SUPERIA massagestoelOntspanning is een must! Daarom hebben we de SUPERIA ontworpen. De massagestoel die u absoluut comfort zal bieden, zodat u kunt genieten van een heerlijke massage!

  • Omschrijving
  • Media
  • Specificaties
  • Reviews

De 3D-massage is instelbaar volgens uw voorkeuren.
Totale controle over het massagesysteem

Een bewijs van het vermogen van deze massagestoel is de mogelijkheid om u een gepersonaliseerde massage aan te bieden. Met de afstandsbediening heeft u de mogelijk, om door middel van de 3D-technologie, de diepte van de rollers aan te passen. U kunt kiezen uit 5 niveaus van 3D-intensiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een diepe nekmassage, of een intense massage om de lichaamshouding te corrigeren.

SUPERIA Massagestoel

Spraakopdracht

Geef de massagestoel opdracht om een massage uit te voeren in de door u gewenste positie. U komt heerlijk tot rust zonder dat u de massagestoel met de afstandsbediening hoeft te bedienen. Alle commando's staan genoteerd op de armleuning van de stoel, u hoeft alleen uw favoriete spraakcommando uit te spreken.

SUPERIA Massagestoel

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN ONZE SHOWROOMS

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de dag en het tijdstip van uw test te bevestigen.
We heten u welkom om de beste massagestoelen uit te proberen. Neem voldoende tijd om een ​​massagestoel in de showrooms in Rotterdam of Leiden uit te proberen en u zult overtuigd zijn van de voordelen die een massagestoel u biedt.

Barcelona Showroom

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN ROTTERDAM

Adres: Weissenbruchlaan 86 (3054 LR), Rotterdam.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

BOEK NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TESTAFSPRAAK IN LEIDEN

Adres: Sandtlaan 36 E1F, Katwijk.

MAAK NU EEN AFSPRAAK
Katwijk Showroom

Wat is Zero Gravity?

Deze houding brengt u in een staat van gewichtloosheid, zodat u volledig kunt ontspannen. De nieuwe SUPERIA massagestoel kan worden ingesteld op verschillende "Zero Gravity" -posities.

Zero Gravity-posities

Door "Zero Gravity" te zeggen, worden de dijen en benen op hetzelfde horizontale niveau als de schouders gepositioneerd. Het zwaartepunt van het lichaam verandert en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale positie voor een heerlijke massage. Dit is het moment om de massageprogramma's van deze buitengewone massagestoel te ervaren.

SUPERIA Massagestoel

Bent u op zoek naar totale ontspanning?

De Denen noemen het hygge. Daarmee verwijzen ze naar dat gevoel van grenzeloze ontspanning en absoluut comfort.

Op basis van dit concept hebben wij de Superia ontworpen. Absoluut comfort en ontspanning wanneer u maar wilt!

Superia - een symbool van comfort en ontspanning

Zoals de naam al doet vermoeden is de Superia ontworpen om u en uw gezin een massage van de beste kwaliteit te bieden. De meeste mensen hebben een alerte levensstijl en kunnen zich alleen ontspannen als ze op vakantie zijn, wat verre van voldoende is.

SUPERIA Massagestoel
SUPERIA Massagestoel

Automatische scan.
Het 3D massagesysteem kan worden aangepast

Het ingebouwde slimme 3D-mechanisme volgt perfect de rondingen van de wervelkolom. Het 3-voudig verstelbare mechanisme zorgt voor een diepe massage van de gehele paravertebrale spieren. De paravertebrale spieren worden effectief gestimuleerd, met als doel de lichaamshouding te versterken en te corrigeren.

SUPERIA Massagestoel

Verwarmingssysteem. Voor een perfecte ontspanning!

Het verwarmingssysteem verbetert de efficiëntie van de massage en verwijdert de kou in de winter, of kou in kamers met airconditioning in de zomer. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem kan de SUPERIA massagestoel uw welzijn verbeteren door de bloedvaten te verwijden. De rugverwarmingsfunctie gebruikt grafeen als warmtebron.

SUPERIA is een massagestoel waar u dol op zult zijn!

De massage-ervaring van SUPERIA zal u verbazen. De manier waarop deze massagestoel u ontspanning aanbiedt is uniek. De massagestoel maakt gebruik van de modernste technologie die wordt gebruikt om lage rug- en nekpijn te behandelen.

De voetsteun, ontworpen om de kuiten volledig te omsluiten

De Superia heeft een 12 cm langere kuitsteun, ontworpen om een betere beenmassage te geven. De beensteun die door Superia wordt gebruikt, omvat een groter gebied dat begint bij de enkels en doorloopt tot aan de knieën. Hierdoor biedt het een hoogwaardige en efficiënte omhullende massage van de kuiten.

SUPERIA Massagestoel
SUPERIA Massagestoel

Van revalidatie tot ontspanning, er zijn veel redenen waarom mensen een massagestoel gebruiken

Een van de belangrijkste voordelen van een massagestoel is dat deze een staat van diepe ontspanning teweegbrengt, de bloeddruk verlaagt, de hartslag verlaagt en de stofwisseling stimuleert.

SUPERIA is ontworpen om een traditionele massage na te bootsen, uitgevoerd door een professionele masseur. Dit effect wordt verkregen met behulp van de massagerollers en luchtkussens die alle delen van het lichaam masseren.

SUPERIA Massagestoel

Chromotherapie

Kleurlichttherapie, ook wel chromotherapie genoemd, is het therapeutische gebruik van licht om de gezondheid te verbeteren.

In combinatie met de reguliere massagesessies worden de LED-lampjes geactiveerd en volgen het ritme van de massage. Deze therapie kan bijdragen aan het verminderen van angst, spanning en depressie.

Draadloze oplaadtechnologie

We leven in het tijdperk van de technologie en het is algemeen bekend dat we onze smartphone altijd bij ons hebben. Met onze nieuwe Superia massagestoel kunt u uw mobiele telefoon draadloos verbinden om deze op te laden.

SUPERIA Massagestoel

Superia brengt ontspanning naar het hoogste niveau!

Uw perceptie van wat een goede massage en een luxe ervaring is, verandert volledig zodra u de Superia heeft uitgeprobeerd.

De massagestoel scant uw lichaam om u een superieure massage-ervaring te geven. U kunt dit bedienen met uw stem, zodat uw handen zich tijdens de massage kunnen ontspannen.

SUPERIA Massagestoel
SUPERIA Massagestoel

Massagetherapie en de genezende kracht van muziek!

Het is bekend dat ambient-muziek tijdens een massagesessie de afgifte van endorfine bevordert. Dit zijn stoffen die de stemming verbeteren, pijn verlichten en een staat van ultieme ontspanning teweegbrengen. De muziek zal al uw vervelende gedachten doen vergeten, uw welzijn bevorderen en u voorbereiden op een goede nachtrust.

Superia geeft u de mogelijkheid om tijdens de massage te genieten van uw favoriete muziek met behulp van de bluetooth functie. De stereoluidsprekers zorgen voor een uitstekende muzikale ervaring.

Specificații tehnice

9 Automatische programma's 1. SUPREME MASSAGE
2. NECK & SHOULDER
3. REFRESH
4. SPINE RELEASE
5. BLOOD FLOW BOOST
6. THAI STRETCH
7. RECOVERY
8. DEEP TISSUE
9. ROCK & RECLINE
3D-massagesysteem "SL", 130 CM
Breedte tussen massagerollers Instelbaar in 3 niveaus
Intensiteit massagerollers Instelbaar in 5 niveaus, 8 cm diep
Snelheid massageroller Instelbaar in 3 niveaus
Massagetechnieken 5 unieke technieken
Besturingsmethoden Afstandsbediening (met steun aan de zijarm van de fauteuil)
Joystick voor het aanpassen van de Zero Gravity positie
Knop voor het wisselen van automatische programma's
Slim spraakbesturingssysteem
Luchtkussens 66 luchtkussens
Voetmassage rollers 4 voor benen
6 voor voeten (reflexologie)
Verwarmingssysteem Met grafeen, voor rug en benen
Timer Instelbare timer (intervallen van 10 minuten, tot maximaal 30 minuten)
Afmetingen Normale positie: 169 x 87 x 125 cm
Zero Gravity: 205 x 87 x 108 cm
Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.


☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd