta II heeft een opslagfunctie voor op maat gemaakte massageprogramma's, wordt bediend met een Touch screen bediening en is voorzien van een draadloze lader voor uw telefoon 
 De ledverlichting aan de zijkant van de stoel complementeert de heerlijk ontspannen ervaring

VELETA 2 heating

De Zero Gravity-knop geeft u de perfecte ontspanning

De Zero Gravity ligfunctie van de VELETA II massagestoel biedt u een positie die de staat van gewichtloosheid simuleert. In deze positie worden de dijen en kuiten op hetzelfde niveau, horizontaal, met de schouders geplaatst. Het zwaartepunt van het lichaam verandert en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale houding voor een massage. Dit is het moment om de massageprogramma's van deze geweldige stoel optimaal te ervaren.

VELETA 2 heating

Intelligente ruimtebesparende functie

Voor een meer harmonieuze integratie van de stoel in uw ruimte, is een afstand van slechts 5 cm van de achterwand vereist. Tijdens het gebruik zal de stoel naar voren schuiven zonder de muur aan te raken.

Ingebouwd AUDIO-systeem

De gebruiker heeft nu de mogelijkheid van een volledige ervaring door de telefoon aan te sluiten op het audiosysteem van de massagestoel. De verbinding wordt gemaakt via Bluetooth en het streamen gebeurt via het luidsprekersysteem dat in de rugleuning is ingebouwd. Een volledige ontspannen muziekervaring!

Negatieve ionen-systeem

Activeer de aanmaak van de negatieve ionen met behulp van het touch screen en help de immuniteit, concentratie en efficiëntie van het hele lichaam te verhogen.

Stembediening

De interactie met uw stoel, Veleta II, kan nu worden gedaan met spraakopdrachten. Voor totale ontspanning bedien je het massageprogramma met de spraakcommando's die op de achterkant van de afstandsbediening staan vermeld.

audio

Belangrijkste specificaties en technische kenmerken

Aantal automatische massageprogramma's 23
Aantal massage technieken 11
Massage mechanisme 4D op 135 cm rail met 4 massagerollen
Rugroller intensiteit aanpasbaar In programma en handmatig op 5 niveaus
Aantal airbags 36 met 3 intensiteitsniveaus
Kuitmassage Dubbele functie; wrijf- en kneedmassage
Voetmassage Ja, reflexologie met 3 rollers per voet
Stembediening Ja
Afstandsbediening 7 inch touchscreen
Ruimtebesparend systeem Ja, 5 cm benodigd van de muur
Voetsteun Ja, uitschuifbaar tot extra 20 cm
Verwarming Ja, via innovatieve verwarmingssjaal
Bluetooth speakers Ja, 2 stuks
Bekleding Ecologisch antibacterieel synthetisch leer
Geschikt voor lengte (cm) en gewicht (kg) gebruiker 190 cm en 130 kg
Gewicht massagestoel (kg) 132 kg
Afmetingen in rust (BxHxL) 78 cm x 122 cm x 150 m
Maximale lengte in ligpositie 188 cm
Stroomvoorziening en wattage 220-240 V en 220 W
Beschikbare kleuren Beige/ Beige-grijs/ Zwart/ Grijs-beige
Beschikbare kleuren Beschikt over draadloos laadpunt voor GSM
VIDEO gebruiksaanwijzing:
Afmetingen
Afmetingen

Wilt u de voordelen van een Komoder massagestoel zelf ervaren? Maak een exclusieve afspraak in onze showroom in Katwijk Leiden of Rotterdam!

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Mijn rugproblemen tot nu is 90% opgelost, allen zo korte tijd. Dus we zijn heel blij!!
- van
Gartai Lajos / Den Haag
5 / 5 punten
We zijn om 26 juli in Katwijk geweest, daar was meneer Herman, en een korte kennismaken vertel ik mijn rugproblemen, en hij dudelijk vertelde welke chair welke sterkte en speciaal funktie heeft. Daarna we heeft bijna alle chair geprobeerd, naar 2 uur we heb de Valeta 2 massage chair gekozen. 10 dage later heb we de chair in thuis, heel snel geleverd en de bezorgers ook top ,vriendelijk . Mijn rugproblemen tot nu is 90% opgelost, allen zo korte tijd. Dus we zijn heel blij!!!
We zijn uitstekend geholpen en kregen goed en uitgebreid advies!
- van
Tom Klarenbeek / Amstelveen
5 / 5 punten
Bij 2 winkels geweest en de massage stoel bij Komoder Katwijk gekocht. We zijn uitstekend geholpen en kregen goed en uitgebreid advies. Snelle levering, wij hadden de stoel met een week.Ook het Whatsappje een paar weken na levering of alles naar wens is geeft vertrouwen voor de toekomst.
Vergelijkbare producten
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat 11 massagetechnieken ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
1 beoordelingen
Therapeutix is de nieuwste massagestoel van Komoder met een zero gravity functie ✔️ Bevat 4D-massage en een gezondheidsscan ✔️ Gratis verzending
details bekijken
1 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl