THERAPEUTIX Massagestoel

beoordelingen
 • Beschikbaarheid

  Op voorraad ✓

 • Gratis Bezorging en Montage ✓

 • 3 Jaar Garantie ✓

 • PRIJS:

  € 8990

 • SPECIALE PRIJS:

  € 8590, INCL. BTW

 • BESPAAR:

  € 400

Bestel nu »
☝ Bestel nu en geniet van gratis montage!

De kunst van goed masseren

Therapeutix is de nieuwste massagestoel van KOMODER, ontworpen en uitgevoerd op basis van grondig onderzoek van het menselijk lichaam. Deze massagestoel slaat onder meer persoonlijke gegevens op en biedt oplossingen voor ieder type gebruiker. Massage wordt naar een hoger niveau gebracht!

KOMODER THERAPEUTIX

VIDEO Gebruiksaanwijzing

VIDEO Gebruiksaanwijzing

Een effectievere massage

Een succesvolle massage is een optelsom van variabelen die allemaal in overweging moeten worden genomen; precies daarom meet Therapeutix voor het begin alle essentiële parameters van de gebruiker. Een intelligente scan van lichaamslengte vindt plaats voordat de massage begint. Ook wordt de breedte tussen de schouders gemeten; zo zal de werking van de massagerollen veel nauwkeuriger zijn over de rail van 135 centimeter. De Therapeutix is in staat om een zachte en diepe massage uit te voeren gebruikmakend van 4 intensiteitsniveau's van het massagemechanisme.

Programma geheugen

Na het testen van alle massageprogramma's, zullen er programma's en massages zijn die het beste passen bij de stemming en gezondheid van de gebruiker. Bij andere massagestoelen is opslaan in een aparte map vaak onmogelijk. Therapeutix heeft echter een innovatieve functie: het opslaan van uw favoriete massages. Er zijn drie mogelijkheden om ze op te slaan en drie om ze later opnieuw te gebruiken.

KOMODER THERAPEUTIX

Massage op maat

Voor ieder van ons zijn sommige lichaamsdelen kwetsbaar, gespannen of pijnlijk. Een algemene massage werkt helend voor het hele lichaam, maar een op een vast punt of gebied gerichte massage kan veel effectiever zijn. Therapeutix geeft u de keuze tussen vijf gebieden. De massage met een vast punt werkt uitsluitend op het aangewezen gebied, waarbij de focus ligt op de blokkades die in dat gebied worden gevoeld. De andere vier zijn volledige rugmassage, onderrugmassage, bovenrugmassage en een massage op een klein gebied dat uzelf bepaalt. Op deze manier wordt de efficiëntie van het oplossen van contracties of spanning aanzienlijk verhoogd.

Grenzeloze 4D-massage

Moderne massagetechnologie kenmerkt zich door constante transformatie. De 4D-variant vertegenwoordigt het meest geavanceerde niveau, toegepast op de nieuwste generatie massagestoelen. In dit geval voeren de massagerollen, naast de klassieke oppervlaktebewegingen, diepe bewegingen in de spieren uit , veel preciezer in gespannen of aangetaste gebieden. De Therapeutix biedt u vier 4D-massagevarianten, variabel op vijf niveaus van snelheid, breedte en intensiteit.

Gezondheidsscan

In de linkerarmsteun van de massagestoel heeft Therapeutix een digitale sensor om de gezondheidstoestand van de gebruiker te detecteren. In een paar seconden kunnen parameters worden bepaald die helpen om de massage op maat te maken. Microcirculatie-, oxygenatie- of hartslaggegevens zijn bijvoorbeeld essentieel om een optimaal, therapeutisch of gewoon tonisch programma samen te stellen.

Gezondheidsscan

Moderne massage

Therapeutix voert een 4D-massage uit, instelbaar op 5 intensiteitsniveaus. De vooraf ingestelde selectie biedt u 20 automatische programma's, gegroepeerd in 5 algemene categorieën. Op deze manier wordt zelfs aan de meest veeleisende verwachtingen voldaan. Er is de categorie Smart massages, die bedoeld zijn voor algemene ontspanning of gepersonaliseerd voor gezinsleden. Een 4D-massage is technisch gezien een complexe en diepte intense oppervlaktemassage.

1. Brain Relax 2. Neck & Shoulder Care
3. Back Spa 4. Hips&Legs Fit
5. Leg&Foot Relieve 6. Energy Boost
7. Lunch Break 8. Sweet Dream
9. Relieve Muscle 10. Body Balance
11. President Cosy 12. Keep Fit
13. Superior Enjoyable 14. Office Regimen
15. Health Recharge 16. Full-body Stretch
17. Chinese Massage 18. Thai Massage
19. Spine Traction 20. Sport Recovery

11 massagetechnieken overtreffen alle verwachtingen

1. Kneden (Kneading) 2. Kloppen I (Patting I)
3. Kloppen II (Patting II) 4. Kneden en tikken (Kneading and Patting)
5. Shiatsu I (Finger Pressing I) 6. Shiatsu II (Finger Pressing II)
7. Schoudergreep (Shoulder Grasp) 8. 4D I
9. 4D II 10. 4D III
11. 4D IV

Automatische voetsteun aanpassing

Een massagestoel is een intelligent apparaat dat zich onmiddellijk kan aanpassen aan de grootte en het gewicht van de gebruiker. Essentieel daarbij is de scanfunctie; de mogelijkheid om de voetensteun te verlengen is echter ook zeer belangrijk hierbij. Therapeutix biedt de mogelijkheid om automatisch of handmatige verlengingen te laten instellen door de gebruiker.

KOMODER THERAPEUTIX

Lichaamsverwarming

De mogelijkheid om de effectiviteit van de massage te verdubbelen is een van de aantrekkelijke punten van Therapeutix. Eén druk op de knop is genoeg voor een betere doorbloeding door verwarming van de rug. Het verwarmingsysteem dat gebruik maakt van grafeen, voelt snel heerlijk comfortabel aan.

KOMODER THERAPEUTIX

Zero Gravity ligpositie

Ontspanning, in het geval van Therapeutix, begint direct na het opstarten. U kunt daarbij kiezen voor de "Zero Gravity"-positie voordat u het programma of de massagetechniek selecteert. De massagestoel geeft u onmiddellijk het gevoel te zweven en zorgt automatisch voor een gevoel van veiligheid en volledige ontspanning tijdens de massagesessie. In het geval van de Therapeutix-massagestoel zijn twee varianten van Zero Gravity posities beschikbaar.

NORMALE Positie
THERAPEUTIX
ZERO GRAVITY Lighouding
THERAPEUTIX

Stretching door airbags

De airbags zorgen voor superieure prestaties van de Therapeutix. Drie massagegebieden van de airbags zijn beschikbaar, geheel, alleen aan de onderkant en alleen aan de bovenkant. Door de vijf intensiteitsniveaus van de luchtdruk continue aan te passen, kunnen de airbags ook een compleet rekprogramma bieden, inclusief kniestrekking, kuitkneden en schouderontspanning.

KOMODER THERAPEUTIX

Bedien de Therapeutix met uw stem!

Het grote touchscreen aan de linkerarmleuning, geeft u volledige controle over uw massage-ervaring. Maar voor uw comfort kan de Therapeutix ook met de stem worden bediend. U kunt hierbij totaal ontspannen en alle zorg wordt overgenomen door uw persoonlijke assistente Alice.

KOMODER THERAPEUTIX

Masseren en muziek

Een van de opvallende kenmerken van de hedendaagse massagestoelen is het geluidssysteem en de Bluetooth-functie. De Therapeutix biedt nog meer ontspanning tijdens de massage doordat u kunt luisteren naar uw favoriete muziek met behulp van een buitengewoon efficiënt en goed gekalibreerd audiosysteem.

KOMODER THERAPEUTIX

Verleidelijk ontwerp

Therapeutix is een massagestoel van de nieuwe generatie en er is veel aandacht besteed aan design en details. Verkrijgbaar in verschillende kleur varianten, zal deze massagestoel onmiddellijk passen in de omgeving van uw huis, op kantoor of in de therapieruimte. De massagestoel is volledig gemaakt van ecologische materialen en is ontworpen om lang in perfecte staat te blijven. Plaatsing op slechts vijf centimeter vanaf de achterwand is voldoende om de stoel veilig in huis te laten bewegen.

KOMODER THERAPEUTIX

Belangrijkste specificaties en technische kenmerken

Aantal automatische massageprogramma's 20
Aantal massage technieken 11
Massage mechanisme 4D met 4 massagerollen
Rugroller intensiteit aanpasbaar In programma en handmatig op 5 niveaus
Aantal airbags: 38 airbags met 5 intensiteitsniveaus
Kuitmassage Dubbele functie; wrijf- en kneedmassage
Voetmassage Ja, reflexologie met 3 rollers per voet
Afstandsbediening Touchscreen
Ruimtebesparend systeem Ja, 5 cm benodigd van de muur
Voetsteun Ja, uitschuifbaar tot extra 20 cm
Verwarming Ja, in de rug
Bluetooth speakers Ja, 2 stuks
Bekleding Ecologisch antibacterieel synthetisch leer
Geschikt voor lengte (cm) en gewicht (kg) gebruiker 195 cm en 130 kg
Gewicht (kg) 133 kg
Afmetingen in rust (BxHxL) 84 cm x 125cm x 160 cm
Maximale lengte in ligpositie 210 cm
Stroomvoorziening en wattage 220-240 V en 280 W
Overige features Beschikt over gezondheidscheck
VIDEO gebruiksaanwijzing:
Afmetingen
Afmetingen
Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Geweldige stoel
- van
Brouwer / Eindhoven
5 / 5 punten
Zeer vriendelijke en persoonlijke bediening. Topset-vice: stoel werd al na twee weken geleverd en netjes geinstalleerd. 00k een passend leren inlegmatje werd snel nagestuurd. En de stoel, de Therapeutix, is geweldig!
Vergelijkbare producten
De PRIME massagestoel beschikt over 2 onafhankelijke massagesystemen ✔️ Hoogwaardige design ✔️ 12 programma’s ✔️ Touchscreen en stembediening.
details bekijken
3 beoordelingen
De Titan II massagestoel van Komoder is de meest innovatieve massagestoel van dit moment! ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis verzending & installatie.
details bekijken
4 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl