4D Massagestoel Capsule Komoder Luxury Zero Gravity 2020 Model. 4D Massagestoel met 8 verwarmde rollers voor de rug, bluetooth, spraakbediening, verwarmingssysteem voor rug en benen, 12 automatische programmas

beoordelingen
Komoder Luxury massagestoel
 • BESCHIKBAARHEID

  In Stock

 • GARANTIE

  3 Jaar

 • LEVERING

  Gratis

 • BRAND

  komoder

Vraag de speciale prijs aan
4D massagerollers 8 massagerollers Zero Gravity-systeem Rug- en onderbeenverwarming
Slim mechanisme Schuif systeem Bluetooth Spraakbesturing
Komoder Luxury
Komoder Luxury
Komoder Luxury
Komoder Luxury
Komoder Luxury
Komoder Luxury

Therapeutische massage voor verschillende lichaamsbouwen.

De massagerollers sluiten naadloos aan op de curve van het lichaam. Dit is het begin van het hyperspace-massage tijdperk voor massagestoelen.

Full Body Air Massage (armen en schouders, rug en heupen, billen, benen en voeten)

De KM9000 beschikt naast de rolmassagefuncties van de stoel ook over een uitgebreid luchtmassasysteem voor het hele lichaam. De stoel is beladen met airbags die praktisch elk deel van het lichaam van het hoofd tot de voeten masseren.

Komoder Luxury

Deze stoel scant uw lichaam

KM9000 is uitgerust met een automatisch schouder- en neklokalisatiesysteem, wat betekent dat het uw rug scant vóór elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat u een massagesessie ervaart die speciaal aan u is aangepast.

lichaamscan
Rotterdam Showroom

VRAAG NU EEN PERSOONLIJKE EN EXCLUSIEVE TEST AAN IN DE SHOWROOM

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u in te plannen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Rugverwarming voor rug en benen.

De verwarmingspads in de reugleuning voegen een nieuwe dimensie toe aan de reeds ontzagwekkende massagetherapie van de KM9000 , door warmte uit te tralen in de spieren. Warmte therapie kan worden gebruikt als een op zichzelf staande functie of toegevoegd aan een van de automatische of handmatige massageprogramma's van de stoel.

warmte

Heeft u spierpijn? De stoel behandelt contracties.

Het uitrekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en spierspanningen en contracties te verlichten. Dit uitrekken wordt bereikt met behulp van massagekussens voor de schouders, armen en benen.

De Komoder KM9000 massagestoel is ontworpen voor verschillende soorten gebruikers en heeft innovatieve automatische massageprogramma's die een individuele massage bieden die aan verschillende verwachtingen voldoet.

spierpijn

Zero Gravity- en Space Saver-functies

De dynamische vorm van deze massagestoel is overgenomen om gebruikers thuis ruimte te laten besparen. Dit model is ideaal voor een huis, appartement of kantoor en zelfs voor plaatsen met beperkte ruimte. De Zero Gravity-positie is de meest natuurlijke en meest ontspannende positie voor het lichaam, waarbij de benen hoger zijn geplaatst dan het lichaam zelf, onder een hoek van 128º ± 7º, waardoor de functies van het lichaam op een optimaal niveau worden gehouden.

Perfect voor thuis

Automatische voetsteun. En geweldige functie voor lange gebruikers.

De voetsteun van de Komoder Luxury is vernieuwd. Het heeft een gloednieuw ontwerp dat bedoeld is om lange gebruikers meer comfort te bieden en gebruikers tot 17 cm te ondersteunen. Dit maakt de Komoder Luxury tot een geweldige massagestoel voor lange gebruikers en voor iedereen die een beetje extra beenruimte nodig heeft.

Komoder Luxury beensteun

Lijdt u aan lumbale of cervicale pijn of vermoeidheid?

Dankzij de nieuwe stretchfunctie is de LUXURY de perfecte oplossing voor elk type gebruiker die last heeft van lumbale of cervicale pijn, of van slapeloosheid veroorzaakt door stress of vermoeidheid.

lumbale pijn

Het is tijd om een massagestoel te gebruiken.

Dankzij de lichaamsdetectie technologie, detecteert de stoel de acupunten op uw lichaam aan de hand van de fysieke kenmerken van uw lichaam. Zo kan de LUXURY massagestoel nek, schouders, rug, taille en billen detecteren voor een diepe en nauwkeurige massage met vaste punten voor gebruikers van verschillende hoogtes.

Ongeacht in welke van de 6 categorieën u valt, het is tijd dat u de LUXURY massagestoel thuis of op kantoor gaat gebruiken.

recommended

Bluetooth-luidsprekers. Geen draden meer.

De luidsprekers zijn ingebouwd in de hoofdsteun van de stoel en creëren een surround-geluidseffect met de muziek van uw keuze. KM9000 maakt gebruik van Bluetooth-technologie om uw smartphone, tablet of mp3-speler op de stoel aan te sluiten. Uw kunt gebruik maken van een eenvoudige muziekselecties waaraan u al gewend bent, omdat u de selectie rechtstreeks vanaf uw eigen apparaat kunt besturen.

bluetooth

Massage techniques

Kneadingkneden

Knocking


kloppen

Pressure


drukken

Tapping


tikken

Kneading and Knocking


kneden en kloppen

Rolling


rollen

Stretching


Stretching

Finger Kneading


vinger kneden

Back Rubbing


rug wrijven

Massagesysteem met 8 verwarmde keramische massagerollen.

De massagestoel van LUXURY maakt gebruik van een zeer geavanceerde massagetechnologie met verwarming en 8 rollers: de gebruiker geniet van een algehele verwarming van het lichaam terwijl de rollers de schouders, rug, taille en de billen masseren. In combinatie met de voetverwarmingsfunctie creëert dit een uniek verwarmingssysteem.

Dankzij deze technologie wordt de bloedcirculatie verbeterd en wordt vermoeidheid effectief verminderd wat resulteert in een sterk verbeterd massage-effect.

Komoder LUXURY rolsysteem
Geen verzendkosten.
Vraag de prijslijst aan, verzending en montage zijn gratis.
Vraag naar de speciale aanbieding

Heb je cervicale of lumbale pijn?

De innovatieve functie van de luchtpompen kan synchroon of continu werken om de aandrijfkracht te leveren die de luchtkussens nodig hebben. Zowel de ontspanningsmassage als de luchtdrukmassage zijn nauwkeurig en uniek, waardoor u kunt genieten van een verkwikkende massage.

De massagestoel weet het en handelt!

Wervels zijn meestal de oorzaak van taille- en rugpijn en torticollis. In onze Komoder massagestoelen zit een technologie verwerkt die door middel van haar detectiefunctie de massagepunten kan identificeren op basis van uw lengte. Deze technologie omvat 500 punten over uw hele lichaam, van nek tot voet, waardoor u kunt genieten van een comfortabele fysiotherapie en tevens de problemen die worden veroorzaakt door een slechte gezondheidstoestand kunt verminderen.

Komoder LUXURY massagestoel helpt bij het verminderen van rugpijn

De massagestoel van LUXURY is uw thuistherapeut.

De slimme massagehanden verzamelen voortdurend gegevens over de kromming van de rug en simuleren massagetechnieken die worden gebruikt door professionele massagetherapeuten, om u een multidimensionale massage te kunnen bieden.

Massagerollers die de handen van een massagetherapeut simuleren.

De massagerollers kunnen de volgende soorten massage uitvoeren: kneden, knijpen, klapperen, duwen, drukken, vastgrijpen, zwaaien en draaien. U kunt elk van deze methoden gebruiken wanneer u maar wilt.

Komoder LUXURY massage
Kleuren voor Komoder Luxury
Betaal vooraf via bankoverschrijving, of tijdens de levering via contante betaling of onze handige betaallink.
Vraag de speciale aanbieding aan

Technische specificaties en functies

Stembesturing Ja, voor programma's wijzigen
Afstandbediening buidel Ja
Timers 5/10/15/20/25/30 minuut
Normale maat 160 x 82 x 127 cm
Uitgestrekte maat 190 x 82 x 92 cm
Nettogewicht 159 kg
Schouderairbags Ja
Back airbags Ja
Taille-airbags Ja
Stoelairbags Ja
Armairbags Ja
Calfairbags Ja
Foot Ja
Voorwaarts schuiven 30 cm
Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D

Geverifieerde beoordelingen voor 4D Massagestoel Komoder Luxury:

Vijf sterren!!!!
- van
5 van 5 punten
Ontzettend bedankt voor de snelle levering. Top kwaliteit!
Ontzettend blij
- van
5 van 5 punten
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aankoop. Vriendelijke verkoper en goede uitleg over de functies van de massagestoelen.
Goede stoel met fijne massage
- van
5 van 5 punten
We hebben verschillende stoelen getest, maar we vonden de massage van de Luxury allebei het fijnst. De massage is wel stevig, maar daar houden wij juist van.
Beoordeling: 5 van 5 punten, op basis van 3 beoordelingen
Vergelijkbare producten
Panasonic EP MA70 massagestoel met verwarmingsfunctie, met 6 vooraf ingestelde massageprogramma's en 6 handmatige massageprogramma's. De Panasonic EP MA70 biedt Shiatsu-massage en Zweedse massage (rollen en tikken, en vele andere massagecombinaties)
details bekijken
2 beoordelingen
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder Massagestoelen

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de massagestoelen
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu