MARINA II Massagestoel

beoordelingen
  • Beschikbaarheid

    Op voorraad ✓

  • Gratis Bezorging en Montage ✓

  • 3 Jaar Garantie ✓

Vraag de prijslijst aan
☝ Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst

Ontdek de mogelijkheden van een 3D-massagestoel uitgerust met:
21 Automatische massageprogramma's
7 Massagetechnieken

MARINA II is een massagestoel die u dagelijks zult gebruiken

U zult genieten van deze massagestoel omdat de ervaring die MARINA II biedt indrukwekkend is. Of u nu een lumbale, cervicale of been- en voetmassage wilt - deze fauteuil kan aan deze verwachtingen voldoen. De manier waarop deze fauteuil de paravertebrale spieren weet te bereiken is fantastisch. Verwarmde 3D-technologie wordt gebruikt om lage rug- of nekpijn te behandelen.

MARINA II

Voel je spierspanning, nekpijn of stijfheid?
MARINA II kan een cervicale massage naar wens uitvoeren.

De MARINA II massagestoel is ontworpen voor gebruikers met verschillende lengtes en is groot genoeg om zelfs lange gebruikers van meer dan 190 cm tevreden te stellen. De rugleuning van de stoel is hoog en het massagesysteem klimt hoog genoeg om een ​​uitzonderlijke cervicale massage uit te voeren.

MARINA II Massagestoel

MARINA II medische scan en massage op maat

Wij geven om uw gezondheid, daarom hebben wij deze massagestoel uitgerust met een geavanceerde vingerscan die uw hartslag niveau, zuurstof waarde in het bloed en vermoeidheidsniveau in het lichaam weergeeft. Vervolgens biedt de stoel een massageprogramma aan dat bij uw gesteldheid past.

MARINA II Massagestoel

MARINA II biedt rugverwarming aan

De verwarming accentueert de efficiëntie van de massage en neemt het koude gevoel in de winter weg. Zodra de verwarmingsfunctie is geactiveerd, worden de luchtkussens in de lendenstreek geleidelijk warm, wat de ontspanning van de spieren vergemakkelijkt.

MARINA II Massagestoel

Masseer de armen met luchtkussens

De luchtkussens herkennen de kromming van de armen en bieden een totale massage ervan. Zo'n massage ontspant en versterkt je armen en handpalmen.

MARINA II Massagestoel

Kuitenmassage en uitschuifbare beensteun 20 cm

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, wordt de beensteun verlengd, de maximale lengte van de verlenging is 20 cm, waardoor een volledige massage wordt gegarandeerd, onafhankelijk van de lengte van elke gebruiker.

Reflexologie - Voetmassage

De MARINA II massagestoel is uitgerust met een reflexologiefunctie. Deze functie is perfect voor het stimuleren van de zenuwcentra.

Reflexologie is een soort massage die nodig is voor de snelle eliminatie van fysieke of mentale vermoeidheid

De reflexologiemassage wordt uitgevoerd door 3 rollen per voet in combinatie met de airbags die erom heen zijn geplaatst. De beensteun kan worden verlengd om zich aan te passen aan de verschillende lengtes van de gebruikers. We raden het gebruik van de reflexologiefunctie onder meer aan voor mensen met pijn in de benen of voor mensen die veel staan.

MARINA II Massagestoel

21 AUTOMATISCHE MASSAGEPROGRAMMA'S

De MARINA II onderscheidt zich door zijn 21 massageprogramma's. Deze programma's geven u de mogelijkheid om uw favoriete massage te kiezen, passend bij hoe u zich voelt. U hoeft de massage niet meer op maat te maken, want door de veelzijdigheid van deze programma’s, zit er altijd wel een geschikte massage voor u bij die past bij het tijdstip van de dag, of met bijvoorbeeld de focus op bepaalde delen van het lichaam.

OPSLAGMOGELIJKHEID VOOR 5 ZELF SAMENGESTELDE PROGRAMMA’S

Naast de 21 automatische programma’s biedt de MARINA II de mogelijkheid om 5 programma’s zelf samen te stellen en op te slaan. U kunt bijvoorbeeld de intensiteit van de massage en die van de luchtkussens aanpassen tijdens een automatisch programma, of u kunt handmatig zelfs de afstand tussen de massagerollen en de massagesnelheid kiezen die u wenst. U kunt daarnaast bijvoorbeeld kiezen voor een massagetechniek voor een bepaald deel van het lichaam of voor het gehele massagebereik. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd op deze massagestoel.

MARINA II Massagestoel

3D Draaiknop - voor intensiteitsaanpassing

De 3D Draaiknop geeft u de mogelijkheid om de intensiteit van het massagesysteem op 5 niveaus tijdens ieder moment van de massage aan te passen van zacht naar medium tot meer intens.

Sneltoetsen op de rechterarm

De massagestoel is ook te bedienen met de sneltoetsen op de rechter armleuning van de stoel. Zo kan er onder meer gekozen worden voor een ander programma, de verwarming kan worden aangezet en de ligpositie van de stoel kan worden aangepast.

MARINA II Massagestoel

Uitgebreide afstandsbediening
Afstandsbediening opbergvak

MARINA II Massagestoel

Wat houdt de Zero Gravity lighouding precies in?

Door "Zero Gravity" te activeren, worden de dijen en benen op hetzelfde horizontale niveau als de schouders geplaatst. Het zwaartepunt van het lichaam verandert en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit is de ideale positie voor een massage.

Deze houding brengt u in een staat van gewichtloosheid waarin u kunt genieten van volledige ontspanning. De nieuwe MARINA II massagestoel biedt u 2 verschillende "Zero Gravity" ligposities. Geniet optimaal van deze buitengewone massagestoel.

MARINA II Massagestoel

Plaats op slechts 5 cm van de muur door de intelligente ruimtebesparende functie!

De massagestoel is zo ontworpen dat een afstand van slechts 5 cm van de achterwand nodig is wanneer de massagestoel haar massages uitvoert. Dit maakt de MARINA II geschikt voor kleinere ruimtes. De zitting van de stoel schuift naar voren zonder daarbij de muur te raken.

Ingebouwd audiosysteem. Luister naar uw favoriete muziek tijdens de massage

U heeft de mogelijkheid om een ​​smartphone of tablet te gebruiken om muziek af te spelen via de Bluetooth verbinding van de Marina II. De stoel is voorzien van een set speakers die in de rugleuning zijn ingebouwd. De combinatie van de muziek en de massage zorgt voor optimale ontspanning!

MARINA II Massagestoel

Belangrijkste specificaties en technische kenmerken

Aantal automatische massageprogramma's 21
Aantal massage technieken 7
Massage mechanisme 3D op 135 cm rail met 4 massagerollen
Rugroller intensiteit aanpasbaar In programma en handmatig op 5 niveaus
Aantal airbags 20 dubbele airbags met 5 intensiteitsniveaus
Kuitmassage Dubbele functie; wrijf- en kneedmassage
Voetmassage Ja, reflexologie met 3 rollers per voet
Stembediening Ja
Afstandsbediening Ja
Ruimtebesparend systeem Ja, 5 cm benodigd van de muur
Voetsteun Ja, uitschuifbaar tot extra 20 cm
Verwarming Ja, in de rug
Bluetooth speakers Ja, 2 stuks
Bekleding Ecologisch antibacterieel synthetisch leer
Geschikt voor lengte (cm) en gewicht (kg) gebruiker 200 cm en 120 kg
Gewicht massagestoel (kg) 100 kg
Afmetingen in rust (BxHxL) 74 cm x 120 cm x 130 cm
Maximale lengte in ligpositie 200 cm
Stroomvoorziening en wattage 220-240 V en 150 W
Beschikbare kleuren Zwart/ Bruin/ Grijs/ Beige
Overige features Beschikt over gezondheidscheck
VIDEO gebruiksaanwijzing:
Afmetingen
Afmetingen

Wilt u de voordelen van een Komoder massagestoel zelf ervaren? Maak een exclusieve afspraak in onze showroom in Katwijk Leiden of Rotterdam!

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Reviews:

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze KOMODER MARINA II.
- van
Roger Luiten / Den Haag
5 / 5 punten
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze KOMODER MARINA II. De keus was eigenlijk toch wel snel bepaald, ondanks uitgebreide testen en zeer vriendelijke service en goede advies van Herman Bakker. De keus op de Marina II, is omdat deze massagestoel is voorzien van ruime programma's en ook nog snel zijn in te stellen. Voor mij een lekkere en ontspannen stevige massage, en juist voor mijn vrouw een zeer aangename lichtere versie. Dus beide kanten op. Ik zou deze massagestoelen zeker aanbevelen voor eigelijk geheel het lichaam. Ook prima voor de sporter ivm benen worden goed meegenomen.
Vergelijkbare producten
De innovatieve VELETA II massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat ook een touchscreen bediening ✔️ 23 automatische programma's en 11 massagetechnieken.
details bekijken
2 beoordelingen
De innovatieve VELETA II DELUXE massagestoel is voorzien van een 4D massagemechanisme ✔️ Bevat 11 massagetechnieken ✔️ Hoge kwaliteit ✔️ Gratis installatie
details bekijken
1 beoordelingen

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa Mineva

Rotterdam

Telefoon +31 615 671 997

E-mail dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique Vlot

Rotterdam

Telefoon +31 625 493 446

E-mail angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman Bakker

Katwijk/ Leiden

Telefoon +31 642 451 153

E-mail katwijk@komoder.nl